0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι,Το εν λόγω μεταπτυχιακό (ειδική αγωγή στο πανεπιστήμιο της
Γνωρίζει κανείς εάν PGcert ενός χρόνου εξ αποστάσεως στην ειδικη αγωγη αναγνωρίζεται από το ΔΟΑΤΑΠ??
καλησπέρα σας!κι εγώ εντόπισα το συγκεκριμένο πρόγραμμα στη βουλγαρία και ενδιαφέρομαι να το παρακολουθήσω.σήμερα που μίλησα με μια κυρία μου είπε ότι η παρακολούθηση στη βουλγαρία είναι 10μέρες τα χριστούγεννα, 10 το πάσχα και καναδυό σαββατοκύριακα.μου είπε ότι αν θέλω μπορεί να μου στείλει ένα χαρτί από το δοαταπ που αποδεικνύει ότι αναγνωρίζεται το μεταπτυχιακό.εκτός των άλλων δικαιολογητικών μου είπε ότι απαιτείται σφραγίδα της χάγης από τον αρμόδιο στην περιφέρεια νομίζω...εγώ δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό,αν κάποιος ξέρει να μας πει...θα τηλεφωνήσω πάλι και θα ζητήσω να μου στείλει το χαρτί του δοαταπ και βέβαια θα επικοινωνήσω με τον οργανισμό τη δευτέρα...'ομως βρε παιδιά...αυτοί στο δοαταπ δεν έχουν το θεό τους..έλεος...5 μήνες κάνουν να σου απαντήσουν για κάτι...πού να προλάβεις προθεσμίες???θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο αν ξέρει κάποιος άλλος να μου απαντήσει...εγώ είμαι αγγλική φιλολογία..το μεταπτυχιακό αυτό θα αναγνωριστεί ως μεταπτυχιακό στην ειδικότητά μου?θα πάρω μόρια ή τζάμπα θα το κάνω?πάντως αν όλα είναι εντάξει με το δοαταπ λέω να το κάνω κι ο θεός βοηθός.........θα σας ενημερώσω μόλις έχω νεότερα......
bania...σ'έυχαριστώ για την απάντησή σου..επειδή όμως είμαι λίγο 'άσχετη βοήθησέ με αν μπορείς σς παρακαλώ...στο διαγωνισμό του ασεπ των εκπαιδευτικών αν έχω λέμε αυτό το μεταπτυχιακό θα πάρω μόρια και πόσα?Αξίζει εγώ που είμαι αγγλικής να κάνω αυτό το μεταπτυχιακό?
η παρακολούθηση στη βουλγαρία είναι 10μέρες τα χριστούγεννα, 10 το πάσχα και καναδυό σαββατοκύριακα.
Παράθεσηη παρακολούθηση στη βουλγαρία είναι 10μέρες τα χριστούγεννα, 10 το πάσχα και καναδυό σαββατοκύριακα.Ρε παιδιά αυτό τώρα είναι μεταπτυχιακή ειδίκευση; Έχουμε χάσει πια εντελώς την έννοια της επιστημονικής κατάρτισης; Είπαμε έχουν γίνει όλα εμπόριο πια, αλλά ας υπάρχει και μία επίφαση πραγματικών σπουδών και ακαδημαϊκού περιεχομένου σε όλο αυτό. Εγώ έκανα διετές μεταπτυχιακό στο αντικείμενό μου με καθημερινές υποχρεωτικές παρουσίες και το απόγευμα επίσης υποχρεωτικά εργαστήρια. Και τώρα βλέπω μεταπτυχιακά ουσιαστικά "δι' αλληλογραφίας". Μήπως πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη φαρσοκωμωδία που υποβιβάζει πρώτα από όλα εμάς τους ίδιους; Γιατί αν ανοίξει για τα καλά αυτός ο φαύλος κύκλος των σπουδών fast-food, δεν θα τελειώσει ποτέ. Ήδη τα μεταπτυχιακά ειδικής αγωγής έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς όταν βλέπω στους φιλολόγους να έχουν πάνω από 300 άτομα και πολλά από αυτά να μην μπόρεσαν καν να κληθούν αναπληρωτές στην α' φάση. Όποτε σε 2-3 χρόνια πάμε σε τι, διδακτορικό για να δουλέψεις για 900 ευρώ αναπληρωτής σε ένα σχολείο; Έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο παράνοιας;