0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: irida pap στις Ιουνίου 22, 2013, 08:39:41 pmAν πω κατι δημοσιως θα δημιουργηθουν αντιπαραθεσεις... οποιος ξερει κατι το λεει στον ΔΟΑΤΑΠ και αυτος κρινει...Επειδή δεν ξέρω τι αντιπροσωπεύει ο καθένας εδώ.. εσύ σπούδασες στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, ή εναντιώνεσαι σε αυτό; Γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς υποστηρίζεις, και ειδικά η τελευταία παρατήρησή σου "οποιος ξερει κατι το λεει στον ΔΟΑΤΑΠ και αυτος κρινει", υποννοεί κάτι; Σε στυλ "κάρφωμα", ή παρεξήγησα; Και σε κάθε περίπτωση το ΔΟΑΤΑΠ θα βασίζεται σε πληροφορίες/απόψεις τρίτων και όχι σε επίσημο έλεγχο και διακρατικές συμφωνίες κλπ;
Aν πω κατι δημοσιως θα δημιουργηθουν αντιπαραθεσεις... οποιος ξερει κατι το λεει στον ΔΟΑΤΑΠ και αυτος κρινει...
Τι έγινε τελικά? Αναγνωρίστηκαν οι 2οι?
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Ιουλίου 16, 2013, 11:25:39 pmΤι έγινε τελικά? Αναγνωρίστηκαν οι 2οι?Πριν από κανένα περίπου 20ήμερο μίλησα με γνωστή μου που ήταν στο δεύτερο τμήμα και μου είπε πως φέτος δεν προλαβαίνουν γιατί αρχές Ιουνίου τους ήρθε ένα χαρτί που χρειάζονταν. Αλήθεια ψέματα δεν ξέρω, αυτό όμως που γνωρίζω είναι πως τα κατέθεσαν στον ΔΟΑΤΑΠ πριν από λίγο καιρό οπότε δεν θεωρώ πως θα τα έχουν αναγνωριστεί μέχρι να βγουν οι αιτήσεις.