*

Αποστολέας Θέμα: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;  (Αναγνώστηκε 112374 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;
« Απάντηση #168 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 11:27:16 pm »
Απλα να αναφερω πως και πριν απο περιπου 1,5 χρονο ειχε βγαλει παλι αρθρο το εθνος οτι θα γινει ασεπ, αυτο το δημοσιευμα αναψε φωτιες στο φορουμ μας και παλι εστρεψε τον κοσμο στη γνωμη πως τελικα θα γινει ασεπ και μετα οριστικοποιηθεικε πως δε θα γινει ασεπ. Απλα το αναφερω, δεν λεω πως ειναι λαθος το δημοσιευμα απλα και αυτοι του εθνους λενε κατα καιρους βλακειες, οπως και ο Κατσικας επισης... Υπομονη και μην πιστευετε οτι ρεπορταζ βγαινει...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:59:36 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 11:34:52 pm »
Πάνο τίποτα δεν είναι σίγουρο, όπως φαίνεται η τάση μετά από τον επόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι να χρησιμοποιούνται αναπληρωτές και αυτοί μειωμένοι σε σχέση με προηγούμενες χρονιές περίπου στο μισό. Όμως, από την άλλη 1 στους 5 διορισμούς θα αφορά μετατάξεις και διορισμούς στην Παιδεία, Υγεία και Ασφάλεια. Αν μέχρι τον Αύγουστο του 2014 δε διορίζουν μόνιμους εκπαιδευτικούς, που θα διορίζουν μόνο σε Υγεία και Ασφάλεια; Δε νομίζω.

Ακόμα και οι μετατάξεις δεν μπορούν να μας πλήξουν ιδιαίτερα επειδή τόσο στην Παιδεία, όσο και στην Υγεία, λόγω της ιδιαιτερότητας των κλάδων, δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν μεταταγμένους (κατά το μεταλλαγμένους  ;D ;D ;D - Έχω έμπνευση βραδιάτικα). Μη μου πεις ότι πολλοί μέσω μετάταξης θα βρεθούν σε θέσεις γραφείου του Υπ. Παιδείας και έτσι θα γεμίσουν τα σχολεία εκπαιδευτικούς, αυτό ισχύει μόνο για κάποιες ειδικότητες, όχι για όλες. Ξέρουμε από ποιές ειδικότητες είναι γεμάτο το Υπουργείο και οι κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Σε αυτές τις ειδικότητες σαφώς θα περιοριστούν ή ίσως παύσουν μερικά χρόνια οι διορισμοί. Στις υπόλοιπες όμως λογικά θα γίνονται κάποιοι διορισμοί ;) ;) ;)

Συμφωνώ, ειδικά με το τελευταίο το: "κάποιοι διορισμοί" ή διαφορετικά: "αμελητέοι διορισμοί"...

Όμως... Κάτι θα γίνει και όλα αυτά θα ανατραπούν!!! Αισιόδοξα σκεπτόμενος πιστεύω πως θα υπάρξουν πολλοί διορισμοί εκπαιδευτικών στο εγγύς μέλλον... :D :D :D
Μόνο που δεν θα είναι μόνιμοι... ;D :(
Ότι σκοπός τους είναι να μειώσουν όσους δουλεύουν στο δημόσιο με σύμβαση μονίμου είναι γνωστό.
Για αυτό και θα έχουμε πολλούς ΑΜΩ και ΑΚΩ τα επόμενα χρόνια. Όμως ακόμα κι αν γίνει η σύμβαση του εκπαιδευτικού αορίστου χρόνου, πάντως μόνο με συμβασιούχους δε νομίζω να τη βγάλει το υπουργείο.

Αυτοί οι κάποιοι διορισμοί δε θα είναι αμελητέοι γιατί τότε θα πρέπει να δεχτούμε ότι το 1:5 μέχρι το τέλος του 2013 (για 3 ολόκληρα χρόνια) σε όλο το δημόσιο θα καλύπτεται μόνο από μετατάξεις.
Ε, δεν ξέρω μου φαίνεται σχετικά απίθανο! Αν δε γίνουν διορισμοί στους τομείς Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια πού θα γίνουν ξαναρωτώ;;;  :) :) :) Κι εγώ όπως κατάλαβες αισιόδοξος είμαι...!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2011, 11:36:34 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 11:38:41 pm »
Ναι PANO έχεις δίκαιο. Μάλλον μετά απ’ το σχολικό έτος 2014-2015 θα μπορούσαν να ομαλοποιηθούν τα πράγματα αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια, δεν θα βγαίνει κανείς σε σύνταξη μετά το έτος 2013, για κάποια χρόνια, λόγω αύξησης των ορίων συνταξιοδότησης… δηλαδή τότε είναι που θα είναι μηδαμινές οι ανάγκες για διορισμούς…
Τέλος πάντων, οι εκπαιδευτικοί είναι εντελώς άτυχοι. Θύματα του κομματικού κράτους.
Ήθελα να ήξερα, η Διαμαντοπούλου και οι λοιποί που σχεδιάζουν με αυτό τον τρόπο αντιλαμβάνονται τι έχουν προκαλέσει σε χιλιάδες ανθρώπους; Δηλαδή η μοναδική ευαισθησία είναι για τους κοπρίτες που λέει ο Πάγκαλος; Οι άλλοι πολίτες δεν δικαιούνται επιείκειας στις σοβαρές αλλαγές που τάχα κάνουν;
Αλλά εν πάση περιπτώσει, μέχρις εκεί φτάνει το κουτοπόνηρο μυαλό τους…

nickitol

• Επισκέπτης
« Απάντηση #171 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 09:33:29 am »

Ε, δεν ξέρω μου φαίνεται σχετικά απίθανο! Αν δε γίνουν διορισμοί στους τομείς Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια πού θα γίνουν ξαναρωτώ;;;  :) :) :) Κι εγώ όπως κατάλαβες αισιόδοξος είμαι...!!!

Θα εξαντληθούν και θα γίνουν διορισμοί στην"ασφάλεια".
Μαζί με την προμήθεια μεγαλύτερης ποσότητας δακρυγόνων

Όχι για να αισθάνεται πιο ασφαλής ο Πολίτης αλλά αυτοί, μ ε το να αντιμετωπίζουν και να απωθούν  τον εξεγερμένο Πολίτη που θα τρέχει στους δρόμους των villas miserias.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:59:36 »

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #172 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 10:31:59 am »
γενικα,εδω μεσα η ανησυχια εχει κανει πολυ κοσμο να ξεφυγει.Πανικος και αγνοια χαρατηριζει οσους υποστηριζουν ανυποστατα πραγματα βασει υπολογισμων που γινονται χωρις ενημερωση,μονο με καταστροφολογικη διαθεση και χωρις να σκεφτονται οτι τους διαβαζουν αλλοι,χωρις να λαμβανουν υποψη πως ο,τι γραφεται ακομη και ανωνυμα παιρνει αλλες διαστασεις.
αν θελετε μπορειτε να πιστευετε οτι δε θα ξαναγινει ποτέ ασεπ ή οτι θα ξαναγινιει το 2018 και οτι θα προσλαμβανονται 5 ατομα το χρονο.
Μη σπερνετε ομως τον πανικο σας,ελεος πια.

sina

• Επισκέπτης
« Απάντηση #173 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 10:54:39 am »
επίσης, έχω να πω ότι φίλος μου από το παιδαγωγικό, όπου είναι τελειόφοιτος,μου είπε ότι καθηγητής τους στο πανεπιστήμιο (όχι η θεία του θείου μου που είναι στο υπουργείο, αλλά καθηγητής που έχει συναντήσεις με τους πιο στενούς συνεργάτες της υπουργού), είπε στους φοιτητές ότι ασεπ δεν πρόκειται να γίνει πριν το 2013...ούτε καν για τους δασκάλους που έχουν ακόμη τα περισσότερα κενά από όλες τις ειδικότητες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα γίνουν και πολλοί διορισμοί, οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό το σενάριο δεν ευνοεί ούτε αυτούς που λυσσάνε να γίνει ασεπ, ούτε αυτούς που πιθανώς νομίζουν ότι ευνοούνται από παραταση της μεταβατικής περιόδου.
Οπότε, χαλαρώστε και μην τρώγεστε.

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #174 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 12:34:36 pm »
επίσης, έχω να πω ότι φίλος μου από το παιδαγωγικό, όπου είναι τελειόφοιτος,μου είπε ότι καθηγητής τους στο πανεπιστήμιο (όχι η θεία του θείου μου που είναι στο υπουργείο, αλλά καθηγητής που έχει συναντήσεις με τους πιο στενούς συνεργάτες της υπουργού), είπε στους φοιτητές ότι ασεπ δεν πρόκειται να γίνει πριν το 2013...ούτε καν για τους δασκάλους που έχουν ακόμη τα περισσότερα κενά από όλες τις ειδικότητες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα γίνουν και πολλοί διορισμοί, οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό το σενάριο δεν ευνοεί ούτε αυτούς που λυσσάνε να γίνει ασεπ, ούτε αυτούς που πιθανώς νομίζουν ότι ευνοούνται από παραταση της μεταβατικής περιόδου.
Οπότε, χαλαρώστε και μην τρώγεστε.
η θεια του θειου που ειναι στο υπουργειο ειναι εξισου αξιοπιστη με τον καθηγητη του τελειοφοιτου φιλου στο παιδαγωγικο.
μεχρι νεοτερας, ασεπ θα γινει κανονικα και φετος θα διοριστουν αυτοι των οποιων οι προσληψεις εκκρεμουν.

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #175 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 12:49:40 pm »
Διαγωνισμος θα γινει κανονικα για οσες ειδικοτητες απαιτησουν προσωπικο-αλλωστε και ως τωρα δεν εκαναν πχ. ασεπ μουσικων καθε φορα που διενεργουνταν ασεπ για τις υπολοιπες ειδικοτητες,δε θα αποτελεσει πρωτοτυπια.Θα γινει ασεπ γιατι πρεπει να ξεμπερδευει με τις απαιτησεις του 40% και για να εχει εναν καθαρο πινακα,οποτε και θα φανουν τα τυχον μειονεκτηματα του νεου συστηματος.
Για τους φιλολογους θα γινουν και οι προσληψεις απο το 40%,για το 24μηνο αρχιζει να δυσκολευει η κατασταση. Ασεπ θα γινει για τους φιλολογους κανονικα,ας επικεντρωσετε το ενδιαφερον σας στο πώς θα ειναι δομημενος
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 06, 2011, 12:52:34 pm από charlie brown »

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 01:00:50 pm »
Σκεφτομαι οσοι εχουν καλη βαθμολογια απο προηγουμενους (αναλογα με την ειδικοτητα το καλη) τι να ευχονται για τον επερχομενο ΑΣΕΠ; Αν ελεγα να ειναι τα θεματα δυσκολοτερα ωστε τουλαχιστον να εχουν μια καλη θεση θα επεφτα πολυ εξω; Αρα δηλαδη ακομη και εμεις που θα δωσουμε μας συμφερει να ειναι τα θεματα παλουκια ασχετα αν σημαινει και κοψιμο δικο μας.
Παντως οσοι δινουν για πρωτη φορα η δεν εχουν κατοχυρωσει βαθμολογια ειναι χαμενοι σε αυτο εχω καταληξει. Δεν ξερω πως τα βλεπετε εσεις.

sina

• Επισκέπτης
« Απάντηση #177 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 01:05:59 pm »
η θεία που είναι το τελευταίο σκαλοπάτι? χαχα! λυπάμαι που σου χαλάω τα σχέδια, αλλά τελικά μόνο η ίδια η υπουργός ξέρει τι θα κάνει...Και δεν είναι ο μόνος καθηγητής που τους το έχει πει...

sina

• Επισκέπτης
« Απάντηση #178 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 02:52:45 pm »
τσάρλι, δε με απασχολεί ποιος σου το έχει πει. Kαι η ίδια η δαιαμαντοπούλου να στο πε, δεν μπορω να πιστέψω. Εγώ λέω όπως και όλοι, τι ακούμε. Δε χρειάζεται να τσακωνόμαστε για το ποιος έχει δίκιο ή άδικο, απλώς επειδή δεν έχει κανείς.Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει...ούτε η υπουργός. Από κει και πέρα εμένα δε με απασχολεί, αφού δε θα συμμετάσχω. Κάντε ό,τι νομίζετε, αλλά τουλάχιστον μην κόπτεστε τόσο για ένα διαγωνισμό και μην στηρίζετε ολες σας τις ελπίδες εκεί...θα απογοητευτείτε οι περισσότεροι, αφού ελάχιστοι θα διορίζονται πια.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 06, 2011, 02:56:43 pm από sina »

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 03:18:17 pm »
Τέλος !!! Θα διοριστούν ΟΛΟΙ στο δημόσιο και ειδικά στην εκπαίδευση και την υγεία θα γίνουν χιλιάδες προσλήψεις ή μήπως εκατομμύρια;  ;)
Πάντως θεωρώ απίθανο να μην έχει αποφασίσει από τώρα το υπουργείο τι σχεδιάζει να κάνει με τον ΑΣΕΠ.
Απλά θέλουν να έχει λίγη αγωνία το θέμα...

Υ.Γ Και μην ξεχνάτε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ;D
http://www.youtube.com/watch?v=WmPm1vb8q1c
http://www.youtube.com/watch?v=FfmMT7OYzTY

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 03:43:35 pm »
Eδω ακουστηκε πριν εναν μηνα οτι οσοι διοριστηκαν τα τελευταια 5-6 χρονια θα αλλαξει η συμβαση τους και μπορει να απολυθουν.......

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 03:53:56 pm »
τσάρλι, δε με απασχολεί ποιος σου το έχει πει. Kαι η ίδια η δαιαμαντοπούλου να στο πε, δεν μπορω να πιστέψω. Εγώ λέω όπως και όλοι, τι ακούμε. Δε χρειάζεται να τσακωνόμαστε για το ποιος έχει δίκιο ή άδικο, απλώς επειδή δεν έχει κανείς.Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει...ούτε η υπουργός. Από κει και πέρα εμένα δε με απασχολεί, αφού δε θα συμμετάσχω. Κάντε ό,τι νομίζετε, αλλά τουλάχιστον μην κόπτεστε τόσο για ένα διαγωνισμό και μην στηρίζετε ολες σας τις ελπίδες εκεί...θα απογοητευτείτε οι περισσότεροι, αφού ελάχιστοι θα διορίζονται πια.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 06, 2011, 03:55:31 pm από Lasid »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182629
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144