0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lasid στις Ιανουαρίου 05, 2011, 11:00:13 pmΠάνο τίποτα δεν είναι σίγουρο, όπως φαίνεται η τάση μετά από τον επόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι να χρησιμοποιούνται αναπληρωτές και αυτοί μειωμένοι σε σχέση με προηγούμενες χρονιές περίπου στο μισό. Όμως, από την άλλη 1 στους 5 διορισμούς θα αφορά μετατάξεις και διορισμούς στην Παιδεία, Υγεία και Ασφάλεια. Αν μέχρι τον Αύγουστο του 2014 δε διορίζουν μόνιμους εκπαιδευτικούς, που θα διορίζουν μόνο σε Υγεία και Ασφάλεια; Δε νομίζω.Ακόμα και οι μετατάξεις δεν μπορούν να μας πλήξουν ιδιαίτερα επειδή τόσο στην Παιδεία, όσο και στην Υγεία, λόγω της ιδιαιτερότητας των κλάδων, δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν μεταταγμένους (κατά το μεταλλαγμένους - Έχω έμπνευση βραδιάτικα). Μη μου πεις ότι πολλοί μέσω μετάταξης θα βρεθούν σε θέσεις γραφείου του Υπ. Παιδείας και έτσι θα γεμίσουν τα σχολεία εκπαιδευτικούς, αυτό ισχύει μόνο για κάποιες ειδικότητες, όχι για όλες. Ξέρουμε από ποιές ειδικότητες είναι γεμάτο το Υπουργείο και οι κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Σε αυτές τις ειδικότητες σαφώς θα περιοριστούν ή ίσως παύσουν μερικά χρόνια οι διορισμοί. Στις υπόλοιπες όμως λογικά θα γίνονται κάποιοι διορισμοί Συμφωνώ, ειδικά με το τελευταίο το: "κάποιοι διορισμοί" ή διαφορετικά: "αμελητέοι διορισμοί"...Όμως... Κάτι θα γίνει και όλα αυτά θα ανατραπούν!!! Αισιόδοξα σκεπτόμενος πιστεύω πως θα υπάρξουν πολλοί διορισμοί εκπαιδευτικών στο εγγύς μέλλον... Μόνο που δεν θα είναι μόνιμοι...
Πάνο τίποτα δεν είναι σίγουρο, όπως φαίνεται η τάση μετά από τον επόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι να χρησιμοποιούνται αναπληρωτές και αυτοί μειωμένοι σε σχέση με προηγούμενες χρονιές περίπου στο μισό. Όμως, από την άλλη 1 στους 5 διορισμούς θα αφορά μετατάξεις και διορισμούς στην Παιδεία, Υγεία και Ασφάλεια. Αν μέχρι τον Αύγουστο του 2014 δε διορίζουν μόνιμους εκπαιδευτικούς, που θα διορίζουν μόνο σε Υγεία και Ασφάλεια; Δε νομίζω.Ακόμα και οι μετατάξεις δεν μπορούν να μας πλήξουν ιδιαίτερα επειδή τόσο στην Παιδεία, όσο και στην Υγεία, λόγω της ιδιαιτερότητας των κλάδων, δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν μεταταγμένους (κατά το μεταλλαγμένους - Έχω έμπνευση βραδιάτικα). Μη μου πεις ότι πολλοί μέσω μετάταξης θα βρεθούν σε θέσεις γραφείου του Υπ. Παιδείας και έτσι θα γεμίσουν τα σχολεία εκπαιδευτικούς, αυτό ισχύει μόνο για κάποιες ειδικότητες, όχι για όλες. Ξέρουμε από ποιές ειδικότητες είναι γεμάτο το Υπουργείο και οι κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Σε αυτές τις ειδικότητες σαφώς θα περιοριστούν ή ίσως παύσουν μερικά χρόνια οι διορισμοί. Στις υπόλοιπες όμως λογικά θα γίνονται κάποιοι διορισμοί
Παράθεση από: panos2 στις Ιανουαρίου 05, 2011, 11:17:09 pmΕ, δεν ξέρω μου φαίνεται σχετικά απίθανο! Αν δε γίνουν διορισμοί στους τομείς Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια πού θα γίνουν ξαναρωτώ;;; Κι εγώ όπως κατάλαβες αισιόδοξος είμαι...!!!Θα εξαντληθούν και θα γίνουν διορισμοί στην"ασφάλεια".Μαζί με την προμήθεια μεγαλύτερης ποσότητας δακρυγόνωνΌχι για να αισθάνεται πιο ασφαλής ο Πολίτης αλλά αυτοί, μ ε το να αντιμετωπίζουν και να απωθούν τον εξεγερμένο Πολίτη που θα τρέχει στους δρόμους των villas miserias.
Ε, δεν ξέρω μου φαίνεται σχετικά απίθανο! Αν δε γίνουν διορισμοί στους τομείς Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια πού θα γίνουν ξαναρωτώ;;; Κι εγώ όπως κατάλαβες αισιόδοξος είμαι...!!!
επίσης, έχω να πω ότι φίλος μου από το παιδαγωγικό, όπου είναι τελειόφοιτος,μου είπε ότι καθηγητής τους στο πανεπιστήμιο (όχι η θεία του θείου μου που είναι στο υπουργείο, αλλά καθηγητής που έχει συναντήσεις με τους πιο στενούς συνεργάτες της υπουργού), είπε στους φοιτητές ότι ασεπ δεν πρόκειται να γίνει πριν το 2013...ούτε καν για τους δασκάλους που έχουν ακόμη τα περισσότερα κενά από όλες τις ειδικότητες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα γίνουν και πολλοί διορισμοί, οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό το σενάριο δεν ευνοεί ούτε αυτούς που λυσσάνε να γίνει ασεπ, ούτε αυτούς που πιθανώς νομίζουν ότι ευνοούνται από παραταση της μεταβατικής περιόδου.Οπότε, χαλαρώστε και μην τρώγεστε.
Διαγωνισμος θα γινει κανονικα για οσες ειδικοτητες απαιτησουν προσωπικο-αλλωστε και ως τωρα δεν εκαναν πχ. ασεπ μουσικων καθε φορα που διενεργουνταν ασεπ για τις υπολοιπες ειδικοτητες,δε θα αποτελεσει πρωτοτυπια.Θα γινει ασεπ γιατι πρεπει να ξεμπερδευει με τις απαιτησεις του 40% και για να εχει εναν καθαρο πινακα,οποτε και θα φανουν τα τυχον μειονεκτηματα του νεου συστηματος.Για τους φιλολογους θα γινουν και οι προσληψεις απο το 40%,για το 24μηνο αρχιζει να δυσκολευει η κατασταση. Ασεπ θα γινει για τους φιλολογους κανονικα,ας επικεντρωσετε το ενδιαφερον σας στο πώς θα ειναι δομημενος
τσάρλι, δε με απασχολεί ποιος σου το έχει πει. Kαι η ίδια η δαιαμαντοπούλου να στο πε, δεν μπορω να πιστέψω. Εγώ λέω όπως και όλοι, τι ακούμε. Δε χρειάζεται να τσακωνόμαστε για το ποιος έχει δίκιο ή άδικο, απλώς επειδή δεν έχει κανείς.Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει...ούτε η υπουργός. Από κει και πέρα εμένα δε με απασχολεί, αφού δε θα συμμετάσχω. Κάντε ό,τι νομίζετε, αλλά τουλάχιστον μην κόπτεστε τόσο για ένα διαγωνισμό και μην στηρίζετε ολες σας τις ελπίδες εκεί...θα απογοητευτείτε οι περισσότεροι, αφού ελάχιστοι θα διορίζονται πια.