*

Αποστολέας Θέμα: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;  (Αναγνώστηκε 112494 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rebecca...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;
« Απάντηση #224 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 04:57:40 pm »
Για τους κλαδους που παιρνουν λιγα ατομα(8-10) πιστευετε πως θα ηταν καθαρος μαζοχισμος να δωσει καποιος?
ΠΕ 10

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:31:30 »

Αποσυνδεδεμένος mendor

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 05:06:34 pm »
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ.... ΣΙΓΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ!!!! ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΤΟΤΕ?

ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΣΟΙ

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
« Απάντηση #226 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 05:14:15 pm »
λετε, λετε,.. αλλα, οταν προκηρυχθει, θελω να σας δω πως θα τρεχετε ολοι....Επομενως, αφηστε τον καθενα να κανει τις επιλογες του.
Κανείς δε θα τρέχει. Σαφώς και θα δώσουν/δώσουμε εξετάσεις αλλά όχι με τρέξιμο, όχι με την παλιά προσμονή. Αλλά το θέμα είναι ακριβώς αυτό, κανείς να μην τρέχει, δηλαδή να μην αγχωθεί κι αυτό για το καλό των παιδιών, ειδικά των νέων παιδιών που έχουν άγνοια. Το λέω ως μία που "έτρεξε" για τον ασεπ γιατί τον πίστεψε, κόπιασε πολύ κι είδε τελικά μέχρι και νέα πτυχιούχο με πτυχίο του 2007 να την παίρνουν αναπληρώτρια. Μηδέν μόρια η κοπέλα από ασεπ ή άλλες πηγές (μεταπτυχιακά και βάλε). Πέρυσι την πήραν αναπληρώτρια που στον κλάδο μου έπαιρναν ωρομίσθιους. Έβλεπες ανθρώπους  με κατάταξη πχ 10 ωρομίσθιους και  τη "συνάδελφο" μηδενικής και χωρίς ασεπ αναπληρώτρια (το αντίστοιχο του ακω). Δεν υπήρχαν άλλοι άραγε άλλοι με περισσότερα προσόντα για να προσλάβουν; Κι έφτασε αυτή με πτυχίο του 2007 ψηλά στον πίνακα του 40%! Ποιος ασεπ και δεν ξέρω τι. Και τώρα βλέπουμε και τους διοριστέους να μη διορίζονται. Και να το πούμε και διαφορετικά; Αντε πες γίνεται ασεπ. Ποιος θα ωφεληθεί; Ο Νέος; Θα είναι τόσο λίγοι οι διορισμοί που θα θες πολλά μόρια. Ο νέος ούτε προϋπηρεσία έχει, ούτε μεταπτυχιακά πρόλαβε να κάνει. Αμέσως αμέσως ένας "παλιός" προηγείται χωρίς να κάνει τίποτα τουλάχιστον κατά 5-6 μόρια. Θα μου πεις "το λες αυτό για να μη δώσουν". Και θα πω το λέω για να μην αγχωθούν, να μη χάσουν τη ζωή τους. Σα συμβουλή, αν θες.
Γνώμη μου, αν κάποιος θέλει να δώσει ασεπ, ας κάνει πρώτα κάτι για το γενικό μπάχαλο που συνεπάγεται τους μειωμένους διορισμούς. Όλοι να κάνουμε, δε βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω. Μιλάω για ξεσηκωμό. Γίνεται αυτό; Πιστεύω πως, αν γίνει και ξεφορτωθούμε όλα τα παράσιτα που φυτοζωούν πάνω μας, τότε θα έχει νόημα και ο ασεπ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2011, 05:28:08 pm από MelG »
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 05:18:20 pm »
λετε, λετε,.. αλλα, οταν προκηρυχθει, θελω να σας δω πως θα τρεχετε ολοι....Επομενως, αφηστε τον καθενα να κανει τις επιλογες του.
Να σας πω τι μου είπε ενας ψυχολόγος για τον ΑΣΕΠ? Οτι καθε φορά που παμε να δωσουμε ΑΣΕΠ πεφτουμε σε μια φανταστική πραγματικότητα και έχουμε την αισθηση οτι είμαι εγω και αλλα 200 ατομα με σκοπό οτι θα διορίσουν 100 ατομα ενω δεν αντιλαμβάνονται οτι ειναι εκατονταδες ειτε ειναι προετοιμασμενοι ειτε ειναι απροετοιμαστοι... Αρα να σας προτείνω μια επιλογή η οποία θα σας βρεί τους περισσότερους σύμφωνους???
Επειδή η κατασταση του κλάδου σας είναι ΤΡΑΓΙΚΗ και δεν βλέπω να διορθώνεται απ'ολες τις πλευρές (προσλήψεων- τεράστιας υλης κ.α ) και ενω εσεις ειστε εκατοντάδες φιλόλογοι που κυνηγάτε για ενα καλυτερο βαθμό στο διαγωνισμό,  όταν γίνει με το καλό ο ΑΣΕΠ να πάτε κανονικά στα εξεταστικά κέντρα και όταν θα σας δώσουν τα θέματα να ανοίξετε κανονικά τα βιβλία στις αίθουσες και να αρχίσετε ΟΛΟΙ σας να αδιαφορείτε μπροστά στους επιτηρητές αντιγράφοντας τα θέματα.. Μην ανησυχείτε... Δεν θα σας πάνε φυλακή ουτε θα σας διαγράψουν απο τους πίνακες γιατί και ετσι και αλλιως θα είναι καινουριοι πίνακες... Ετσι με αυτό τον τρόπο όλοι σας θα έχετε μια επιτυχία. Και ας ερθει ο διορισμός το 2050...
Η Διαμαντοπούλου ήθελε αξιοκρατια προσλήψεων με επιτυχία στον ΑΣΕΠ.. Οκ?  Τι διαφορά θα έχει αν επιτυχουν απλα 5000 φιλόλογοι για να μπουν στους νεους πίνακες ασχετα με τα προσωπικα προσοντα εαν οι διορισμοί ειναι ελάχιστοι.. Απλά σχεδόν καμια διαφορά..
Σκεφτείτε το... Δεν υπάρχει 40%.. Θα υπάρχει κάθε 2 χρόνια ενας τυφλός ΑΣΕΠ με τυφλές προσλήψεις.. Δεν πέρασες? Τα ξαναλεμε μετά απο 2 χρόνια!!!! 2 χρόνια απο την ζωη σου... Καθε 2 χρονια θα παρακαλατε να σας ερθει σε ενα σαββατοκυριακο η επιφοιτηση του αγιου πνευματος...

Για μενα Ελληνας εκπαιδευτικός που έχει ηδη 1 επιτυχία στον ΑΣΕΠ αντε 2 και πάει για 3η φορά να ξαναδώσει και λεγεται απλά ΕΠΙΤΥΧΩΝ του ΑΣΕΠ χωρίς αυτη η λέξη ΕΠΙΤΥΧΙΑ να εχει επαγγελματικό αντικρυσμα στην δημόσια εκπαιδευση ή κινδυνευει να του την ακυρώσουν μεχρι τον μεθεπόμενο διαγωνισμό, τότε εαν δεν του εχει μεινει καμία αλλη αξιοπρέπια πρέπει να πάει να στηθεί μπροστά στον καθρέφτη και να ρίχνει ρόχαλα στον εαυτό του!!!! Γιατι σε άλλη ευρωπαική χώρα άπραγος δεν μένεις σε οποιαδηποτε επαγγελμα οταν λέγεσαι ΕΠΙΤΥΧΩΝ ειτε ειναι απο διαγωνισμό είτε απο συνεντευξη...
Τοσα χρόνια το να λεγεσαι επιτυχων κάπου για το τίποτα τοτε τα λόγια περισσευουν...    

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:31:30 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 05:46:29 pm »
Να σας πω τι μου είπε ενας ψυχολόγος για τον ΑΣΕΠ? Οτι καθε φορά που παμε να δωσουμε ΑΣΕΠ πεφτουμε σε μια φανταστική πραγματικότητα και έχουμε την αισθηση οτι είμαι εγω και αλλα 200 ατομα με σκοπό οτι θα διορίσουν 100 ατομα ενω δεν αντιλαμβάνονται οτι ειναι εκατονταδες ειτε ειναι προετοιμασμενοι ειτε ειναι απροετοιμαστοι... Αρα να σας προτείνω μια επιλογή η οποία θα σας βρεί τους περισσότερους σύμφωνους???
Επειδή η κατασταση του κλάδου σας είναι ΤΡΑΓΙΚΗ και δεν βλέπω να διορθώνεται απ'ολες τις πλευρές (προσλήψεων- τεράστιας υλης κ.α ) και ενω εσεις ειστε εκατοντάδες φιλόλογοι που κυνηγάτε για ενα καλυτερο βαθμό στο διαγωνισμό,  όταν γίνει με το καλό ο ΑΣΕΠ να πάτε κανονικά στα εξεταστικά κέντρα και όταν θα σας δώσουν τα θέματα να ανοίξετε κανονικά τα βιβλία στις αίθουσες και να αρχίσετε ΟΛΟΙ σας να αδιαφορείτε μπροστά στους επιτηρητές αντιγράφοντας τα θέματα.. Μην ανησυχείτε... Δεν θα σας πάνε φυλακή ουτε θα σας διαγράψουν απο τους πίνακες γιατί και ετσι και αλλιως θα είναι καινουριοι πίνακες... Ετσι με αυτό τον τρόπο όλοι σας θα έχετε μια επιτυχία. Και ας ερθει ο διορισμός το 2050...
Η Διαμαντοπούλου ήθελε αξιοκρατια προσλήψεων με επιτυχία στον ΑΣΕΠ.. Οκ?  Τι διαφορά θα έχει αν επιτυχουν απλα 5000 φιλόλογοι για να μπουν στους νεους πίνακες ασχετα με τα προσωπικα προσοντα εαν οι διορισμοί ειναι ελάχιστοι.. Απλά σχεδόν καμια διαφορά..
Σκεφτείτε το... Δεν υπάρχει 40%.. Θα υπάρχει κάθε 2 χρόνια ενας τυφλός ΑΣΕΠ με τυφλές προσλήψεις.. Δεν πέρασες? Τα ξαναλεμε μετά απο 2 χρόνια!!!! 2 χρόνια απο την ζωη σου... Καθε 2 χρονια θα παρακαλατε να σας ερθει σε ενα σαββατοκυριακο η επιφοιτηση του αγιου πνευματος...

Για μενα Ελληνας εκπαιδευτικός που έχει ηδη 1 επιτυχία στον ΑΣΕΠ αντε 2 και πάει για 3η φορά να ξαναδώσει και λεγεται απλά ΕΠΙΤΥΧΩΝ του ΑΣΕΠ χωρίς αυτη η λέξη ΕΠΙΤΥΧΙΑ να εχει επαγγελματικό αντικρυσμα στην δημόσια εκπαιδευση ή κινδυνευει να του την ακυρώσουν μεχρι τον μεθεπόμενο διαγωνισμό, τότε εαν δεν του εχει μεινει καμία αλλη αξιοπρέπια πρέπει να πάει να στηθεί μπροστά στον καθρέφτη και να ρίχνει ρόχαλα στον εαυτό του!!!! Γιατι σε άλλη ευρωπαική χώρα άπραγος δεν μένεις σε οποιαδηποτε επαγγελμα οταν λέγεσαι ΕΠΙΤΥΧΩΝ ειτε ειναι απο διαγωνισμό είτε απο συνεντευξη...
Τοσα χρόνια το να λεγεσαι επιτυχων κάπου για το τίποτα τοτε τα λόγια περισσευουν...    

Δεν έχεις άδικο σε πολλά...το είπα και πριν...αλλά έχω την αίσθηση πως δεν έχεις ιδέα από την ταλαιπωρία του ΑΣΕΠ και μάλιστα σε επίπεδο φιλολόγων...γι αυτό γίνε λίγο πιο ελαστικός στον τρόπο που εκφράζεσαι...
Τα είπα κι εγώ πως ΠΡΕΠΕΙ να ξυπνήσουμε....και ειδικά οι φιλόλογοι,αλλά μπορώ να καταλάβω επίσης και την απογοήτευση αυτών που όπως λες είναι πολύπαθοι του ΑΣΕΠ....φυσικά αυτοί πρέπει να αντιδράσουν πρώτοι!!
Αλλά κι εσείς...μια και αναφέρθηκες ας πούμε συμβουλευτικά στους φιλολόγους...οργανωθείτε και διεκδικείστε διορισμούς και μάλιστα στην Α'θμια...γιατί η αναπλήρωση του ΕΣΠΑ στα 800 ολόημερα θα κρατήσει ως το 2013,όσο το ΕΣΠΑ δηλαδή...και απ'την άλλη στην
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #229 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 05:51:43 pm »
παιδια το θεμα ειναι απλο...Να διεκδικησουμε ΟΛΟΙ μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!!
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 05:58:26 pm »
Ακριβώς...γιατί όλους αναλώσιμους μας θέλουν...ας το πάρουν χαμπάρι λοιπόν ΟΛΟΙ...ακόμη κι αυτοί που επωφελήθηκαν απ'το ΕΣΠΑ φέτος,αλλά αυτό θα κρατήσει άλλα 2 χρόνια και μετά θα έχουν την τύχη που είχε και η συγχωρεμένη (να ζήσουμε να την θυμόμαστε) ΠΔΣ....που είχε ξεκινήσει με λεφτά της Ένωσης και τώρα μας άφησε χρόνους....
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #231 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 05:59:07 pm »
Ακριβώς...γιατί όλους αναλώσιμους μας θέλουν...ας το πάρουν χαμπάρι λοιπόν ΟΛΟΙ...ακόμη κι αυτοί που επωφελήθηκαν απ'το ΕΣΠΑ φέτος,αλλά αυτό θα κρατήσει άλλα 2 χρόνια και μετά θα έχουν την τύχη που είχε και η συγχωρεμένη (να ζήσουμε να την θυμόμαστε) ΠΔΣ....που είχε ξεκινήσει με λεφτά της Ένωσης και τώρα μας άφησε χρόνους....
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 05:24:20 am »

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η ΠΔΣ του χρόνου θα επιστρέψει αντε του παραχρονου.. Φετος κατέστρεψε πολλους μαθητές επειδη το υπουργείο δηλωσε οτι δεν υπάρχουν χρήματα κσι την έχει ακούσει χοντρά και απο γονεις!!!!.. Αλλά εαν και όταν επιστρέψει θα προτιμούσα διαφάνεια και αξιοπρέπεια ως προς τις προσλήψεις....Οσο για το ΕΣΠΑ δεν νομίζω να υπαρχει μεχρι το 2013 γιατί ποτέ δεν επείγοταν να μπουν ειδικότητες στα δημοτικά και ας λεει η Διαμαντοπουλου οτι τα 800 ολοήμερα θα γίνουν 1000+...
Οσο για το προηγουμενο post ζητώ συγγνωμη για όσα σας ενόχλησαν και ευχομαι να ερθουν καλύτερες μέρες και καλυτερη εκπαιδευση όπως λεει η Αναστασία... 

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 09:52:26 am »
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η ΠΔΣ του χρόνου θα επιστρέψει αντε του παραχρονου.. Φετος κατέστρεψε πολλους μαθητές επειδη το υπουργείο δηλωσε οτι δεν υπάρχουν χρήματα κσι την έχει ακούσει χοντρά και απο γονεις!!!!.. Αλλά εαν και όταν επιστρέψει θα προτιμούσα διαφάνεια και αξιοπρέπεια ως προς τις προσλήψεις....Οσο για το ΕΣΠΑ δεν νομίζω να υπαρχει μεχρι το 2013 γιατί ποτέ δεν επείγοταν να μπουν ειδικότητες στα δημοτικά και ας λεει η Διαμαντοπουλου οτι τα 800 ολοήμερα θα γίνουν 1000+...
Οσο για το προηγουμενο post ζητώ συγγνωμη για όσα σας ενόχλησαν και ευχομαι να ερθουν καλύτερες μέρες και καλυτερη εκπαιδευση όπως λεει η Αναστασία... 

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μην περιμένετε να επιστρέψει η ΠΔΣ τόσο εύκολα.
Οι περικοπές στην υγεία και την παιδεία είναι το πιο εύκολο κομμάτι μιας κυβέρνησης. Και η πράξη έδειξε ότι ο κόσμος δεν αντιδρά τόσο εύκολα...Όσο για την  διαφάνεια νομίζω ακόμα απέχουμε αρκετά από το να γίνουν πολιτισμένο κράτος. Τα κόμματα έχουν πάντα ανάγκη από πελάτες ...

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 11:00:30 am »

Ήδη τρέχουμε  ;D . Καμιά πληροφορία για τις αλλαγές έχουμε ;

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 12:28:35 pm »

Ήδη τρέχουμε  ;D . Καμιά πληροφορία για τις αλλαγές έχουμε ;

ετσι μπραβο.... ;D ;D ;D  Τι να τις κανουμε τις πληροφοριες για τις αλλαγες, αφου δεν μας ενδιαφερει και δεν θα δωσουμε.  ;) Γιαυτους,ομως, που κακως σκεπτονται να δωσουν, οχι δεν υπαρχει κατι.Την Ανοιξη αυτα.

manosmc ,  συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #236 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 01:13:26 pm »

Ας ελπισουμε να μην γινει ανεκδοτο!!! :-\ :-\
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος nastybird

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 03:59:05 pm »
Παράθεση

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εχεις αδικο σε καθε τι που ειπες....
Θα αναφερθω ομως μονο σε ενα και μονο θεμα μια και απο οτι ειδα εχεις αποψη για καθε θεμα που απασχολει την εκπαιδευση.Μιλας για τους φιλολογους και λες οτι δεν αξιζει να διαβασουν για τον ΑΣΕΠ μια και 1ον ειναι πολλοι και 2ον εχουν μεγαλη υλη.Ενω σε αλλους κλαδους ειναι λιγοι και εχουν μικρη υλη....Το σχετικο για την αντιγραφη δεν το σχολιαζω καν...
Δεν υπολογιζεις οτι φετος μονο απο τους 11000++ που βγηκαν στην συνταξη γυρω στις 3000 ειναι φιλολογοι.Οι φιλολογοι ειναι η πολυπληθεστερη κατηγορια εκπαιδευτικων με τεραστια ποσοστα εκπαιδευτικων σε ηλικια συνταξιοδοτησης.Ακομα και αν κανει προσληψεις 1:5 θα αναγκαστει να παρει τους υπολοιπους ως αναπληρωτες και στο πινακα αναπληρωτων η επιτυχια σε ΑΣΕΠ ειναι υπερατου απο εδω και περα.Μιλαμε οτι αν φετος συνταξιοδοτηθουν παλι 3000 φιλολογοι τοτε στον ΑΣΕΠ θα προκηρυχθουν το λιγοτερο 1500 θεσεις φιλολογων και 5000 αναπληρωτες οταν για πολλες αλλες ειδικοτητες δεν θα προκηρυχθουν καν θεσεις.   :o :o :o :o :o
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2011, 04:01:35 pm από nastybird »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144