0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λετε, λετε,.. αλλα, οταν προκηρυχθει, θελω να σας δω πως θα τρεχετε ολοι....Επομενως, αφηστε τον καθενα να κανει τις επιλογες του.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 07, 2011, 01:53:07 pmλετε, λετε,.. αλλα, οταν προκηρυχθει, θελω να σας δω πως θα τρεχετε ολοι....Επομενως, αφηστε τον καθενα να κανει τις επιλογες του. Να σας πω τι μου είπε ενας ψυχολόγος για τον ΑΣΕΠ? Οτι καθε φορά που παμε να δωσουμε ΑΣΕΠ πεφτουμε σε μια φανταστική πραγματικότητα και έχουμε την αισθηση οτι είμαι εγω και αλλα 200 ατομα με σκοπό οτι θα διορίσουν 100 ατομα ενω δεν αντιλαμβάνονται οτι ειναι εκατονταδες ειτε ειναι προετοιμασμενοι ειτε ειναι απροετοιμαστοι... Αρα να σας προτείνω μια επιλογή η οποία θα σας βρεί τους περισσότερους σύμφωνους???Επειδή η κατασταση του κλάδου σας είναι ΤΡΑΓΙΚΗ και δεν βλέπω να διορθώνεται απ'ολες τις πλευρές (προσλήψεων- τεράστιας υλης κ.α ) και ενω εσεις ειστε εκατοντάδες φιλόλογοι που κυνηγάτε για ενα καλυτερο βαθμό στο διαγωνισμό, όταν γίνει με το καλό ο ΑΣΕΠ να πάτε κανονικά στα εξεταστικά κέντρα και όταν θα σας δώσουν τα θέματα να ανοίξετε κανονικά τα βιβλία στις αίθουσες και να αρχίσετε ΟΛΟΙ σας να αδιαφορείτε μπροστά στους επιτηρητές αντιγράφοντας τα θέματα.. Μην ανησυχείτε... Δεν θα σας πάνε φυλακή ουτε θα σας διαγράψουν απο τους πίνακες γιατί και ετσι και αλλιως θα είναι καινουριοι πίνακες... Ετσι με αυτό τον τρόπο όλοι σας θα έχετε μια επιτυχία. Και ας ερθει ο διορισμός το 2050...Η Διαμαντοπούλου ήθελε αξιοκρατια προσλήψεων με επιτυχία στον ΑΣΕΠ.. Οκ? Τι διαφορά θα έχει αν επιτυχουν απλα 5000 φιλόλογοι για να μπουν στους νεους πίνακες ασχετα με τα προσωπικα προσοντα εαν οι διορισμοί ειναι ελάχιστοι.. Απλά σχεδόν καμια διαφορά..Σκεφτείτε το... Δεν υπάρχει 40%.. Θα υπάρχει κάθε 2 χρόνια ενας τυφλός ΑΣΕΠ με τυφλές προσλήψεις.. Δεν πέρασες? Τα ξαναλεμε μετά απο 2 χρόνια!!!! 2 χρόνια απο την ζωη σου... Καθε 2 χρονια θα παρακαλατε να σας ερθει σε ενα σαββατοκυριακο η επιφοιτηση του αγιου πνευματος...Για μενα Ελληνας εκπαιδευτικός που έχει ηδη 1 επιτυχία στον ΑΣΕΠ αντε 2 και πάει για 3η φορά να ξαναδώσει και λεγεται απλά ΕΠΙΤΥΧΩΝ του ΑΣΕΠ χωρίς αυτη η λέξη ΕΠΙΤΥΧΙΑ να εχει επαγγελματικό αντικρυσμα στην δημόσια εκπαιδευση ή κινδυνευει να του την ακυρώσουν μεχρι τον μεθεπόμενο διαγωνισμό, τότε εαν δεν του εχει μεινει καμία αλλη αξιοπρέπια πρέπει να πάει να στηθεί μπροστά στον καθρέφτη και να ρίχνει ρόχαλα στον εαυτό του!!!! Γιατι σε άλλη ευρωπαική χώρα άπραγος δεν μένεις σε οποιαδηποτε επαγγελμα οταν λέγεσαι ΕΠΙΤΥΧΩΝ ειτε ειναι απο διαγωνισμό είτε απο συνεντευξη... Τοσα χρόνια το να λεγεσαι επιτυχων κάπου για το τίποτα τοτε τα λόγια περισσευουν...
παιδια το θεμα ειναι απλο...Να διεκδικησουμε ΟΛΟΙ μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!!
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 07, 2011, 05:51:43 pmπαιδια το θεμα ειναι απλο...Να διεκδικησουμε ΟΛΟΙ μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!!Ακριβώς...γιατί όλους αναλώσιμους μας θέλουν...ας το πάρουν χαμπάρι λοιπόν ΟΛΟΙ...ακόμη κι αυτοί που επωφελήθηκαν απ'το ΕΣΠΑ φέτος,αλλά αυτό θα κρατήσει άλλα 2 χρόνια και μετά θα έχουν την τύχη που είχε και η συγχωρεμένη (να ζήσουμε να την θυμόμαστε) ΠΔΣ....που είχε ξεκινήσει με λεφτά της Ένωσης και τώρα μας άφησε χρόνους....
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η ΠΔΣ του χρόνου θα επιστρέψει αντε του παραχρονου.. Φετος κατέστρεψε πολλους μαθητές επειδη το υπουργείο δηλωσε οτι δεν υπάρχουν χρήματα κσι την έχει ακούσει χοντρά και απο γονεις!!!!.. Αλλά εαν και όταν επιστρέψει θα προτιμούσα διαφάνεια και αξιοπρέπεια ως προς τις προσλήψεις....Οσο για το ΕΣΠΑ δεν νομίζω να υπαρχει μεχρι το 2013 γιατί ποτέ δεν επείγοταν να μπουν ειδικότητες στα δημοτικά και ας λεει η Διαμαντοπουλου οτι τα 800 ολοήμερα θα γίνουν 1000+... Οσο για το προηγουμενο post ζητώ συγγνωμη για όσα σας ενόχλησαν και ευχομαι να ερθουν καλύτερες μέρες και καλυτερη εκπαιδευση όπως λεει η Αναστασία...
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 07, 2011, 01:53:07 pmλετε, λετε,.. αλλα, οταν προκηρυχθει, θελω να σας δω πως θα τρεχετε ολοι....Επομενως, αφηστε τον καθενα να κανει τις επιλογες του.Ήδη τρέχουμε . Καμιά πληροφορία για τις αλλαγές έχουμε ;
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιανουαρίου 07, 2011, 05:58:26 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 07, 2011, 05:51:43 pmπαιδια το θεμα ειναι απλο...Να διεκδικησουμε ΟΛΟΙ μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!!Ακριβώς...γιατί όλους αναλώσιμους μας θέλουν...ας το πάρουν χαμπάρι λοιπόν ΟΛΟΙ...ακόμη κι αυτοί που επωφελήθηκαν απ'το ΕΣΠΑ φέτος,αλλά αυτό θα κρατήσει άλλα 2 χρόνια και μετά θα έχουν την τύχη που είχε και η συγχωρεμένη (να ζήσουμε να την θυμόμαστε) ΠΔΣ....που είχε ξεκινήσει με λεφτά της Ένωσης και τώρα μας άφησε χρόνους.... Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η ΠΔΣ του χρόνου θα επιστρέψει αντε του παραχρονου.. Φετος κατέστρεψε πολλους μαθητές επειδη το υπουργείο δηλωσε οτι δεν υπάρχουν χρήματα κσι την έχει ακούσει χοντρά και απο γονεις!!!!.. Αλλά εαν και όταν επιστρέψει θα προτιμούσα διαφάνεια και αξιοπρέπεια ως προς τις προσλήψεις....Οσο για το ΕΣΠΑ δεν νομίζω να υπαρχει μεχρι το 2013 γιατί ποτέ δεν επείγοταν να μπουν ειδικότητες στα δημοτικά και ας λεει η Διαμαντοπουλου οτι τα 800 ολοήμερα θα γίνουν 1000+... Οσο για το προηγουμενο post ζητώ συγγνωμη για όσα σας ενόχλησαν και ευχομαι να ερθουν καλύτερες μέρες και καλυτερη εκπαιδευση όπως λεει η Αναστασία...
Να σας πω τι μου είπε ενας ψυχολόγος για τον ΑΣΕΠ? Οτι καθε φορά που παμε να δωσουμε ΑΣΕΠ πεφτουμε σε μια φανταστική πραγματικότητα και έχουμε την αισθηση οτι είμαι εγω και αλλα 200 ατομα με σκοπό οτι θα διορίσουν 100 ατομα ενω δεν αντιλαμβάνονται οτι ειναι εκατονταδες ειτε ειναι προετοιμασμενοι ειτε ειναι απροετοιμαστοι... Αρα να σας προτείνω μια επιλογή η οποία θα σας βρεί τους περισσότερους σύμφωνους???Επειδή η κατασταση του κλάδου σας είναι ΤΡΑΓΙΚΗ και δεν βλέπω να διορθώνεται απ'ολες τις πλευρές (προσλήψεων- τεράστιας υλης κ.α ) και ενω εσεις ειστε εκατοντάδες φιλόλογοι που κυνηγάτε για ενα καλυτερο βαθμό στο διαγωνισμό, όταν γίνει με το καλό ο ΑΣΕΠ να πάτε κανονικά στα εξεταστικά κέντρα και όταν θα σας δώσουν τα θέματα να ανοίξετε κανονικά τα βιβλία στις αίθουσες και να αρχίσετε ΟΛΟΙ σας να αδιαφορείτε μπροστά στους επιτηρητές αντιγράφοντας τα θέματα.. Μην ανησυχείτε... Δεν θα σας πάνε φυλακή ουτε θα σας διαγράψουν απο τους πίνακες γιατί και ετσι και αλλιως θα είναι καινουριοι πίνακες... Ετσι με αυτό τον τρόπο όλοι σας θα έχετε μια επιτυχία. Και ας ερθει ο διορισμός το 2050...Η Διαμαντοπούλου ήθελε αξιοκρατια προσλήψεων με επιτυχία στον ΑΣΕΠ.. Οκ? Τι διαφορά θα έχει αν επιτυχουν απλα 5000 φιλόλογοι για να μπουν στους νεους πίνακες ασχετα με τα προσωπικα προσοντα εαν οι διορισμοί ειναι ελάχιστοι.. Απλά σχεδόν καμια διαφορά..Σκεφτείτε το... Δεν υπάρχει 40%.. Θα υπάρχει κάθε 2 χρόνια ενας τυφλός ΑΣΕΠ με τυφλές προσλήψεις.. Δεν πέρασες? Τα ξαναλεμε μετά απο 2 χρόνια!!!! 2 χρόνια απο την ζωη σου... Καθε 2 χρονια θα παρακαλατε να σας ερθει σε ενα σαββατοκυριακο η επιφοιτηση του αγιου πνευματος...Για μενα Ελληνας εκπαιδευτικός που έχει ηδη 1 επιτυχία στον ΑΣΕΠ αντε 2 και πάει για 3η φορά να ξαναδώσει και λεγεται απλά ΕΠΙΤΥΧΩΝ του ΑΣΕΠ χωρίς αυτη η λέξη ΕΠΙΤΥΧΙΑ να εχει επαγγελματικό αντικρυσμα στην δημόσια εκπαιδευση ή κινδυνευει να του την ακυρώσουν μεχρι τον μεθεπόμενο διαγωνισμό, τότε εαν δεν του εχει μεινει καμία αλλη αξιοπρέπια πρέπει να πάει να στηθεί μπροστά στον καθρέφτη και να ρίχνει ρόχαλα στον εαυτό του!!!! Γιατι σε άλλη ευρωπαική χώρα άπραγος δεν μένεις σε οποιαδηποτε επαγγελμα οταν λέγεσαι ΕΠΙΤΥΧΩΝ ειτε ειναι απο διαγωνισμό είτε απο συνεντευξη... Τοσα χρόνια το να λεγεσαι επιτυχων κάπου για το τίποτα τοτε τα λόγια περισσευουν... Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η ΠΔΣ του χρόνου θα επιστρέψει αντε του παραχρονου.. Φετος κατέστρεψε πολλους μαθητές επειδη το υπουργείο δηλωσε οτι δεν υπάρχουν χρήματα κσι την έχει ακούσει χοντρά και απο γονεις!!!!.. Αλλά εαν και όταν επιστρέψει θα προτιμούσα διαφάνεια και αξιοπρέπεια ως προς τις προσλήψεις....Οσο για το ΕΣΠΑ δεν νομίζω να υπαρχει μεχρι το 2013 γιατί ποτέ δεν επείγοταν να μπουν ειδικότητες στα δημοτικά και ας λεει η Διαμαντοπουλου οτι τα 800 ολοήμερα θα γίνουν 1000+... Οσο για το προηγουμενο post ζητώ συγγνωμη για όσα σας ενόχλησαν και ευχομαι να ερθουν καλύτερες μέρες και καλυτερη εκπαιδευση όπως λεει η Αναστασία...