0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πιστεύω πως ο Κωστάκης γνώριζε …… και αυτό γιατί πιέστηκε ……. απλά δεν ήθελε να συνδυαστεί το όνομα του με το μνημόνιο και την επερχόμενη (φοβάμαι να το πω) πτώχευση της ελλάδας….γιαυτό και την έκανε με ελαφρά.ακόμη είμαι σε δίλλημα….ούτε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω την πράξη του……..ίσως αργότερα τα γεγονότα να με βοηθήσουν.
Ο αντιπρόεδρος μάλιστα επέμεινε και για τους «κοπρίτες» : «Τα έχω πει στο
Νέο χτύπημα από τον Θ. Πάγκαλο με πρωτοφανείς δηλώσεις παρά την ενόχληση του Μαξίμου για τα περί "κοπριτών" στο δημόσιο. Ο Θ. Πάγκαλος με απίστευτες και πρωτοφανείς για πολιτικό πρόσωπο δηλώσεις έδειξε την ενόχλησή του για το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύου σχετικά με την ομιλία που είχε κάνει την περασμένη Άνοιξη στην Οξφόρδη εκτοξεύοντας νέες "ρουκέτες". «Κάτι φοιτητές του κ.... από την Οξφόρδη έκοψαν αποσπάσματα από τα όσα είπα και αυτά τα ζώα στον Ελεύθερο Τύπο τα παρουσίασαν όπως ήθελαν. Απορώ. Απορώ πιο πολύ όχι μόνο με τα ζώα του Ελεύθερου Τύπου, αλλά και με τα ζώα που τον διαβάζουν», είπε μετά τη διϋπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών, μιλώντας σε δημοσιογράφους.Ο αντιπρόεδρος μάλιστα επέμεινε και για τους «κοπρίτες» : «Τα έχω πει στο
όσο για το θέμα του Αιγαίου εγώ λέω να μη φοβόμαστε έχουμε τους φίλους Ισραηλινούς που θα μας στηρίξουν
Γιατί όχι; Ήταν καλύτερη η συμμαχία του Αντρέα με τον Αραφάτ;
Παράθεση από: joap στις Ιανουαρίου 05, 2011, 11:56:32 pmΓιατί όχι; Ήταν καλύτερη η συμμαχία του Αντρέα με τον Αραφάτ;