*

Αποστολέας Θέμα: Πάγκαλος: Αγράμματοι οι επαναστάτες του '21  (Αναγνώστηκε 33557 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Απ: Πάγκαλος: Αγράμματοι οι επαναστάτες του '21
« Απάντηση #56 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 02:27:31 pm »
το γνωστό παχύδερμο...... έχει στόχο ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ να ασχολούνται όλοι με το τι μ@λακίες λέει και όχι με τα τέρατα που κάνουν
αλήθεια ξέρετε σε ποια συνάντηση θα παραβρεθεί σήμερα ο Γιωργάκης με τους τούρκους Στο Ερζερούμ και τι θα ...πουν??
ποιος μιλάει για αυτό? μόνο για τον μ........ θα μιλάμε ??

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3637

ολα αυτα για το αιγαιο ειναι ήδη γνωστα ,σε οσους ενδιαφερονται ,αν περιμενετε απο τα ΜΜΔ να ενημερωθειτε ,τοτε ξεκινηστε εντατικα μαθηματα τουρκικων..

Δεν αμφιβάλλω ότι γενικά ένας πρόεδρος των ΗΠΑ θα δίνει εντολές σε πρωθυπουργούς μας, αλλά πως ξέρουν στο μπλογκ τι ειπώθηκε; Κονέ στην NSA έχουν; Ό,τι θέλει γράφει ο καθένας γενικά..
Φυσικά είναι υπαρκτό το θέμα με το Αιγαίο, απλά είναι ενοχλητικό να παρουσιάζονται ως δεδομένα δήθεν τηλεφωνικές συζητήσεις ;)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:22:34 »

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #57 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 02:34:34 pm »
το γνωστό παχύδερμο...... έχει στόχο ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ να ασχολούνται όλοι με το τι μ@λακίες λέει και όχι με τα τέρατα που κάνουν
αλήθεια ξέρετε σε ποια συνάντηση θα παραβρεθεί σήμερα ο Γιωργάκης με τους τούρκους Στο Ερζερούμ και τι θα ...πουν??
ποιος μιλάει για αυτό? μόνο για τον μ........ θα μιλάμε ??

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3637

ολα αυτα για το αιγαιο ειναι ήδη γνωστα ,σε οσους ενδιαφερονται ,αν περιμενετε απο τα ΜΜΔ να ενημερωθειτε ,τοτε ξεκινηστε εντατικα μαθηματα τουρκικων..

Δεν αμφιβάλλω ότι γενικά ένας πρόεδρος των ΗΠΑ θα δίνει εντολές σε πρωθυπουργούς μας, αλλά πως ξέρουν στο μπλογκ τι ειπώθηκε; Κονέ στην NSA έχουν; Ό,τι θέλει γράφει ο καθένας γενικά..
Φυσικά είναι υπαρκτό το θέμα με το Αιγαίο, απλά είναι ενοχλητικό να παρουσιάζονται ως δεδομένα δήθεν τηλεφωνικές συζητήσεις ;)

καλε μου να ξερεις οτι οπου υπαρχει καπνος ,υπαρχει και φωτια.. ;)
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος dimitra68

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
"Δε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες ό,τι πιστεύεις"

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 02:40:27 pm »
σε όλη αυτήν την κατάσταση που περιγράφεται LK το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η ταινία v for vendetta δηλαδή πραγματικά ε -λ-ε-ο-ς  ,αυτή η χώρα πρέπει ανα 50 και πολλά λέω χρόνια να βρίσκεται σε κίνδυνο;μία η κατοχή,μία ο εμφυλιος ,μετα δικτατορία και τώρα κατ΄επίφαση δημοκρατία ....

πως μπορει να νοιωθουν οι παππουδες μας που εχουν ζησει οσα περιγραφεις + τοσα αλλα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:22:34 »

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 02:55:51 pm »
Η Ιστορία μας μαθαίνει τα πάντα.Ακόμα και το μέλλον...Δεν περιμένω από τα "παπαγαλάκια"τους δημοσιογράφους να με πληροφορήσουν για το ο,τιδήποτε.Ξέρουμε για τη σταθερή από την εναλλαγή των κομμάτων στην κυβέρνηση εξωτερική πολιτική των γειτόνων μας.Ξέρουμε πόσο υποχωρητικοί και όπως "έρθουν" τα πράγματα είναι η δική μας πολιτική σε πολύ σοβαρά θέματα.Σε λίγο θα τρέχουμε να μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα.Φυσικά, και δεν εννοώ ότι πρέπει να αρχίσουμε τις εθνικιστικές κορώνες κτλ.Προσωπικά το έχω διδαχθεί από την επιστήμη μου κιόλας.Είμαι με τον κόσμο που θεωρεί πως με τους γείτονες μας χωρίζουν λιγότερα απ' ό,τι νομίζουμε.Όμως δεν ξεχνώ τις αβλεψίες και τις παραλείψεις της πολιτείας σε βαθμό που πολλές φορές με κάνουν να αισθάνομαι ότι φοράμε ζυγό, για να το πούμε ευπρεπώς, και να λέμε κι ευχαριστώ;Ναι, να υποχωρούμε σε δυο πράγματα, αλλά να υποχωρεί και ο άλλος σε δυο.Αλλιώς είναι ζυγός...ας είμαστε σοβαροί μια φορά
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2011, 03:06:20 pm από Tao of love »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 03:01:26 pm »
σε όλη αυτήν την κατάσταση που περιγράφεται LK το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η ταινία v for vendetta δηλαδή πραγματικά ε -λ-ε-ο-ς  ,αυτή η χώρα πρέπει ανα 50 και πολλά λέω χρόνια να βρίσκεται σε κίνδυνο;μία η κατοχή,μία ο εμφυλιος ,μετα δικτατορία και τώρα κατ΄επίφαση δημοκρατία ....

πως μπορει να νοιωθουν οι παππουδες μας που εχουν ζησει οσα περιγραφεις + τοσα αλλα

Νιώθουν ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και μετά την κατοχή και μετά τη δικτατορία εκείνοι που μάτωσαν μετάχτηκαν στο περιθώριο και επιβλήθηκε στην Ελλάδα το καθεστώς που εξυπηρετούσε καλύτερα τα συμφέροντα των ισχυρών κρατών. Να φανταστούμε ότι τότε η Ελλάδα είχε ενδιαφέρον, λόγω γεωστρατηγικής θέσης.  Τώρα που προέκυψε και μεταλλευτικός πλούτος, αλοίμονό μας!

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #62 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 03:02:12 pm »
Η Ιστορία μας μαθαίνει τα πάντα.Ακόμα και το μέλλον...Δεν περιμένω από τα "παπαγαλάκια"τους δημοσιογράφους να με πληροφορήσουν για το ο,τιδήποτε.Ξέρουμε για τη σταθερή από την εναλλαγή των κομμάτων στην κυβέρνηση εξωτερική πολιτική των γειτόνων μας.Ξέρουμε πόσο υποχωρητικοί και όπως "έρθουν" τα πράγματα είναι η δική μας πολιτική σε πολύ σοβαρά θέματα.Σε λίγο θα τρέχουμε να μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα.Φυσικά, και δεν εννοώ ότι πρέπει να αρχίσουμε τις εθνιστικές κορώνες κτλ.Προσωπικά το έχω διδαχθεί από την επιστήμη μου κιόλας.Είμαι με τον κόσμο που θεωρεί πως με τους γείτονες μας χωρίζουν λιγότερα απ' ό,τι νομίζουμε.Όμως δεν ξεχνώ τις αβλεψίες και τις παραλείψεις της πολιτείας σε βαθμό που πολλές φορές με κάνουν να αισθάνομαι ότι φοράμε ζυγό, για να το πούμε ευπρεπώς, και να λέμε κι ευχαριστώ;Ναι, να υποχωρούμε σε δυο πράγματα, αλλά να υποχωρεί και ο άλλος σε δυο.Αλλιώς είναι ζυγός...ας είμαστε σοβαροί μια φορά
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++απολυτα!!!!
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 03:07:00 pm »
Η πλάκα είναι πως μετά από πολλά χρόνια, όταν τα θέματα δε θα καίνε πια, θα γραφτεί  στην ιστορία ότι το μνημόνιο το υπέγραψε σοσιαλιστής πρωθυπουργός, ο ίδιος που υποστήριξε με ζέση το σχέδιο Ανάν για την Κύπρο (τυχαίο δε νομίζω), ενώ ο Κωστάκης, αν και δεξιός, θα μείνει στην ιστορία ως ήρωας, που αρνήθηκε να υπογράψει το μνημόνιο και το σχέδιο Ανάν. Πού καταντήσαμε!

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 03:17:20 pm »
Τao of love, δεν περιμένεις να πληροφορηθείς τι συμβαίνει από τα παπαγαλάκια της t.v, αλλά το κακό είναι ότι οι περισσότεροι των συμπολιτών μας περιμένουν και, δυστυχώς,  αυτό καθορίζει τη μοίρα μας. Μέρα-νύχτα ασκείται μια προπαγάνδα άνευ προηγουμένου. Άνοιξε την τηλεόραση κατά τις 8:00 και θα δεις. Χαρακτηριστική φράση: "οι αγορές περιμένουν τα νέα μέτρα για να ησυχάσουν".  Έχουμε περάσει, πλέον, στο στάδιο της μυθολογίας. Ο Μινώταυρος περιμένει τους νέους και τις νέες της Αθήνας να θυσιαστούν. Πού είναι η αντίδρασή μας; Απλώς, φυλαγόμαστε ο ένας πίσω από τον άλλο μήπως φαγωθούμε αργότερα. 

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 03:22:52 pm »
Εγώ πιστεύω πως ο Κωστάκης γνώριζε …… και αυτό γιατί πιέστηκε  …….  απλά  δεν ήθελε να συνδυαστεί το όνομα του με το μνημόνιο και την επερχόμενη (φοβάμαι να το πω)  πτώχευση της ελλάδας….γιαυτό και την έκανε με ελαφρά.

ακόμη είμαι σε δίλλημα….ούτε  ξέρω πώς να  χαρακτηρίσω  την πράξη του……..ίσως αργότερα  τα γεγονότα  να με βοηθήσουν.   

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 03:33:08 pm »
Εγώ πιστεύω πως ο Κωστάκης γνώριζε …… και αυτό γιατί πιέστηκε  …….  απλά  δεν ήθελε να συνδυαστεί το όνομα του με το μνημόνιο και την επερχόμενη (φοβάμαι να το πω)  πτώχευση της ελλάδας….γιαυτό και την έκανε με ελαφρά.

ακόμη είμαι σε δίλλημα….ούτε  ξέρω πώς να  χαρακτηρίσω  την πράξη του……..ίσως αργότερα  τα γεγονότα  να με βοηθήσουν.   

Έχει χρέος να μιλήσει στον ελληνικό λαό, όμως! Τι στο καλό, απειλές έχει δεχτεί και δε μιλάει; Τόσο πολύ φοβάται; Έχει εμπλακεί και ο ίδιος σε σκάνδαλο και φοβάται; Τι να πω;

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 03:41:30 pm »
Η βασικότερη ενασχόλησή μου είναι να προσεγγίζω, όσο μπορώ, τη σοφία όσων γράφουν Ιστορία σε επίπεδο διεθνούς βιβλιογραφίας.Επίσης, ασχολούμαι με παιδαγωγικές πράξεις, δηλαδή να διδάσκω Ιστορία στα παιδιά.Όπως μου έμαθε η επιστήμη μου, προσπαθώ να ερμηνεύσω, να καταλάβω και να δω τα πράγματα αντικειμενικά.Δείτε, σας παρακαλώ, σε τι βαθμό ένα κόμμα έχει καταφέρει να αυτοχαρακτηριστεί καταποντίζοντας όλους τους άλλους.Σε ποιο κόμμα πάει το μυαλό σας;Ποιο κόμμα λιβανίζουν τόσα χρόνια;Δεν πάει όλων το μυαλό σε ένα;Ε, εμένα αυτό μου αρκεί για να βγάλω τα συμπεράσματά μου χωρίς να είναι υποκειμενικά, και καθόλου κομματικά...Μην αποπροσανατολίζουμε, υπάρχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε κάποιους συγκεκριμένα.

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 03:49:17 pm »
 δεν φτανει ισως  το μυαλό μου και αρνείται  να προχωρήσει στο σημειο να πιστεψει πως υπαρχουν ελληνες  που θελουν το κακο της χωρας τους..........δεν ξερω τι να πω .....ουτε τι να σκεφτω.

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 03:58:06 pm »
δεν φτανει ισως  το μυαλό μου και αρνείται  να προχωρήσει στο σημειο να πιστεψει πως υπαρχουν ελληνες  που θελουν το κακο της χωρας τους..........δεν ξερω τι να πω .....ουτε τι να σκεφτω.

Γιατί, λίγοι υπήρξαν προδότες στην ιστορία μέχρι σήμερα;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144