0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, δεν ξέρω εάν κάνω καλά που ρωτάω σε αυτό το φόρουμ, αλλά σας εμπιστεύομαι..Θα ήθελα να ρωτήσω: πού κυμαίνονται οι τιμές για διόρθωση κειμένων (εν προκειμένω πτυχιακής ΤΕΙ); Πρόκειται για διορθώσεις ορθογραφικών, γραμματικών, συντακτικών..
Ελπίζω τουλάχιστον ΟΣΟΙ έδωσαν τις πτυχιακές τους για διόρθωμα να μην είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ τώρα..................
Πιο πολύ με ενοχλούσαν οι φήμες για θέματα που δόθηκαν από παρατάξεις
Μου είχαν παλιότερα ζητήσει να προσθέσω ένα κεφάλαιο σε πτυχιακή από ΤΕΙ και να κάνω διόρθωση όπως είπες κι εσύ. Φιλόλογος δεν είμαι, αλλά ορθογραφία έχω μάθει τόσα χρόνια στο σχολείο και είπα το οk. Ε, η διόρθωση πιο πολλή ώρα μου πήρε από το κεφάλαιο. Τα λάθη ήταν πολλά και φυσικά υπήρχαν και ασυνταξίες. Έλειπε και ο πίνακας περιεχομένων κ στα περιεχόμενα γινόταν ο κακός χαμός.Οπότε αν την αναλάβεις μην υποτιμήσεις τη δουλειά. Για την κοστολόγηση εγώ σου προτείνω να σκεφτείς ότι στο περίπου θα σε πάρει 5 λεπτά της ώρας η κάθε σελίδα, έχεις x σελίδες, άρα (x*5)/60=y ώρες και y*10 τα λεφτά που θα ζητήσεις (αν χρεώνεις την ώρα 10 ευρώ).
Προσωπικά εμένα δεν με βοήθησαν, ακόμα και όταν είχα ρωτήσει πως πρέπει να γράψω την βιβλιογραφία,μου είπαν να ανοίξω 1 βιβλίο ή μια πτυχιακή άλλου μαθητή για να καταλάβω.. Ένας άλλος καθηγητής μου έδωσε έναν οδηγό πτυχιακής για ηλεκτρονική μορφή και από εκεί ότι κατάφερα.. Το θέμα είναι πως την πτυχιακή την δίνεις και σε cd rom και τα περιεχόμενα δεν πρέπει να είναι για παράδειγμα με τελίτσες (αβγδ........................σελ.27), οι πίνακες να μην είναι αντιγραφή από excel αλλά κελιά στο word, τα περιθώρια να μην είναι με spacebar κτλ..