*

Αποστολέας Θέμα: Κείμενο εργασίας για θέματα μεταθέσεων, τοποθετήσεων και αποσπάσεων  (Αναγνώστηκε 70453 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Wizard

• Επισκέπτης
Από alfavita.gr: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=19194

Χωρίς να κρίνω την εγκυρότητά του (και απορώ γιατί δεν έγραψαν κάποια παρατήρηση στο alfavita για το αν αυτό το κείμενο αποτελεί βάση επεξεργασίας της ομάδας που έχει συγκροτηθεί), μπορώ να πω ότι εντύπωση μου έκανε η παράγραφος 2.5.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι κατάλαβε από την παράγραφο 2.4; Γιατί εγώ καταλαβαίνω ότι μετά από μετάθεση ή τοποθέτηση χάνεις τα μόρια συνθηκών διαβίωσης των σχολείων και αρχίζεις από την αρχή  :o

EDIT: Πιθανώς και να είναι έγκυρο, αφού αναφέρει αποσπάσεις σε περιφερειακές διευθύνσεις και διευθύνσεις εκπαίδευσης, αλλά όχι γραφεία εκπαίδευσης, αφού ακούγεται ότι θα καταργηθούν  :-X
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2011, 04:21:09 pm από Wizard »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος toonoma

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Επιτέλους ένα αξιοκρατικό πλαίσιο για τις μεταθέσεις, τις τοποθετήσεις και περισσότερο τις αποσπάσεις! Στο 2.4 πράγματι εννοεί ότι θα ξεκινάς πάλι από την αρχή. Προφανώς αυτό γίνετια για να ελαχιστοποιηθούν οι μετακινήσεις των εκπαιδευτικών και ο καθένας να ζητάει μετάθεση μόνο για εκεί που πραγματικά επιθυμεί.

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Εγώ θα προτιμούσα να με σέβονται ως εκπαιδευτικό και ως εργαζόμενο και να μου πουν "Ξέρεις, αυτό είναι το επίσημο κείμενο εργασίας και όχι απλά μια διαρροή". Πάντως, αυτό με τον μηδενισμό των μορίων μετάθεσης δεν είναι καινούριο φρούτο: στα σώματα ασφαλείας είναι καθεστώς, γι' αυτό και οι αστυνομικοί π.χ. μετακινούνται πολύ πολύ δύσκολα. Πάντως, μην μασάτε πως αυτό είναι κάτι καλό. Τα σώματα ασφαλείας έχουν και την συνυπηρέτηση: ο αρχαιότερος "τραβάει" μαζί του τον νεότερο σύζυγο, ανεξαρτήτως μορίων. Για μας αυτό πού το γράφει; Άρα, για άλλη μια φορά μας "ρίχνουν".  Επίσης, δεν μπορώ να πιστέψω πως τα βύσματα δεν θα πάψουν να υπάρχουν. Ελλαδιστάν είμαστε...

Αποσυνδεδεμένος marvac

• Ιστορικό μέλος
  • Εθισμός στο pde...
    • Προφίλ
"Kι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά ! τσεκούρι !τράβα !"
(Κωστής Παλαμάς)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος marvac

• Ιστορικό μέλος
  • Εθισμός στο pde...
    • Προφίλ
Επίσης για τις αποσπάσεις κατάλαβε κανείς τί ακριβώς σημαίνει το ότι δε θα μετρούν τα μόρια δυσμενών συνθηκών?
(Κωστής Παλαμάς)

Αποσυνδεδεμένος v_sofi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα σας. Έχω μια απορία... Δηλαδή όσοι έχουν οργανικη σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ, πειραματικά, μουσικά, καλλιτεχνικα, διαπολιτισμικά και μειονοτικά, γιατί να μην έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση για απόσπαση; Εκπαιδευτικοί β' κατηγορίας είναι αυτοί;

Αποσυνδεδεμένος EDUC

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Από  την άλλη, η  συνυπηρέτηση με συζύγους  που κάνουν  άλλα  επαγγέλματα, είναι  δίκαιο να  μη  μετρήσει  καθόλου?

Αποσυνδεδεμένος marvac

• Ιστορικό μέλος
  • Εθισμός στο pde...
    • Προφίλ
EDUC συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. v_sofi, νομίζω ότι επειδή οι μεταθέσεις γι αυτά τα σχολεία είναι ξεχωριστές από τις άλλες, μετατίθεσαι σε αυτά για να καλύψεις συγκεκριμένα λειτουργικά κενά και γι αυτό... Δίκαιο? Χμμμμμμ...
(Κωστής Παλαμάς)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Επίσης για τις αποσπάσεις κατάλαβε κανείς τί ακριβώς σημαίνει το ότι δε θα μετρούν τα μόρια δυσμενών συνθηκών?

λέει παραπάνω πως έδρα λογίζεται η περιοχή στην οποία ΔΙΑΜΕΝΕΙ ο εκπ/κός ( ανεξάρτητα αν είναι δημότης εκεί ή όχι). Οπότε, σου λέει το σκεπτικό " άμα σε αποσπάσω κοντά στο σπίτι σου και έτσι βολευτείς, γιατι να πάρεις ρε μεγάλε μόρια; Σε εξυπηρετώ ως ένα σημείο, δε θα τα πάρεις όμως όλα δικά σου. Εμένα πάντως, δίκαιο μου φαίνεται αυτό.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος marvac

• Ιστορικό μέλος
  • Εθισμός στο pde...
    • Προφίλ
 Από alfavita

Πάνε καλά στο υπουργείο; Σχετικά με τις μεταθέσεις, του Παναγιώτη Ντούλα

09/01/2011 - 20:56

Του Παναγιώτη Ντούλα

Κάλυμνος, 09-01-2011

ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;;;

….ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

« Από κει που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι»

Σε ένα κείμενο που διέρρευσε χτες 08-01-2011 από την AB με τίτλο «Κείμενο εργασίας για θέματα μεταθέσεων, τοποθετήσεων και αποσπάσεων» περιγράφονται αλλαγές στις υπηρεσιακές μεταβολές που συζητιούνται στην Επιτροπή που υποτίθεται ότι θα εξορθολόγιζε τις όποιες αδικίες(πχ μη μοριοδότηση αποσπάσεων). Το κείμενο μάλλον πρόκειται περί αστείου, σε  κάποια  σημεία  του  που  επισημαίνουμε  παρακάτω, αλλά εμείς θα το αντιμετωπίσουμε σοβαρά περιμένοντας και μια επίσημη ενημέρωση. Αλήθεια, οι αιρετοί μας και οι εκπρόσωποι ΟΛΜΕ, ΔΟΕ πού βρίσκονται;;; Χωρίς άλλα σχόλια, λοιπόν, το κείμενο για τις μεταθέσεις προτείνει, μεταξύ άλλων:

·   Τη θέσπιση 11 ενιαίων για Α’
(Κωστής Παλαμάς)

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Παράθεση

Αποσυνδεδεμένος vickyN

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απαράδεκτο το κείμενο που διέρευσε ! Ελπίζω να μην ισχύσει τίποτα από αυτά! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
εγώ πάντως σε κάποια σημεία του συμφωνώ...ας πούμε, διορίζεται κάποια σε δυσπρόσιτο και μετά πλακώνεται στις επαπειλούμενες και τις λοχείας και ανατροφής...μένει ουσιαστικά δύο χρόνια εκτός σχολείου και παίρνει τα μόρια του δυσπρόσιτου χωρίς να έχει πατήσει καν...και τα ίδια μόρια παίρνει και ένας που δεν είναι έγκυος και δεν έχει τέτοιες αβάντες και ξεσπιτώνεται και πληρώνει ενοίκια και εισητήρια και έξοδα για πήγαινε έλα και δε συμμαζεύεται...το ίδιο ειναι; γιατί να πάρουν τα ίδια μόρια; αφού η μία κάθετα σπιτάκι της και φροντίζει τα παιδάκια της - και πολύ καλά κάνει βέβαια - αλλά ΔΕΝ προσφέρει εκπαιδευτικό έργο - πολλώ δε μάλλον σε δυσμενείς συνθήκες -  οποτε γιατί να πάρει τα μόρια  δυσμενών συνθηκών;

Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ
εγώ πάντως σε κάποια σημεία του συμφωνώ...ας πούμε, διορίζεται κάποια σε δυσπρόσιτο και μετά πλακώνεται στις επαπειλούμενες και τις λοχείας και ανατροφής...μένει ουσιαστικά δύο χρόνια εκτός σχολείου και παίρνει τα μόρια του δυσπρόσιτου χωρίς να έχει πατήσει καν...και τα ίδια μόρια παίρνει και ένας που δεν είναι έγκυος και δεν έχει τέτοιες αβάντες και ξεσπιτώνεται και πληρώνει ενοίκια και εισητήρια και έξοδα για πήγαινε έλα και δε συμμαζεύεται...το ίδιο ειναι; γιατί να πάρουν τα ίδια μόρια; αφού η μία κάθετα σπιτάκι της και φροντίζει τα παιδάκια της - και πολύ καλά κάνει βέβαια - αλλά ΔΕΝ προσφέρει εκπαιδευτικό έργο - πολλώ δε μάλλον σε δυσμενείς συνθήκες -  οποτε γιατί να πάρει τα μόρια  δυσμενών συνθηκών;

Απο πότε η τεκνοποίηση  θεωρείται αβανταζ ??????
Απαραδεκτο να συγκρίνει καποιος τα εξοδα διαμονης στην επαρχια με τον ερχομο ενος παιδιου και το μεγαλωμα του!!!!!!!
Επιτελους που πήγαν οι αξιες μας????????
Εαν δεν εχει καποιος παιδια δεν μπορει να κατακρινει αυτους που εχουν!!!!!!!
Τα δικαιωματα της μητροτητας ισχυαν και θα ισχυουν και να παψει πια αυτη η καραμελα για τις γυναικιες που τεκνοποιουν.......

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182578
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)