0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φαινεται λοιπον, υπο το φως των νεων δεδομενων, πως αφενος υπηρχε από την πρωτη στιγμη καποιο ειδος κρυφης ατζεντας για το τι μελλει γεννεσθαι στη δημοσια εκπαιδευση, αφετερου αυτή ειχε διαμορφωθει πριν η κριση ενσκηψει επισημα στη χωρα.
Παράθεση από: zouki στις Ιανουαρίου 15, 2011, 03:23:28 pmσυναδελφοι αυτο που αισθανομαι εγω ειναι οτι απο την στιγμη που μπηκα στο δημοσιο(φετος δλδ) τιμωρουμε συνεχεια χωρις να εχω κανει τπτ. οταν διαβασα αυτο το κειμενο τρελαθηκα. εχω εντοπιοτητα σε ενα δυσπροσυτο νησι οπου κ διοριστικα. τοσα χρονια δεν αλλαζα την εντοπιοτητα μου στην Αθηνα οπου κ διαμενω μονιμα με το σκεπτικο να μαζεψω μορια κ να παω μετα απο τα 3 υποχρεωτικα χρονια σπιτακι μου. τωρα λενε οτι οσοι ειναι διορισμενοι στον που εχουν εντοπιοτητα θα λαμβανουν 0 μορια. δεν ξερω τι να κανω αμα ισχυσει αυτο. με καταστρεφει. δεν προλαβαινω να μεταφερω τα δικαιωματα μου καν επειδη θελει 2 χρονια. στην ουσια θα καθομαι στην ακρη του κοσμου για το τπτ. λετε να χασω κ τα φετινα μορια? βοηθεια..............Δεν ξέρω πόσοι θα συμφωνήσουν μαζί σου, αλλά εγώ θα διαφωνήσω. Το μέτρο αυτό είναι ολόσωστο για μένα. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό δικαιούσαι τα μόρια δυσπρόσιτου, ενώ είσαι σπίτι σου; Για να μπορείς να πας Αθήνα που και γω θέλω, αλλά απέχω 6 ώρες από το σπίτι μου και πάλι παίρνω μόνο 6 μόρια;
συναδελφοι αυτο που αισθανομαι εγω ειναι οτι απο την στιγμη που μπηκα στο δημοσιο(φετος δλδ) τιμωρουμε συνεχεια χωρις να εχω κανει τπτ. οταν διαβασα αυτο το κειμενο τρελαθηκα. εχω εντοπιοτητα σε ενα δυσπροσυτο νησι οπου κ διοριστικα. τοσα χρονια δεν αλλαζα την εντοπιοτητα μου στην Αθηνα οπου κ διαμενω μονιμα με το σκεπτικο να μαζεψω μορια κ να παω μετα απο τα 3 υποχρεωτικα χρονια σπιτακι μου. τωρα λενε οτι οσοι ειναι διορισμενοι στον που εχουν εντοπιοτητα θα λαμβανουν 0 μορια. δεν ξερω τι να κανω αμα ισχυσει αυτο. με καταστρεφει. δεν προλαβαινω να μεταφερω τα δικαιωματα μου καν επειδη θελει 2 χρονια. στην ουσια θα καθομαι στην ακρη του κοσμου για το τπτ. λετε να χασω κ τα φετινα μορια? βοηθεια..............
Παράθεση από: argy77 στις Ιανουαρίου 15, 2011, 04:52:22 pmΠαράθεση από: zouki στις Ιανουαρίου 15, 2011, 03:23:28 pmΔεν ξέρω πόσοι θα συμφωνήσουν μαζί σου, αλλά εγώ θα διαφωνήσω. Το μέτρο αυτό είναι ολόσωστο για μένα. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό δικαιούσαι τα μόρια δυσπρόσιτου, ενώ είσαι σπίτι σου; Για να μπορείς να πας Αθήνα που και γω θέλω, αλλά απέχω 6 ώρες από το σπίτι μου και πάλι παίρνω μόνο 6 μόρια;
Παράθεση από: zouki στις Ιανουαρίου 15, 2011, 03:23:28 pmΔεν ξέρω πόσοι θα συμφωνήσουν μαζί σου, αλλά εγώ θα διαφωνήσω. Το μέτρο αυτό είναι ολόσωστο για μένα. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό δικαιούσαι τα μόρια δυσπρόσιτου, ενώ είσαι σπίτι σου; Για να μπορείς να πας Αθήνα που και γω θέλω, αλλά απέχω 6 ώρες από το σπίτι μου και πάλι παίρνω μόνο 6 μόρια;
"Δυσπρόσιτες" οι μεταθέσεις για τους εκπαιδευτικούς - Εγκλωβίζονται στην άγονη γραμμή οι καθηγητές - Τιμωρείται η μητρότηταhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=19996Συμφωνα με την παραπανω δημοσιευση του Ελευθερου Τυπου, η αναμοριοδοτηση των σχολικων μοναδων θα εχει αναδρομικο χαρακτηρα, πραγμα παντελως απαραδεκτο.
Για τις αποσπάσεις από σγολείο σε σχολείο της ίδιας ή άλλης διεύθυνσης εκπαίδευσης λαμβάνονται υπόψη τα κριτήρια για τις μεταθέσεις, εκτός από τις συνθήκες διαβίωσης στις έδρες των σχολείων όπου υπηρέτησαν οι εκπαιδευτικοί.Εσείς τι καταλαβαίνετε από αυτό; Εγώ δε μπορώ να βγάλω άκρη.
Συμφωνα με το κειμενο μετα απο τοποθετηση (δηλαδη οριστικη τοποθετηση και βελτιωση θεσης) θα μηδενιζεται η μοριοδοτηση του εκπαιδευτικου. Δηλαδη μπαχαλοποιηση και εντος ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ...