0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι ειδικές κατηγορίες είναι συγκεκριμένες. Δεν έχω την πλήρη λίστα μαζί μου, αλλά θυμάμαι οτι αφορά εκπαιδευτικούς που είναι οι ίδιοι άτομα με αναπηρία και γονείς παιδιών με αναπηρία. Το να έχεις όμως 2 άτομα με αναπηρία αλλά να μην είναι συγγένεια παιδιού-γονέα δεν προβλέπεται. Ίσως ο νομοθέτης να μην σκέφτηκε οτι υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις. Τι να κάνουμε μερικοί έχουμε τραβήξει τον πρώτο λαχνό στη ζωή μας. Η απόσπαση είναι μια λύση, αν ποτέ έρθει, γιατί κι εκεί πρέπει να έχεις τις άκρες σου. Αλλά η τριετία δεν παλεύεται.
Για τις φετινες μεταθεσεις στους μονιμους θα σβησουν τα μορια απο αδειες μητροτητας και των αποσπασμενων??Ρωταει μια φιλη μου σ ενα νησι 3 χρονια που θελει να γυρισει στο μερος της να παντρευτει και να κανει οικογενεια πριν την ημερομηνια ληξης......
Παράθεση από: belw στις Φεβρουαρίου 02, 2011, 08:38:57 pmΓια τις φετινες μεταθεσεις στους μονιμους θα σβησουν τα μορια απο αδειες μητροτητας και των αποσπασμενων??Ρωταει μια φιλη μου σ ενα νησι 3 χρονια που θελει να γυρισει στο μερος της να παντρευτει και να κανει οικογενεια πριν την ημερομηνια ληξης......Oχι, οι φετινες μεταθεσεις θα διενεργηθουν συμφωνα με τα οριζομενα στην εγκυκλιο μεταθεσεων του Νοεμβριου 2010. Τυχον αλλαγες θα εφαρμοστουν απο του χρονου.
H πρόταση για τον εξορθολογισμό του συστήματος μεταθέσεων και αποσπάσεων http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11450:ipourgeio-paideias-eksorthologismos-tou-sistimatos-metatheseon-kai-apospaseon&Itemid=1796