0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει κανένα νέο για το θέμα; Ξέρει κανείς αν τελικά θα θιγούν οι μητέρες εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε ποικίλες άδειες (λοχείας-ανατροφής, κλπ.) ως προς τα μόρια που θα παίρνουν για όσο χρόνο δεν υπηρετούν;
Xαρακτηριστικο ειναι πως τα κριτηρια των αποσπασεων στις διοικητικες υπηρεσιες δεν μοριοδοτουνται, αντιθετα με τα κριτηρια των αποσπασεων σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ, ενω η αρμοδιοτητα για τις αποσπασεις σε Δ/νσεις εκχωρειται στα ΑΠΥΣΔΕ/ΑΠΥΣΠΕ. Εν ταχει, σημαινουσες αλλαγες επιφερουν οι προτασεις για την αναθεωρηση του προσδιορισμου της εντοπιοτητας, τη μειωση της μοριοδοτησης ορισμενων αδειων, τη μοριοδοτηση των κριτηριων αποσπασης, την αποσαφηνιση της σειρας των τοποθετησεων και μετακινησεων εντος των Υ/Σ.
Μήπως η αριθμητική αποτύπωση υποδηλώνει μοριοδότηση που καθορίζεται όμως από τον φορέα;
TELIKA ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ1 + 2,5 ( ΧΡΟΝΙΑΣ ) Η ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ 1ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
Παράθεση από: kesk1506 στις Μαρτίου 30, 2011, 09:25:00 pmTELIKA ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ1 + 2,5 ( ΧΡΟΝΙΑΣ ) Η ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ 1ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣΕίναι πάρα πολύ δίκαιο... γιατί δεν είναι το ίδιο να είμαστε τοποθετημένοι στο Καστελλόριζο και οι δύο και να παίρνουμε 12 μόρια (εγώ καστελλόριζο και εσύ Αθήνα με άδεια ανατροφής). Και μη μου πεις για μητρότητες και πράσινα άλογα ... γιατί και εγώ εδώ που είμαι στερούμαι την οικογένειά μου ή αν είμαι ανύπαντρος δεν μπορώ να ξεκινήσω οικογένεια και να κάνω παιδιά.
Παράθεση από: knaison στις Μαρτίου 31, 2011, 12:44:41 amΠαράθεση από: kesk1506 στις Μαρτίου 30, 2011, 09:25:00 pmTELIKA ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ1 + 2,5 ( ΧΡΟΝΙΑΣ ) Η ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ 1ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣΕίναι πάρα πολύ δίκαιο... γιατί δεν είναι το ίδιο να είμαστε τοποθετημένοι στο Καστελλόριζο και οι δύο και να παίρνουμε 12 μόρια (εγώ καστελλόριζο και εσύ Αθήνα με άδεια ανατροφής). Και μη μου πεις για μητρότητες και πράσινα άλογα ... γιατί και εγώ εδώ που είμαι στερούμαι την οικογένειά μου ή αν είμαι ανύπαντρος δεν μπορώ να ξεκινήσω οικογένεια και να κάνω παιδιά.Εσύ τουλάχιστον μπορεί να έκανες και παιδιά. Εμείς ως γυναίκες θα κάνουμε ή θα σκεφόμαστε ότι θα γίνει αιτία να μην πάρουμε μετάθεση ποτέ;
Σε ολες τις Ευρωπαικές χώρες η μητρότητα προστατευεται και επιβραβευεται!!!Εχουμε γίνει τόσο κυνικοι οταν μιλαμε για τις μητερες και τις μελλουσες μητερες!!!Πάνω απ΄όλα τα μορια και τιποτα άλλο...ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣΕαν ειχαμε επίγνωση του πόσο επικύνδινη ειναι μια εγκυμοσυνη για το παιδι και τη μητερα θα το βουλώναμε και θα σταματούσαμε να γενναμε παιδιαΑΙΣΧΟΣ σε όσους δεν κατανοούν αυτην την ιερή περίοδο της γυναικας και προσπαθουν να ακυρώσουν δικαιώματα που την προστατευουν