0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους/όλες!Κάνω ιδιαίτερο στην Ιστορία Κατεύθυνσης και όσον αφορά στις πηγές έχω πει στους μαθητές μου να γράφουν τις ιστορικές τους γνώσεις και όταν βρίσκουν κάτι που επαναλαμβάνεται στην πηγή να γράφουν "Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από την πηγή" ή κάτι παρόμοιο. Η καθηγήτρια στο σχολείο τους τούς είπε ότι ΄το να γράψει κανείς "Η πηγή επιβεβαιώνει το γεγονός", "Σύμφωνα με την πηγή"κτό απαγορεύεται στις εξετάσεις και χάνουν βαθμούς!!! Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει σχετικά;;;;;;
Παράθεση από: Gwgaki στις Οκτωβρίου 20, 2010, 10:47:09 amΚαλημέρα σε όλους/όλες!Κάνω ιδιαίτερο στην Ιστορία Κατεύθυνσης και όσον αφορά στις πηγές έχω πει στους μαθητές μου να γράφουν τις ιστορικές τους γνώσεις και όταν βρίσκουν κάτι που επαναλαμβάνεται στην πηγή να γράφουν "Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από την πηγή" ή κάτι παρόμοιο. Η καθηγήτρια στο σχολείο τους τούς είπε ότι ΄το να γράψει κανείς "Η πηγή επιβεβαιώνει το γεγονός", "Σύμφωνα με την πηγή"κτό απαγορεύεται στις εξετάσεις και χάνουν βαθμούς!!! Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει σχετικά;;;;;; Εγώ που είχα μιλήσει με το Παιδαγωγικό μου είχαν πει ότι χρειάζεται η αναφορά στις πηγές με αυτό τον τρόπο.. Λειτουργεί ως παραπομπή και τεκμηριώνει την απάντηση. Κάτι άλλο: όταν έγινε το 1920 η απόπειρα δολοφονίας κατά του
τραυματιστηκε ελαφρα στο χερι.
Παράθεση από: moagniko στις Νοεμβρίου 08, 2010, 02:49:46 amΠαράθεση από: Gwgaki στις Οκτωβρίου 20, 2010, 10:47:09 amΚαλημέρα σε όλους/όλες!Κάνω ιδιαίτερο στην Ιστορία Κατεύθυνσης και όσον αφορά στις πηγές έχω πει στους μαθητές μου να γράφουν τις ιστορικές τους γνώσεις και όταν βρίσκουν κάτι που επαναλαμβάνεται στην πηγή να γράφουν "Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από την πηγή" ή κάτι παρόμοιο. Η καθηγήτρια στο σχολείο τους τούς είπε ότι ΄το να γράψει κανείς "Η πηγή επιβεβαιώνει το γεγονός", "Σύμφωνα με την πηγή"κτό απαγορεύεται στις εξετάσεις και χάνουν βαθμούς!!! Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει σχετικά;;;;;; Εγώ που είχα μιλήσει με το Παιδαγωγικό μου είχαν πει ότι χρειάζεται η αναφορά στις πηγές με αυτό τον τρόπο.. Λειτουργεί ως παραπομπή και τεκμηριώνει την απάντηση. Κάτι άλλο: όταν έγινε το 1920 η απόπειρα δολοφονίας κατά του
σφαιρα. αλλά αστοχησε ο άλλος ( ηθελε παραπανω εξασκηση φαινεται) και ετσι τον
οχι απλως 7ψυχος, αλλα με 7 γατο-ψυχες!!! και που να ηξερε για την Ελλαδα που αγωνιζόταν τοτε, πως θα την καταντουσαν οι σημερινοι (ιδεολογοι και πατριωτες της γενιας του Πολυτεχνειου) !!!Ουστ.....
Καλησπέρα σας!Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τις έδρες στη