0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους διορθωτες της ιστοριας αν οι μαθητες χανουν μόρια όταν απαντουν περισσότερα απο όσα πρέπει στα ερωτηματα των εξετάσεων.Καθηγητρια σε σχολείο επιμενει πως δεν χάνονται μόρια αν κάποιος γράψει παραπάνω .Αν και διαφωνώ μ' αυτό, άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως κάνω εγώ λαθος....
Παράθεση από: Stiliani στις Ιανουαρίου 07, 2013, 10:44:37 pmΘα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους διορθωτες της ιστοριας αν οι μαθητες χανουν μόρια όταν απαντουν περισσότερα απο όσα πρέπει στα ερωτηματα των εξετάσεων.Καθηγητρια σε σχολείο επιμενει πως δεν χάνονται μόρια αν κάποιος γράψει παραπάνω .Αν και διαφωνώ μ' αυτό, άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως κάνω εγώ λαθος.... Όχι, δεν χάνουν. Δεν υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση.
Παράθεση από: pasxalisΠΕ02 στις Ιανουαρίου 08, 2013, 02:23:20 amΠαράθεση από: Stiliani στις Ιανουαρίου 07, 2013, 10:44:37 pmΘα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους διορθωτες της ιστοριας αν οι μαθητες χανουν μόρια όταν απαντουν περισσότερα απο όσα πρέπει στα ερωτηματα των εξετάσεων.Καθηγητρια σε σχολείο επιμενει πως δεν χάνονται μόρια αν κάποιος γράψει παραπάνω .Αν και διαφωνώ μ' αυτό, άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως κάνω εγώ λαθος.... Όχι, δεν χάνουν. Δεν υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση.Έίανι δυνατόν να μη χάνουν;;;; προφανώς εξαρτάται από το τι παραπάνω γράφουν. Ας απαντήσει κάποιος που διορθώνει.