0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι λάθος δλδ αν κάποιος γράψει οτι φρόντισε και τη μεταφορα των 200000 Ελληνων της Καππαδοκίας και της Κεντρικής και Νοτιας Μ. Ασίας το '24-'25 καθώς και ότι για να "βοηθησει το εργο της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Μικτή Επιτροπή..Γραφεία Ανταλλαγής Πληθυσμών";
Elranna ο βομβαρδισμός συνεχίζεται....Μήπως δόθηκε κάποια οδηγία για την κατανομή των μορίων στις πηγες;Δηλαδή πόσα μόρια δίνονται στο απόσπασμα απ το σχολικό βιβλίο;Ρωτάω γιατι κάποιοι συνάδελφοι είχαν πει προηγούμενες χρονιές οτι δόθηκαν .Ισχυει;
Καποιος που γνωριζει τις οδηγιες που δοθηκαν απο την ΚΕΕ μπορει να μου δωσει τον ορισμο του Στρατιωτικού Συνδέσμου; Πρέπει να αναφερθει και το κομματι "Με αφορμή το κίνημα...αναθεωρητική βουλή";
ΚΑΛΑ Elranna ...Κέρδισα κάποια Χρονια ζωής....Ολοι γράφουν για το Δ1α Οτι επρεπε να μπει!!!!Αυτές οι απαντήσεις της Κεε ΓΙΑΤΙ δε δημοσιεύονται πια;;;;;
"Στις 15 Αυγούστου 1909.... μέσω της
Elranna σ' ευχαριστώ κι εγώ για την απαντηση σου. Εμένα μαθητρια μου έγραψε και το "Στη διαρκεια...θάλασσες". Θα της κοπεί πολύ;;;
Ειλικρινά, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω για αυτή την ερώτηση. Σε γενικές γραμμές, αν σκεφτείς ότι το σύνολο της ερώτησης παίρνει 13 μόρια μαζί με την πηγή, δε νομίζω ότι μπορεί να κόψει κάποιος πάνω από 0,5 για αυτό. Σε γενικές γραμμές, για να κοπεί μόριο για παραπάνω πρέπει να έχει γράψει το παιδί την ιστορία της ζωής του. Αν πχ. ένα παιδί έχει γράψει πολύ παραπάνω σε 2-3 ερωτήσεις, λογικά θα πρέπει να κοπεί ένα μόριο στα 100. Ξαναλέω βέβαια ότι το πρόβλημα φέτος θα είναι στις πηγές. Με προβληματίζει λίγο η ανάλυση του πίνακα. Θα δείξει.