0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσέξτε επίσης το ακόλουθο:Το προσοντολόγιο για τους Η/Υ λέει (όσο αφορά τις βεβαιώσεις σχολών):Με τίτλους σπουδών, βασικούς ή/και μεταπτυχιακούς, Πανεπιστημιακής ή/και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, από την αναλυτική βαθμολογία των οποίων προκύπτει ότι ο υποψήφιος έχει παρακολουθήσει τέσσερα (4) τουλάχιστον μαθήματα, υποχρεωτικά ή κατ’ επιλογή, Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ. Καθένα από τα τέσσερα (4) αυτά μαθήματα μπορεί να έχει πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο απόκτησης τίτλου σπουδών είτε Πανεπιστημιακής (Π.Ε.), είτε Τεχνολογικής (Τ.Ε.) Εκπαίδευσης είτε μεταπτυχιακού τίτλου είτε διδακτορικού διπλώματος και υπολογίζονται αθροιστικά.Προσοχή μεγάλη και επίσκεψη στο ΑΣΕΠ
οντως χρειαζομαι 4 μαθηματα μου ειπαν απο τον ασεπ! οποτε πρεπει να δωσω εξετασεις ecdl. η βλακεια της ολης υποθεσης ειναι πως τα μαθηματα θα μου κοστισουν πολυ λιγοτερο απο αυτα που θα πρεπει να δωσω για εξεταση της καθε ενοτητας + την καρτελα. Οσο για το ινστιτουτο εργασιας,οπου μπορεις να τα κανεις δωρεαν, εγω δεν μπορω να το παρακολουθησω μιας και δεν εργαζομαι. Οι υπολοιποι παντως ψαξτε το αν σας ενδιαφερει.
Με τα 3 μαθήματα δεν θεωρείται αυτόματα ότι έχεις πιστοποίηση;Νομίζω δεν χρειάζεται να δώσεις καθολου
Παράθεση από: Tsampika στις Μαρτίου 18, 2011, 12:29:39 pmοντως χρειαζομαι 4 μαθηματα μου ειπαν απο τον ασεπ! οποτε πρεπει να δωσω εξετασεις ecdl. η βλακεια της ολης υποθεσης ειναι πως τα μαθηματα θα μου κοστισουν πολυ λιγοτερο απο αυτα που θα πρεπει να δωσω για εξεταση της καθε ενοτητας + την καρτελα. Οσο για το ινστιτουτο εργασιας,οπου μπορεις να τα κανεις δωρεαν, εγω δεν μπορω να το παρακολουθησω μιας και δεν εργαζομαι. Οι υπολοιποι παντως ψαξτε το αν σας ενδιαφερει. Κι εγώ είχα μόνο 3 μαθήματα Η/Υ στην αναλυτική βαθμολογία από τη σχολή που τελείωσα. Μια πληροφορία, που ίσως δεν είναι πολύ γνωστή στους περισσότερους, κρύβεται στις τελευταίες λέξεις της διάταξης που παρατέθηκε παραπάνω. Αναφέρει "υπολογίζονται αθροιστικά". Όταν πήγα τον Ιούνιο του 2009 να καταθέσω την αίτησή μου για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο κτήριο του Ευκλείδη, ένας υπάλληλος εκεί μου εξήγησε ότι δε χρειαζόταν να πάρω πιστοποίηση σε word, excel kai internet, εφόσον είχα ήδη 3 μαθήματα με Η/Υ στο πτυχίο μου. Θα αρκούσε να δώσω μόνο τη μια θεματική ενότητα της πιστοποίησης (όποια ήθελα εγώ) επειδή μετρούν αθροιστικά. Για ψάξτε το λίγο!Επίσης δεν είναι απαραίτητο να δώσετε το ECDL, μια χαρά είναι και το ACTA του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου που έδωσα εγώ. Εννοείται ότι σου βγαίνει και πιο φτηνά και επιτυχία θεωρείται το 70% κι όχι το 75% όπως στο ECDL.
Δεν ξέρω τι γίνεται με τις βεβαιώσεις των σχολών, αλλά αν είχες π.χ.:Word από το ECDLExcel από την ACTAInternet από την KEYCERTθα ήταν το ίδιο σαν να τις είχες (και τις 3 ενότητες) μόνο από το ECDL π.χ.
Παράθεση από: Lasid στις Μαρτίου 18, 2011, 04:09:25 pmΠαράθεση από: Tsampika στις Μαρτίου 18, 2011, 12:29:39 pmοντως χρειαζομαι 4 μαθηματα μου ειπαν απο τον ασεπ! οποτε πρεπει να δωσω εξετασεις ecdl. η βλακεια της ολης υποθεσης ειναι πως τα μαθηματα θα μου κοστισουν πολυ λιγοτερο απο αυτα που θα πρεπει να δωσω για εξεταση της καθε ενοτητας + την καρτελα. Οσο για το ινστιτουτο εργασιας,οπου μπορεις να τα κανεις δωρεαν, εγω δεν μπορω να το παρακολουθησω μιας και δεν εργαζομαι. Οι υπολοιποι παντως ψαξτε το αν σας ενδιαφερει. Κι εγώ είχα μόνο 3 μαθήματα Η/Υ στην αναλυτική βαθμολογία από τη σχολή που τελείωσα. Μια πληροφορία, που ίσως δεν είναι πολύ γνωστή στους περισσότερους, κρύβεται στις τελευταίες λέξεις της διάταξης που παρατέθηκε παραπάνω. Αναφέρει "υπολογίζονται αθροιστικά". Όταν πήγα τον Ιούνιο του 2009 να καταθέσω την αίτησή μου για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο κτήριο του Ευκλείδη, ένας υπάλληλος εκεί μου εξήγησε ότι δε χρειαζόταν να πάρω πιστοποίηση σε word, excel kai internet, εφόσον είχα ήδη 3 μαθήματα με Η/Υ στο πτυχίο μου. Θα αρκούσε να δώσω μόνο τη μια θεματική ενότητα της πιστοποίησης (όποια ήθελα εγώ) επειδή μετρούν αθροιστικά. Για ψάξτε το λίγο!Επίσης δεν είναι απαραίτητο να δώσετε το ECDL, μια χαρά είναι και το ACTA του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου που έδωσα εγώ. Εννοείται ότι σου βγαίνει και πιο φτηνά και επιτυχία θεωρείται το 70% κι όχι το 75% όπως στο ECDL.Εισαι σιγουρος γι'αυτο που λες? εγω ηξερα πως οταν λεει αθροιστηκα εννοει πχ. 3 μαθηματα απο το πρωτο πτυχιο και αλλο 1 απο το μεταπτυχιακο η' το δευτερο πτυχιο... στον ασεπ που ρωτησα το πρωι αν γινεται να δωσω μονο 1 ενοτητα αφου εχω ηδη της 3 μου ειπε πως οχι,πρεπει να τα δωσω ολα..(λετε να μην γνωριζε?)