0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και εκτός θέματος...H πλάκα είναι ότι και αυξήσεις παίρνουν όσοι δεν είναι άτυχοι να είναι στους βαθμούς ΣΤ, Ε και Δ και να ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ (μιας και οι τελευταίοι εγκλωβίστηκαν).Για να μην μιλήσουμε για το ποιες κατηγορίες Δ.Υ. αλλά και εκπαιδευτικών είναι καραβάν καραβάν και δεν έχουν οδοιπορικά και εκτός έδρας....Το σύμπαν όμως καταστράφηκε με την αξιολόγηση και με το +2, για το ενιαίο μισθολόγιο μούγκα στην στρούγκα οι περισσότεροι....Αρα λοιπόν επειδή αρκετά αγωνίστηκα για την βόλεψη άλλων καιρός να κάνω κάτι και για την πάρτη μου.Εξάλλου έχω λιγότερα να χάσω από άλλους που βολεύονταν χρόνια....Αντε καλό μεσημέρι λέμε....ΥΓ. Επίσης για αυτούς που θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση και να μην πατάνε στα έτοιμα γιατί τα άλλα απαιτούν χρόνο και κόπο να τους βοηθήσω. Μετρήστε οργανικές που χάνονται στην αβθμια και πόσες δημιουργούνται από τα τωρινά και βγείτε και πείτε τι σημαίνει αυτό για τους αναπληρωτές αλλά και νεότερους μόνιμους των κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70. Εμμμ κοπιάστε και λίγο...κάποιοι...όλο στο έτοιμο?
Άσε τα πολλά λόγια και πιάσε σε παρακαλώ μια Πανελλαδική λίστα φθίνουσα σε μόρια και με α' προτίμηση και πλήθος προτιμήσεων παρακαλώ για ΠΕ70 και ΠΕ19-20....με τζατζίκι και πατάτες σε λέωυ.γ. Την τελευταία φορά που το έκανα αυτό (για τις εθ. μετατάξεις) πήγε στον απόλυτο βρόντο ο κόπος μου ασε που δε μου λύθηκε και το μυστήριο του αν (οριακά) έπιανα την τελευταία επιλογή μου. Λάσκαρη άνοιξε ρε συ το συρταράκι και πες μου. Ήταν το όνομά μου μέσα? Όχι τίποτε άλλο, στατιστική περιέργεια
Μεταφέρω την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη: σύμφωνα με off the record ενημέρωση επανεκλεγέντος με τα τσαρούχια δημάρχου του λεκανοπεδίου, αποδεδειγμένα σοβαρού και όχι 'αεριτζή', ύστερα από προσωπική του επικοινωνία με τον υπουργέουρα, κάποιες - κάμποσες - αρκετές (??) από τις συγχωνεύσεις θα ανασταλούν.Αν ισχύει, αναρωτιέμαι γιατί θα έκανε κάτι τέτοιο. Μήπως επειδή είναι προεκλογική περίοδος; Ή μήπως επειδή ετοιμάζεται για φευγιό;