*

Αποστολέας Θέμα: Αρχίζουν οι καταργήσεις-συγχωνεύσεις σχολείων  (Αναγνώστηκε 75232 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αρχίζουν οι καταργήσεις-συγχωνεύσεις σχολείων
« Απάντηση #210 στις: Μαΐου 15, 2014, 03:00:34 pm »
Αν και εκτός θέματος...

H πλάκα είναι ότι και αυξήσεις παίρνουν όσοι δεν είναι άτυχοι να είναι στους βαθμούς ΣΤ, Ε και Δ και να ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ (μιας και οι τελευταίοι εγκλωβίστηκαν).
Για να μην μιλήσουμε για το ποιες κατηγορίες Δ.Υ. αλλά και εκπαιδευτικών είναι καραβάν καραβάν και δεν έχουν οδοιπορικά και εκτός έδρας....
Το σύμπαν όμως καταστράφηκε με την αξιολόγηση και με το +2, για το ενιαίο μισθολόγιο μούγκα στην στρούγκα οι περισσότεροι....
Αρα λοιπόν επειδή αρκετά αγωνίστηκα για την βόλεψη άλλων καιρός να κάνω κάτι και για την πάρτη μου.
Εξάλλου έχω λιγότερα να χάσω από άλλους που βολεύονταν χρόνια....
Αντε καλό μεσημέρι λέμε....

ΥΓ. Επίσης για αυτούς που θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση και να μην πατάνε στα έτοιμα γιατί τα άλλα απαιτούν χρόνο και κόπο να τους βοηθήσω. Μετρήστε οργανικές που χάνονται στην αβθμια και πόσες δημιουργούνται από τα τωρινά και βγείτε και πείτε τι σημαίνει αυτό για τους αναπληρωτές αλλά και νεότερους μόνιμους των κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70. Εμμμ κοπιάστε και λίγο...κάποιοι...όλο στο έτοιμο?
εγω παντως που εκανα ενα προχειρο υπολογισμο για τους ΠΕ60....

ΙΔΡΥΣΕΙΣ-ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ:        +86 ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ
ΥΠΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:01:35 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #211 στις: Μαΐου 15, 2014, 03:06:16 pm »
Ας το κάνουνε και με τους ΠΕ70.
Δεν είπα εγώ ότι το σύνολο βγαίνει θετικό ή αρνητικό εγώ είπα να κάνουν τις πράξεις και ακόμα καλύτερα θα είναι να τις κάνουν ανα περιοχή αφού αντιδρούν και για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις....αν πάλι βγαίνει πλεόνασμα τότε προφανώς είναι καλύτερα, αν βγαίνει έλλειμα τότε προφανώς υπάρχει θέμα....με λίγα λόγια το 1600+ ή το 300 σχολεία δεν μου λέει τίποτα...αυτό εννοούσα όταν είπα να μην πατάνε σε φήμες αλλά σε γεγονότα...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 15, 2014, 03:31:48 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Μαΐου 15, 2014, 03:07:01 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2014, 12:32:44 am από schmeichel3 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Μαΐου 15, 2014, 03:18:30 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2014, 12:32:52 am από schmeichel3 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:01:35 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #214 στις: Μαΐου 15, 2014, 03:27:46 pm »
Άσε τα πολλά λόγια και πιάσε σε παρακαλώ μια Πανελλαδική λίστα φθίνουσα σε μόρια και με α' προτίμηση και πλήθος προτιμήσεων παρακαλώ για ΠΕ70 και ΠΕ19-20.
...με τζατζίκι και πατάτες σε λέω

υ.γ. Την τελευταία φορά που το έκανα αυτό (για τις εθ. μετατάξεις) πήγε στον απόλυτο βρόντο ο κόπος μου ασε που δε μου λύθηκε και το μυστήριο του αν (οριακά) έπιανα την τελευταία επιλογή μου. Λάσκαρη άνοιξε ρε συ το συρταράκι και πες μου. Ήταν το όνομά μου μέσα? Όχι τίποτε άλλο, στατιστική περιέργεια

Τα παραπάνω που λέω είναι μετρημένα κουκιά + οργανικές - οργανικές = σούμα και μάλιστα ανά περιοχή.
Οτιδήποτε τώρα αφορά υπηρεσιακή μεταβολή ακόμα και διάθεση τις καλές εποχές για να πάρεις έξτρα χρηματάκια (όχι εσύ έτσι) ήθελε δοντάκι....
Και το ξέραμε όλοι τι ήθελε η υπηρεσιακή μεταβολή όταν κάναμε τα χαρτιά μας για Δημόσιο. Το θέμα είναι να μην αντιδράμε μόνο όταν άλλο ισχυρότερο δοντάκι μας δαγκώνει (πάλι δεν μιλάω προσωπικά μιας και έχουμε πει και 2-3 κουβέντες και ξέρω τι έχεις τραβήξει....
Αξιοκρατία φίλε μου και Ελληνικό Δημόσιο δεν θα υπάρξει τον αιώνα τον άπαντα...όσο τουλάχιστον αυτοί που διοικούν δεν έχουν οικονομικές επιπτώσεις για τις αποφάσεις τους...

ΥΓ. Και ερωτώ για να κλείσω αυτό που έκανες εσύ και ο josua είναι τόσο δύσκολο να το κάνουν οι αιρετοί και να βγουν και να ενημερώσουν τον κόσμο ψύχραιμα ή στην Ελλάδα τα πάντα χαραμίζονται στον βωμό της εξουσίας;;; (και μιλάω διαχρονικά για όλες τις πολιτικές παρατάξεις...). Ας μην ζητάνε λοιπόν την ψήφο μας χωρίς να κοπιάσουν...Εκτός αν την ζητάνε για να μας "εξυπηρετήσουν" εκεί που μας "έριξαν¨οι προηγούμενοι...σε αυτούς λοιπόν απαντώ δώσαμε - δώσαμε...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 15, 2014, 06:44:28 pm από guestteacher »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Μαΐου 15, 2014, 03:35:00 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2014, 12:33:00 am από schmeichel3 »

Αποσυνδεδεμένος Διηνέκης

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω τα ζώα• ιδίως τα κούγκαρς!
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Μαΐου 15, 2014, 03:48:06 pm »
Πάντως, με μια πρόχειρη ματιά, στα δημοτικά της Αττικής έχουμε γύρω στις μείον 100 οργανικές.
Λέγεται ότι πριν από τη μάχη, ένας Τραχίνιος είπε πως όταν οι Πέρσες τοξεύσουν και ρίξουν τα βέλη τους, θα είναι τόσα πολλά που θα κρύψουν τον ήλιο! Ο Διηνέκης τότε, εντελώς ατάραχος, απάντησε στον Τραχίνιο πως η είδηση που φέρνει αυτός ο ξένος είναι πολύ ευχάριστη, αφού αν οι Πέρσες έκρυβαν τον ήλιο στη μάχη, τόσο το καλύτερο διότι θα πολεμούσαν στη σκιά.

Αποσυνδεδεμένος Διηνέκης

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω τα ζώα• ιδίως τα κούγκαρς!
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Μαΐου 21, 2014, 08:52:56 am »
Μεταφέρω την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη: σύμφωνα με off the record ενημέρωση επανεκλεγέντος με τα τσαρούχια δημάρχου του λεκανοπεδίου, αποδεδειγμένα σοβαρού και όχι 'αεριτζή', ύστερα από προσωπική του επικοινωνία με τον υπουργέουρα, κάποιες - κάμποσες - αρκετές (??) από τις συγχωνεύσεις θα ανασταλούν.

Αν ισχύει, αναρωτιέμαι γιατί θα έκανε κάτι τέτοιο. Μήπως επειδή είναι προεκλογική περίοδος; Ή μήπως επειδή ετοιμάζεται για φευγιό;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 21, 2014, 08:59:31 am από Διηνέκης »
Λέγεται ότι πριν από τη μάχη, ένας Τραχίνιος είπε πως όταν οι Πέρσες τοξεύσουν και ρίξουν τα βέλη τους, θα είναι τόσα πολλά που θα κρύψουν τον ήλιο! Ο Διηνέκης τότε, εντελώς ατάραχος, απάντησε στον Τραχίνιο πως η είδηση που φέρνει αυτός ο ξένος είναι πολύ ευχάριστη, αφού αν οι Πέρσες έκρυβαν τον ήλιο στη μάχη, τόσο το καλύτερο διότι θα πολεμούσαν στη σκιά.

Αποσυνδεδεμένος jtsop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Μαΐου 21, 2014, 09:37:42 am »
Μεταφέρω την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη: σύμφωνα με off the record ενημέρωση επανεκλεγέντος με τα τσαρούχια δημάρχου του λεκανοπεδίου, αποδεδειγμένα σοβαρού και όχι 'αεριτζή', ύστερα από προσωπική του επικοινωνία με τον υπουργέουρα, κάποιες - κάμποσες - αρκετές (??) από τις συγχωνεύσεις θα ανασταλούν.

Αν ισχύει, αναρωτιέμαι γιατί θα έκανε κάτι τέτοιο. Μήπως επειδή είναι προεκλογική περίοδος; Ή μήπως επειδή ετοιμάζεται για φευγιό;

Εγώ ψηφίζω το 2ο (από όσα έχω ακούσει)

Αποσυνδεδεμένος λιθοσφαιριστής

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Μαΐου 22, 2014, 01:29:49 am »
Ελπίζω επόμενος υπουργός να είναι ο Άδωνις.
"Να δείτε τι εστί βερίκοκο".

Αποσυνδεδεμένος kopan

• Πλήρες μέλος
  • Όλα αλλάζουν όταν εσύ αλλάζεις.
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Ιουλίου 21, 2014, 01:32:22 pm »
Με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας κ. Δερμεντζόπουλος αναστέλλονται και ανακαλούνται καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίες και προβλέπονταν από προηγούμενη απόφαση του 2011.
http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/708693/anakaloudai-katargiseis-kai-sughoneuseis-sholeion/

Ευχάριστο...!!!

Μάλλον πάμε για εκλογές σύντομα...!!!
Η ευφυΐα είναι η σύζυγος, η φαντασία είναι η ερωμένη και η μνήμη είναι η υπηρέτρια.

Αποσυνδεδεμένος Patreas

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Ιουλίου 21, 2014, 02:15:28 pm »
Δεν είναι ευχάριστο, διότι η ίδια απόφαση υπήρχε και πέρυσι και είχε περισσότερες αναστολές συγχώνευσης και κατάργησης.

Όπερ σημαίνει ότι όσες μονάδες δεν μνημονεύονται για αναστολή στην φετινή απόφαση, συγχωνεύονται ή καταργούνται.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Ιουλίου 21, 2014, 02:28:18 pm »

Άρα δεν έχουμε εκλογές σύντομα;  ::)
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Ιουλίου 21, 2014, 02:39:57 pm »
Η απόφαση είναι αυτή... σταγόνα στον ωκεανό, αν σκεφτεί κανείς πόσες συγχωνεύσεις και καταργήσεις, τόσο στην
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά