0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα μπεις σίγουρα στο Δ-1. Το θέμα είναι αν θα πας και παραπάνω γιατί αν έχεις κλείσει συνολικά αναδρομικά 4 έτη στον Δ θα μπορούσες να πας και στον Γ.Τέλος πάντων, αυτά είναι εικασίες. Από Ιανουάριο θα έχουμε νέο μισθολόγιο και όλα αυτά που λέμε απλά θα πιάνουν "χώρο" στο pde!
Παραμένεις ΣΤ. Αν δε γίνει προαγωγή με αξιολόγηση θα παραμείνεις ΣΤ.
Είμαι στο τέλος του Ε2 και μόλις απέκτησα το μεταπτυχιακό μου. Αν το καταθέσω τώρα, θα έχω πλεόνασμα στον βαθμό Ε δύο χρόνια, αλλά χρειάζεται αξιολόγηση για προαγωγή στον Δ. Αυτά τα ξέρω... αυτό που δεν ξερω είναι αν μετά την αξιολόγηση η τοποθέτηση σε βαθμό θα γίνει αναδρομικά, δηλαδή θα τοποθετηθώ στον Δ1 ή θα με βάλουν στην αρχή του Δ0. Μήπως με συμφέρει να καταθέσω το μεταπτυχιακό μετά την αξιολόγηση;
Αν κάποιος έχει δύο μεταπτυχιακά για τον ίδιο κλάδο, αλλά με διαφορετικό αντικείμενο/τίτλο (π.χ. ΠΕ02 με μετ/κό στην "κλασική φιλολογία" και στη "νεότερη κ σύγχρονη ιστορία"), στον επικείμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (που απ'ό,τι φαίνεται θα αργήσει πολύυυυ να διεξαχθεί) θα μοριοδοτηθεί με 4 μόρια; (2+2)Ή θα μετρήσει μόνο το ένα μετ/κό κι έτσι θα πάρει 2 μόρια;
Νοίζω ότι κανείς δεν θα σου πει κάτι σίγουρα. Ίσως όπως λες να σε συμφαίρει να το καταθέσεις μετά την αξιολόγηση.Νομίζω άλλωστε αν το καταθέσεις τώρα δεν κερδίζεις κάτι. Έτσι δεν είναι?
Καλησπέρα!Εάν κάποιος έχει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων, αναγνωρίζεται για την κατάταξη στο νέο μισθολογικό κλιμάκιο ή ο τίτλος πρέπει να είναι συναφής με το αντικείμενο σπουδών του; Είμαι μόνιμος εκπαιδευτικός ΠΕ11
Για να σου αναγνωριστεί μισθολογικά το μεταπτυχιακό θα πρέπει να αναγνωριστεί ως συναφές από το ΠΥΣΔΕ. Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να το έχεις καταθέσει πριν την 1/1/2016 γιατί μέχρι το 2018 έχουν παγώσει οι σχετικές μεταβολές.
ΟΧΙ, δεν πρέπει να περιμένεις, κάνε αίτηση αναγνώρισης/συνάφειας από το ΠΥΣΔΕ. Μισθολογικά δεν ξέρω τι γίνεται
Ευχαριστώ ανεμόνη....ναι για την συνάφεια εννοείται ότι θα γίνει οποιαδήποτε στιγμή τελειώσω...το μισθολογικό κομμάτι με ενδιαφέρει περισσότερο...από 1/1/2018, σου αναγνωρίζονται μισθολογικώς τα επιπλέον(6 αν θυμάμαι καλά) κλιμάκια του διδακτορικού ή όχι;;;