*

Αποστολέας Θέμα: Νομική ώρα μηδέν  (Αναγνώστηκε 10117 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Νομική ώρα μηδέν
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 02:07:22 pm »
εγώ αγαπητη σβούρα είμαι ελληνίδα πολίτης όπως τόσοι άλλοι και άλλες ,πληρώνω φόρους και όπου αλλού έκρινα να πάω προς μετανάστευση θα υπήρχε 'ελεγχος προς το άτομο μου ,εδώ είναι ένα ξέφραγο αμπέλι ,΄΄οποιος θέλει μπαίνει όποιος θελει φεύγει ....

να πάμε και εμείς τότε ,αδιόριστοι και μη να καταλάβουμε καμια εκατοστί σχολία εν Αττική ή όπου αλλού να βρούμε το δίκιο μας ...υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα ,όλως τυχαίως στη Νομική βρέθηκαν να κάνουν κατάληψη και όλος τυχαίως τους πλήρωσε τα ναύλα από Κρήτη το ΔΙΚΤΥΟ ;;;

http://24wro.blogspot.com/2011/01/blog-post_6207.html
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2011, 02:13:09 pm από Ερση »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:36:31 »

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 02:20:53 pm »
Πριν λίγο καιρό συνάδελφοι εισέβαλαν στο υπουργείο και βρέθηκαν απέναντι στα ΜΑΤ.
Ότ,ι συμβαίνει στην Νομική αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του ίδιου του ασύλου.
Και "βγήκαν" όλοι οι (αυτοαποκαλούμενοι) δημοκρατικοί (οι αριστερότεροι της κυβέρνησης) να υποστηρίξουν τι;
Το άσυλο για την ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων των ΑΕΙ και ΤΕΙ; Τι ακριβώς;

Και το χειρότερο: ο ίδιος ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή (λέει) να εφαρμοστεί ο νόμος..... Ε ρε κατακαημένη Ελλάδα.

Κανένας δεν μπορεί να θεωρεί εαυτόν υπεράνω των νόμων: από τον πρόεδρο μέχρι τον παράνομα (καταχραζόμενο την φιλοξενία μας) ευρισκόμενο εδώ μετανάστη
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2011, 02:23:04 pm από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος TEO FYSIKOS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 02:23:23 pm »
το θέμα για μένα δεν είναι αν γίνινται ή αν δεν γίνονται μαθήματα αν υπάρχουν η αν δεν υπάρχουν φθορές. το θέμα είναι ότι δεν μπορεί ο κάθε ένας να καταλαμβάνει ένα δημόσιο χώρο με το έτσι θέλω. όσο για την νομιμοποίηση τους πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιοι όροι και κάποια διαδικασία αν δεν τους πληρούν δεν μπορεί να γίνει με το έτσι θέλω. και άποψη μου δεν μπορούμε να τους νομιμοποιούμε όλους γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να ζήσουν ανθρώπινα όλοι όσοι έρχονται .

Αποσυνδεδεμένος gvardal

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 02:46:45 pm »
@Ερση αγαπητός, παρακαλώ.

Κατά τα άλλα αν δεν έχεις καταλάβει και αυτοί οι άνθρωποι ζητάνε αυτό που λες.
Να νομιμοποιηθούν, να είναι καταγεγραμμένοι, να πληρώνουν φόρους κτλ. Όσοι
είναι κατά της νομιμοποίησης δλδ τι προτείνουν; Να παραμείνουν οι πάντες σε
καθεστώς παρανομίας;Εκεί ακριβώς είναι και το πρόβλημα, αλλά βαριέμαι να ανοίξουμε
κουβέντα γενικά για το μεταναστευτικό.

@Stelio
ότι θα χρησιμποιούνταν η κινητοποίησή μας στο υπουργείο στις 7 Γενάρη ως επιχείρημα για την καταστολή
των μεταναστών δεν μπορούσα να το φανταστώ με τίποτα.

Πάντως τα ίδια επιχειρήματα χρησιμοποίησε το υπουργείο όταν μας έστειλε τα ΜΑΤ.
Ένα ότι δεν μπορεί κανείς να διεκδικεί το δίκιο του "εισβάλλοντας" σε δημόσιο χώρο
και δύο ότι προκαλέσαμε φθορές στην περιουσία του ελληνικού λαού.

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=19132

Ορισμένοι έχετε φτάσει να μιλάτε σαν τη Χριστοφιλοπούλου. Άντε και εις ανώτερα.

Σας εύχομαι αν ποτέ βρεθείτε στη θέση αυτού που αγωνίζεται να μην έχετε να αντιμετωπίσετε
τέτοια κριτική. Το ζήτημα είναι τι κριτήρια βάζει κανείς και το δικό είναι πάνω απ'ολά το
δίκιο. Οι υπόλοιποι όμως που βάζεται πάνω απ' όλα τη "νομιμότητα" της όποιας κίνησης
μη γκρινιάξετε στο μέλλον όταν τα λουστείται

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:36:31 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 02:51:07 pm »
Παιδιά...δείτε λίγο το πρωτο μήνυμα...εγώ μ'εκείνο έφριξα!!! Με αφορμή  αυτά τα γεγογνότα ειπώθηκε πως καιρός είιναι να καταργηθεί   το άσυλο!!! :o :o :o

Ρε ακούμε τι λέμε....;;;!!!
Όσο για τους μετανάστες...είναι άλλο παραμύθι το ότι δεν θα πρεπε να μπαίνουν τόσοι πολλοί στην χώρα...και άλλο παραμύθι το ότι εφόσον μπαίνουν τους φέρονται σαν σκυλιά!!!
Και κάτι ακόμη...μπορεί στην Νομική να μην είμαι,αλλά είμαι στην Κρήτη και αυτοί οι μετανάστες που λέτε ότι πήγαν απ'την Κρήτη στην Αθήνα είναι αυτοί που βγάζουν την μισή και παραπάνω παραγωγή της Κρήτης σε λάδι,πορτοκάλια και οπωρολαχανικά...για να περηφανευόμαστε μετά εμείς για τα ωραία προιόντα μας!!
Και όλα αυτά γιατί τα Κρητικόπουλα είνα όλη την ώρα πόζες με τα NAVARA και καθισιό!!

Λοιπόν...άλλο θεματάκι το ότι μπαίνουν ασύστολα (και συμφωνώ κι εγώ σ'αυτό) και άλλο θεματάκι το ότι εφόσον μπαίνουν και δεν μπορούμε και να τους διώξουμε τους φερόμαστε σαν αρουραίους...Έρση...!! 
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 03:01:21 pm »
@Stelio
ότι θα χρησιμποιούνταν η κινητοποίησή μας στο υπουργείο στις 7 Γενάρη ως επιχείρημα για την καταστολή
Ένα ότι δεν μπορεί κανείς να διεκδικεί το δίκιο του "εισβάλλοντας" σε δημόσιο χώρο
Σας εύχομαι αν ποτέ βρεθείτε στη θέση αυτού που αγωνίζεται να μην έχετε να αντιμετωπίσετε
τέτοια κριτική. Το ζήτημα είναι τι κριτήρια βάζει κανείς και το δικό είναι πάνω απ'ολά το
δίκιο. Οι υπόλοιποι όμως που βάζεται πάνω απ' όλα τη "νομιμότητα" της όποιας κίνησης
Ως φορολογούμενος έλληνας πολίτης έχω την απαίτηση για ισονομία.
Αν η κυβέρνηση στέλνει τα ΜΑΤ για να καταστείλει τους εκπαιδευτικούς την ίδια απαίτηση έχω και για την κατάσταση στη Νομική. Διαφωνείς;

Από την άλλη είναι ενδιαφέρον να ταυτίζουμε τον αγώνα των αδιόριστων εκπαιδευτικών ή τον αγώνα των διορισμένων εκπαιδευτικών με παρανόμως ευρισκόμενους στην χώρα μας που ζητάνε άσυλο.

Η Νομική είναι πλατεία όπου ο καθένας μπορεί να πηγαίνει και να κάνει ότ,ι θέλει; Εκτός αν πιστεύεις ότι την τρέχουσα κυβέρνηση δεν την εξέλεξε ο ελληνικός λαός, οπότε πάει αλλού η κουβέντα περι νομιμότητας ή "νομιμότητας" . . .
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2011, 03:04:34 pm από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 03:04:40 pm »
@Stelio
Αν η κυβέρνηση στέλνει τα ΜΑΤ για να καταστείλει τους εκπαιδευτικούς την ίδια απαίτηση έχω και για την κατάσταση στη Νομική. Διαφωνείς;

Η Νομική είναι πλατεία όπου ο καθένας μπορεί να πηγαίνει και να κάνει ότ,ι θέλει; Εκτός αν πιστεύεις ότι την τρέχουσα κυβέρνηση δεν την εξέλεξε ο ελληνικός λαός, οπότε πάει αλλού η κουβέντα περι νομιμότητας ή "νομιμότητας" . . .

Εαν αυτοί όμως που είχαν μπει στην Νομική ήμασταν π.χ εμείς ή οι διαμαρτυρόμενοι γιατροί του ΕΣΥ δεν νομίζω να χτυπιόταν κανείς για ισονομία!!
 :o :o :o  ??? ??? ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος gvardal

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 03:23:28 pm »
@Stelio

Από την άλλη είναι ενδιαφέρον να ταυτίζουμε τον αγώνα των αδιόριστων εκπαιδευτικών ή τον αγώνα των διορισμένων εκπαιδευτικών με παρανόμως ευρισκόμενους στην χώρα μας που ζητάνε άσυλο.

Ισονομία στην καταστολή λοιπόν!
[διαγράφηκε]
Εγώ που βρήκα τα ΜΑΤ μπροστά μου στο υπουργείο την άλλη φορά, μπορώ να
είμαι αλληλέγγυος στους απεργούς πείνας ή πρέπει οπωςσδήποτε να θέλω να τους
τσακίσουν και αυτούς;

Τις συγκρίσεις εσύ τις ξεκίνησες, εγώ θεωρώ ότι είναι κάτι ριζικά διαφορετικό αλλά που έχει όμως και κάποια
κοινά στοιχεία. Από τη μία ανθρώπους που αγωνίζονται, από την άλλη μία ανάλγητη κυβένρηση και στη μέση
διάφορους προπονητές της κερκίδας που τρώγονται με τα ρούχα τους να βρουν ατέλειες, προφάσεις και
σκοπιμότητες ξεχνώντας πάντα την ουσία. Γιατί αυτό που τους ενοχλεί τελικά είναι ο αγώνας που οι ίδιοι
δεν έχουν διάθεση να δώσουν.

Τη μία δε μπορεί ο καθένας να κλείνει τους δρόμους και να διαδηλώνει παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία...
Την άλλη δε μπορεί ο καθένας να "μπουκάρει" ότι ώρα θέλει στα υπουργεία που έχουν "δουλειά"...
Την παράλλη δε μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει προσωρινά ένα αναξιοποίητο κτήριο γιατί έτσι μας
έκατσε στραβά...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2011, 04:41:18 pm από happiness »

Αποσυνδεδεμένος arlekinos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 03:24:39 pm »
Ως ποτε θα ανεχομαστε μερικες εκατονταδες ατομα να κλεινονται μεσα σε ενα δημοσιο ιδρυμα και να προκαλουν καταστροφες που μας επιβαρυνουν ολους?

Καταργηση της βουλευτικης ασυλιας τωρα!

Περιμένω να αναφέρεις συγκεκριμένες καταστροφές που έχουν γίνει στο κτήριο αλλιώς πίσω στην τρύπα σου...
Όπως και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα έχει προκύψει από την εγκατάσταση των μεταναστών σε ένα υπό
ανακαίνιση κτήριο το οποίο δε χρησιμοποιείται. Έλεος με τον κάθε απίθανο που έπιασε ένα πληκτρολόγιο και
είπε να ξεσπάσει την οργή του στα πλήκτρα.
[/quote]

Ανοιγω μια παρενθεση εδω για να παρακαλεσω τον αγαπητο σβουρα να ξαναδιαβασει το ποστ μου (ιδιαιτερα την τελευταια αραδα) που με τοσο οργικο υφος σχολιασε. [διαγράφηκε] ;)

Υ.Γ. Να κατανοουμε τη θελει να πει ο συνομιλητης μας πριν απαντησουμε/κριτικαρουμε/βρισουμε ειναι μια απο τις βασικες αρχες του διαλογου. Just keep it in mind. 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2011, 04:41:46 pm από happiness »

Αποσυνδεδεμένος steven_seagal

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 03:27:04 pm »
ο αλαβανισμος οσο και αν δεν το θελουν μερικοι εχει καταδικαστει απο τον ελληνικο λαο στο 1% (το πολυ)..ειναι λοιπον τελειως αντιδημοκρατικο το 1% να θελει να επιβαλλει με καταληψεις τυπου Νομικης την αποψη του στο 99%...μας λενε καποιοι οτι οι ανθρωποι αυτοι ειναι θυματα εκμεταλλευσης....ποιος τους εφερε στην Ελλαδα ; δικη τους επιλογη δεν ειναι να ερθουν εδω ; τους εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο και τους το επεβαλε  ; οσο για το αν εγω τους ειρωνευτηκα στο θεμα της απεργιας πεινας πραγματι το εκανα..για καποιον που με ειρωνευεται μεσα στα μουτρα μου λεγοντας μου ''θα το σκεφτω το ποτε θα φυγω απο το κτηριο''  του απαντας επισης ειρωνικα....

και μια ερωτηση κρισεως...ας μεταφερουμε νοητα το κτηριο της Νομικης οπως ειναι τωρα στην Ρωμη ή στο Παρισι ή σε οποια ευνομουμενη πολη θελετε...υπηρχε περιπτωση να μην αδειαζε μεσα σε μιση μερα ;

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 03:35:59 pm »
[...]
[διαγράφηκε]
[...]

Σας παρακάλεσε ήδη ο διαχειριστής να μην χρησιμοποιείτε τέτοιου είδους εκφράσεις. Δεν είναι απαραίτητο να αναγκαζόμαστε να κλειδώνουμε και να διαγράφουμε μηνύματα. Το θέμα είναι να μένουν ανοικτά και να ανταλλάσουμε τις απόψεις μας χωρίς να προσβάλουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2011, 04:43:20 pm από happiness »

Αποσυνδεδεμένος gvardal

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 03:46:40 pm »
Ως ποτε θα ανεχομαστε μερικες εκατονταδες ατομα να κλεινονται μεσα σε ενα δημοσιο ιδρυμα και να προκαλουν καταστροφες που μας επιβαρυνουν ολους?

Καταργηση της βουλευτικης ασυλιας τωρα!

Περιμένω να αναφέρεις συγκεκριμένες καταστροφές που έχουν γίνει στο κτήριο αλλιώς πίσω στην τρύπα σου...
Όπως και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα έχει προκύψει από την εγκατάσταση των μεταναστών σε ένα υπό
ανακαίνιση κτήριο το οποίο δε χρησιμοποιείται. Έλεος με τον κάθε απίθανο που έπιασε ένα πληκτρολόγιο και
είπε να ξεσπάσει την οργή του στα πλήκτρα.

Ανοιγω μια παρενθεση εδω για να παρακαλεσω τον αγαπητο σβουρα να ξαναδιαβασει το ποστ μου (ιδιαιτερα την τελευταια αραδα) που με τοσο οργικο υφος σχολιασε. [διαγράφηκε] ;)

Υ.Γ. Να κατανοουμε τη θελει να πει ο συνομιλητης μας πριν απαντησουμε/κριτικαρουμε/βρισουμε ειναι μια απο τις βασικες αρχες του διαλογου. Just keep it in mind.
[/quote]
 :o :D :o

Τώρα το πιασα!
Θεός! Ζητάω ταπεινά συγνώμμη  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2011, 04:43:41 pm από happiness »

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 03:59:56 pm »
ποιος τους εφερε στην Ελλαδα ; δικη τους επιλογη δεν ειναι να ερθουν εδω ; τους εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο και τους το επεβαλε  ;

Ναι! Και μάλιστα χειρότερα από πιστόλι! Κάτι βόμβες και πύραυλοι (βλ Αφγανιστάν, Ιράκ, Πακιστάν, Σομαλία, Παλαιστίνη, Λίβανος, Σερβία κλπ).
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2011, 04:11:34 pm από Dr_Michael »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 04:11:21 pm »
Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;  ( ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ! )
Από που προέρχονται, που θέλουν να πάνε και τι ζητάνε. ;;
Πόσα χρόνια είναι εδώ και πως ζουν;
Σε τι  κινδυνεύουμε πραγματικά εμεις οι υπόλοιποι οι καλομαθμένοι -ευνοημένοι από αυτούς τους κατατρεγμένους ανθρώπους;

Ποιος τους ακούει;;;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144