0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, αναρωτιόμουν... Αν ΔΕΝ θέλουμε την οργανική μας θέση για διάφορους λόγους, μπορούμε να την ...δώσουμε πίσω για κάποιον άλλον που ίσως να τη θέλει κι εμείς να είμαστε στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ?
Παράθεση από: puella στις Ιανουαρίου 26, 2011, 10:40:14 pmΣυνάδελφοι, αναρωτιόμουν... Αν ΔΕΝ θέλουμε την οργανική μας θέση για διάφορους λόγους, μπορούμε να την ...δώσουμε πίσω για κάποιον άλλον που ίσως να τη θέλει κι εμείς να είμαστε στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ?.... ξέρει κανείς την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα ...Εχω οργανική στο χειρότερο σχολείο της περιοχής .... ενώ όσοι είναι σε διάθεση ΠΥΣΔΕ καλύπτουν λειτουργικά κενά σε πολύ καλύτερα σχολεία ( ενννοείται ότι δεν μου δίνουν απόσπαση εντός πυσδε )
.... στην περιοχη μου υπάρχουν 2 λειτουργικά κενά και 5 σε διάθεση ΠΥΣΔΕ ( ο ένας με περνάει σε μόρια ... όταν κάναμε δηλώσεις σχολέιων επέλεξε να μην δηλώσει το σχολέιο με την οργανική για να πάει στο καλό λειτουργικό ... εγώ επέλεξα την οργανική με την λογική "μια οργανική είναι καλό να έχει κανείς και βλέπουμε αργότερα" )
... πως πιέζεται το ΠΥΣΔΕ ? ( Με την Αννούλα δεν έχω καμία σχέση )
η λογικη των συναλλακτικων ηθων
.... στην περιοχη μου υπάρχουν 2 λειτουργικά κενά και 5 σε διάθεση ΠΥΣΔΕ ( ο ένας με περνάει σε μόρια ... όταν κάναμε δηλώσεις σχολέιων επέλεξε να μην δηλώσει το σχολέιο με την οργανική για να πάει στο καλό λειτουργικό ... εγώ επέλεξα την οργανική με την λογική "μια οργανική είναι καλό να έχει κανείς και βλέπουμε αργότερα" )Αυτοί που είναι σε διάθεση ΠΥΣΔΕ μένουν λοιπόν στα λειτουργικά κενά και όταν κάνω αίτηση για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ ( εχω ξεχρεώσει την οργανική μου ) μου λένε πως ήδη έχουν τοποθετημένους εκεί ....Κα΄που εκεί μπαίνει το "πολύ μας μπερδεύεις ... δεν λες καλά που είσαι εδώ και έχεις και οργανική ... δεν βλέπεις τι γίνεται ( θα μου πουν φέτος ) " .... και με μένω με το .... ΕΠΑΛ στο χέρι.