0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τη στιγμή που μπήκαν στον πίνακα, είναι ισάξιοί μας. Τίποτα δεν γίνεται. Τα είπα ξείπα καλό είναι οι σύγχρονοι πολιτικοί να τα ξεχάσουν.
Από τη στιγμή που μπήκαν στον πίνακα, είναι ισάξιοί μας. .
Παράθεση από: Τιμόθεος στις Νοεμβρίου 30, 2009, 08:19:53 pmΑπό τη στιγμή που μπήκαν στον πίνακα, είναι ισάξιοί μας. .Να σε δω τι θα πεις αν θα μείνεις έξω απο το 40%( μια και έχεις αναφέρει οτι έχεις αυτό τον" φόβο " αν καταργηθει το 24μηνο) λόγω των ισάξιων με εσένα οαεδιτών
Επειδή η ερώτηση αναφέρεται προσωπικά σε εμένα θα σου πω τι πιστέυω χωρίς να είμαι και 100% σίγουρηΕκτιμώ οτι το 24μηνο θα το κρατήσει αφου είναι στην φιλοσοφία της δηλ έχει μέσα ασεπ και αυτό για να αλλάξει θέλει νέο νομοσχέδιοΩστόσο κανένας δεν μας εξασφαλίζει οτι και να το κρατήσει αν θα διοριστούν ολοι απο τον πίνακα αυτόν.Μπορει να πει οτι π.χ στους Μαθηματικούς που θα είναι περιπου 90 άτομα οτι θα πάρει μόνο τα 10
Άλλωστε τι τέλος στην ομηρεία των αναπληρωτών έδινε αυτή η ρύθμιση και πανηγυρίζαμε τότε...
να καθιερωθεί ένας ενιαίος τρόπος διορισμών σε όλους τους κλάδους
Θα μπορεί να γλιτώσει από παραθυράκια
Αν δεν ήταν θεσμοθετημένο το 24μηνο έστω για φέτος και δεν ήταν η β φουρνιά ΑΣΕΠ νομίζω δεν θα τη γλίτωνε κανένας από εμάς...
Παράθεσηνα καθιερωθεί ένας ενιαίος τρόπος διορισμών σε όλους τους κλάδους Αυτό θέλει να κάνει, αλλά εφόσον η κύρια κατεύθυνση είναι ασεπ, υπάρχουν κλάδοι που δεν εχουν δώσει ή απο οτι έχω ακούσει εδω κάποιοι κλάδοι έχουν να δώσουν 6 χρόνιαΑπο την άλλη κάθε χρόνο ασεπ είναι οικονομικά ασύμφορο εκτος αν δεν γίνεται κάθε χρόνο γραπτός διορισμός. ,δηλ σκέφτηκα και το ενδεχόμενο μια χρονιά γραπτός και μια ισως με μόρια?γιατι έτσι οπως το θέτει δεν θα υπάρχει ισορροπία αφου οι πρώτος επιτυχών μπορει να είναι τελευταίος στην κατάταξη και να μην πάει ουτε και αναπληρωτής.Οπότε τι προοπτικές έχει για εργασία-διορισμό αλλά και να να πάειι στον επόμενο αφού η πρωτιά στα γραπτά δεν του εξασφάλισε τον διορισμόΠαράθεσηΘα μπορεί να γλιτώσει από παραθυράκια Οι προθέσεις της είναι ξεκάθαρες, αλλά απο την μια θέλει να κλείσει τα παράθυρα και απο την άλλη δεν ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με το τελευταίο μεγάλο παραθυρο Και εδω μπορούσε να δώσει λύσεις.Τα Εκκλησιαστικά έχουν πινακες , το ίδιο και η Ειδική Αγωγή.Ας κάνει το ίδιο και η Σιβιτανίδειο κλπ και ας ανοίξει οργανικές αποκλειστικά εκει.Να γίνει δηλ διαχωρισμός και να μην αναγνωρίζονται μόρια στην Γενική απο εκει αλλά ουτε και απο τις άλλες σχολές στην Γενική και αντίστροφαΠαράθεσηΑν δεν ήταν θεσμοθετημένο το 24μηνο έστω για φέτος και δεν ήταν η β φουρνιά ΑΣΕΠ νομίζω δεν θα τη γλίτωνε κανένας από εμάς...Τον Μάρτιο του 97 είχε γίνει η πρωτη προκήρυκη του ασεπ.Εξετάσεις είχαμε δώσει Ιούνιο του 98 .Τότε ήταν 100% απο ασεπ αλλά είχε δωθει μεταβατικό στάδιο για οσους ήταν στην επετηρίδα και μια ρύθμιση νομίζω 16μηνου΄Και τι να πει σε οσους είναι αναπληρωτές χωρίς ασεπ ή σε κάποιον που δεν είχε επιτυχία στον τελευταίο .Σας χρησιμοποιώ φέτος για να καλύψετε αναγκες αλλά απο το καλοκαίρι σπίτι σας?/Εκτιμώ οτι σε οποια φάση και αν είμασταν θα έδινε πάλι αυτό το μεταβατικό στάδιο.Αναγνωριζει και αυτή οτι κάποιοι άνθρωποι είχαν κινηθει σε αυτή την κατεύθυνση, δεν μπορει να μας πετάξει έτσι ξαφνικά ολους Αυτό σκέφτομαι , ισως γιατι με βολεύει αλλά και γιατι ξέρω οτι είναι ένας τρόπος σκέψης αποφυγής άγχους για το αν θα διοριστώΠραγματικά δεν θέλω ουτε να σκέφτομαι οτι μπορει να αναγκαστώ να ξαναδώσω ασεπ