0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει κάποιος πρόχειρα τους αποτυχόντες του 2009 να μου τους στείλει με pm? Eυχαριστώ!!!
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 03:46:11 pmΠαράθεση από: antoniat στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 03:14:24 pmτο ότι βάζει μαζί θετική και τεχνολογική στα μαθηματικά το διαβασες;να γιατι δεν χρειάζεται μαθηματικους.βγάζει και απο την μύγα,ξιγκι!!!Αυτό το αντιμετωπίζουν όλοι οι συνάδελφοι.Για φαντάσου να έβαζε φυσικούς να κάνουν μαθηματικά στην Α' ΓυμνασίουΜα αυτό αυτό γίνεται καλέ μου φίλε... Στο σχολείο που πάει ο ανηψιός μου, η Α γυμνασίου κάνει μαθηματικά με τον φυσικό... Άμα θες σου στέλνω με pm το σχολείο...
Παράθεση από: antoniat στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 03:14:24 pmτο ότι βάζει μαζί θετική και τεχνολογική στα μαθηματικά το διαβασες;να γιατι δεν χρειάζεται μαθηματικους.βγάζει και απο την μύγα,ξιγκι!!!Αυτό το αντιμετωπίζουν όλοι οι συνάδελφοι.Για φαντάσου να έβαζε φυσικούς να κάνουν μαθηματικά στην Α' Γυμνασίου
το ότι βάζει μαζί θετική και τεχνολογική στα μαθηματικά το διαβασες;να γιατι δεν χρειάζεται μαθηματικους.βγάζει και απο την μύγα,ξιγκι!!!