0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ το θέατρο του παραλόγου δεν το ζω τώρα, αλλά το έζησα την χρονιά που μας πέρασε που βρισκόμασταν μέσα στα σχολεία κι ενώ μπορούσαμε να απεργήσουμε 10.000 αναπληρωτές, απεργούσε ένα πολύ μικρό ποσοστό που δεν ήταν κοντόφθαλμοι. Τώρα και να θέλουν να απεργήσουν οι 10.000 αναπληρωτές είναι αργά! Η απεργοσπασία είναι το τοπ θέατρο του παραλόγου!!!
η ωμη αληθεια ειναι οτι ημαστε ολομοναχοι...η ΟΛΜΕ μας εχει χ..ους, τα ΜΜΕ επισης ...μου κανει φοβερη εντυπωση ,αρνητική βεβαιως, οτι σε ολες τις ανακοινωσεις , πουθενά, ετσι για τα ματια του κοσμου, δεν εχουν καμια αναφορα για μας...σαν να μην υπηρξαμε ποτε...τέσπα...για να επανελθουμε στο θεμα μας, με 40 -50 ακομα αναπληρωτες και τιποτα μετά, έχουμε τελειώσει...το ,ας πουμε αισιοδοξο σεναριο, ειναι να συνεχισει να παιρνει μικρες φασεις των 40 -50 ατομων...δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω πια ...δε νυπαρχει πουθενα να ακουμπησουμε...η βλακεια του Υπουργειου απο τη μια, και η αδιαφορια των "συνδικαλιστων" απ την αλλη...
Κι εγω δυστυχως την ιδια πληροφορηση εχω...Τα κενα θα καλυφθουν με υπεραριθμους και μια μικρη φαση αναπληρωτων.Και θα μας πεταξουν το ξεροκομματο της ΠΔΣ μετα να χρυσωσουν το χαπι >:(Για 11 ή 12 ωρες.Τωρα τι ακριβως θα συμβει θα το δουμε
Παντως εντυπωση μου κανει που θα καλυφτουν τοσα κενα με αλλες 50 μονο προσληψεις. Ποιοι τα καλυψαν? Δυσκολευομαι να το καταλαβω και να το πιστεψω.