0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποτε η νομοθεσία επέτρεπε να διδάσκουν σεμιναριουχοι πληροφορικοί και τώρα επιτρέπει να διδάσκουν μαθηματικά οι πληροφορικοί,...αν θέλετε να το πάμε στα προβλεπόμενα και στα νομότυπα ας μείνουμε σε αυτά που είμαστε ....το θέμα ειναι να δούμε πως θα αλλάξουμε τα στραβά ....όχι να κρυβόμαστε πίσω από λάθη του παρελθόντος ....
Πάντως kostasmath καλύτερα να διδάσκεις κατι που σπούδασες έστω και παλιά, παρά κατι για το οποιο οι μόνες σου σπουδές ειναι κατι σεμινάρια της πλάκας , στα οποία , λόγω δουλειάς πολλοί δεν πατούσαν καν....Και έν τελει, εγω έγραψα εξαιρετικά σε μαθηματικά πανελληνίων , το ένα τρίτο των πανεπιστημιακών μαθημάτων μου ήταν αμιγώς μαθηματικά η σε μεγάλο βαθμό....Και δεν ειναι σωστό να διδάξω εγω μαθηματικά ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ αλλα ειναι σωστό με 400 , και αν ώρες , σεμινάρια πασιετζας να διδάξει κάποιος προγραμματισμό σε παιδιά που Δινουν πανελλήνιες επειδή κάποτε το ελεγε ένας νομος
Αν εσύ δέχεσαι να μείνει η ανάθεση μαθηματικών σε πληροφορικης εγω δεν έχω αντίρρηση να γίνει ανάθεση β πληροφορικης γυμνασίου σε μαθηματικούςΜάντεψε ποιον συμφέρει....
και καλά κάνει και η νομοθεσία είναι έτσι και ορθά το κάνουν... όταν δεν έχεις λεφτά δουλεύεις με ότι έχεις... η άλλη επιλογή είναι να τα κλείσουμε όλα.... από ανάγκη συμφωνούμε όλοι μας.... πιάσε κανένα βιβλίο μαθηματικών γυμνασίου τώρα να είσαι ενήμερος.Ελπίζω να δώσουν και β ανάθεση την πληροφορική στους μαθηματικούς με την ίδια λογική. Ειδικά του Γυμνασίου είναι ευκολάκι...