0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν λένε πως αύριο θα γίνει η συνεδρίαση σημαίνει ότι και αύριο θα ανακοινωθούν τα ονόματα η θα πάει για Τετάρτη;
Μια βοήθεια εάν κάποιος γνωρίζει να ξεκαθαρίσω κάτι. Αφορά την πόλη της Θεσσαλονίκης που είναι χωρισμένη σε Α και Β Θεσσαλονίκης.Σενάριο : Είμαι δημότης και κάτοικος της Α’ Θεσσαλονίκης (Ανατολική Θεσσαλονίκη). Είμαι διορισμένος Δωδεκάνησα. Έμεινα κάποια χρόνια και ήρθε η ώρα για απόσπαση ή μετάθεση. Ερώτηση 1 : Παίρνω μόρια εντοπιότητας για απόσπαση είτε για την Α Θεσσαλονίκη είτε για την Β Θεσσαλονίκη ασχέτως αν είμαι δημότης και κάτοικος της Α Θεσσαλονίκης ?Ερώτηση 2 : Παίρνω μόρια εντοπιότητας για μετάθεση είτε για την Α Θεσσαλονίκη είτε για την Β Θεσσαλονίκη ασχέτως αν είμαι δημότης και κάτοικος της Α Θεσσαλονίκης ?Συνέχεια Σεναρίου : Κατάφερα και έπιασα μια Οργανική θέση στην Α ή Β Θεσσαλονίκης και θέλει να έρθει και η σύζυγος μου (επίσης εκπαιδευτικός) με απόσπαση ή μετάθεση. Ερώτηση 3 : Για απόσπαση - Παίρνει μόρια συνυπηρέτησης για να έρθει πχ στην Α Θεσσαλονίκης είτε είμαι εγώ στη Α Θεσσαλονίκης είτε στην Β Θεσσαλονίκης ? ή λαμβάνει τα μόρια συνυπηρέτησης ΜΟΝΟ εάν θέλει να έρθει στην αντίστοιχη που είμαι και εγώ?Ερώτηση 4 : Για μετάθεση - Παίρνει μόρια συνυπηρέτησης για να έρθει πχ στην Α Θεσσαλονίκης είτε είμαι εγώ στη Α Θεσσαλονίκης είτε στην Β Θεσσαλονίκης ? ή λαμβάνει τα μόρια συνυπηρέτησης ΜΟΝΟ εάν θέλει να έρθει στην αντίστοιχη που είμαι και εγώ?Σας ευχαριστώ πολύ
Δεν ποστάρουμε την ίδια ερώτηση σε πολλαπλά νήματα. Το μήνυμα σου στο νήμα των μεταθέσεων σβήστηκε.
Πες την αλήθεια. Το έσβησες από εκεί για να σβήσεις και την απάντηση μου. Τέτχοιος είσαι
Γεια σας, παίρνω απόσπαση από ένα ΠΥΣΠΕ σε ένα άλλο. Στη διάρκεια της απόσπασης χρειάζομαι π.χ. ένα πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών. Σε ποια Διεύθυνση απευθύνομαι; Στο ΠΥΣΠΕ που ανήκω ή εκεί που είμαι αποσπασμένος;Ευχαριστώ
Συνάδελφοι καλησπέρα. Καταρχάς συγχαρητήρια στους σημερινούς προσληφθέντες και καλή τοποθέτηση. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: βλέπω ότι δίνει ως ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας τις 5 και 6 Σεπτεμβρίου. Κάπου εκεί λογικά, ή ίσως κ λίγο αργότερα, θα δίνει και για τους αναπληρωτές που θα προσλφθούν την άλλη Παρασκευή (Βθμια και κοινές ειδικότητες) . Όσοι έχουμε πάρει απόσπαση σε αλλο ΠΥΣΠΕ από αυτό της οργανικής μας, πού θα πρέπει να παρουσιαστούμε την 1/9 (αφού ακόμα δεν θα έχουν τοποθετηθεί αναπληρωτές στην οργανική μας;)Ευχαριστώ εκ των προτέρων