Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη => Υπηρεσιακές μεταβολές => Αποσπάσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: JN στις Ιούλιος 05, 2007, 05:40:35 μμ

Τίτλος: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: JN στις Ιούλιος 05, 2007, 05:40:35 μμ
Παιδιά καλησπέρα.
Κάποιος ο οποίος ειναι διοριστέος με την πρώτη φουρνιά ΑΣΕΠ δικαιούται να πάρει απόσπαση ?
Αν ναι για να κάνει μετάθεση θα πρέπει πρώτα να υπηρετήσει στην θέση που είχε αρχικά τοποθετηθεί ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: stef στις Ιούλιος 05, 2007, 06:14:30 μμ
Ναι μπορεί να κάνει αίτηση το Σεπτέμβριο, αλλά μόνο για εξαίρετους λόγους. Για να πάρει μετάθεση όμως πρέπει να υπηρετήσει την προσωρινή τοποθέτηση του. Ο μόνος τρόπος να θεωρηθεί ότι την υπηρετεί την θέση του παρά του ότι έχει πάρει απόσπαση είναι να πάρει απόσπαση σε φορέα αλλά ο πρωτοδιόριστος έχει χάσει τις ημερομηνίες ήταν μέχρι 2/7. Ο άλλοσ τρόπος είναι να μην ξέρει τι να σε κάνει (βγείς υπεράριθμος) το πυσδε και πάρεις απόσπαση λόγω υπεραριθμίας.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: JN στις Ιούλιος 05, 2007, 06:40:50 μμ
Δηλαδή θα πρέπει οπωσδήποτε να υπηρετήσει την τοποθέτηση του.
Κι αν μπορεί να παίρνει κάθε χρόνο αποσπάση τότε κάποια χρονιά που έχει μαζέψει αρκετά μόρια θα μπορεί να κάνει αίτηση μετάθεσης για να έρθει κοντά ?
Αν δεν ισχύει ούτε και αυτό τοτε η μόνη περίπτωση να έρθει κοντά στην περιοχή του ειναι να είναι τόσο τυχερός να κριθεί υπεράριθμος ?
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: stef στις Ιούλιος 05, 2007, 08:28:34 μμ
Η σειρά έχει ως εξής :

1. διορίζεσαι και παίρνεις προσωρινή τοποθέτηση
2. μπορείς το Σεπτέμβριο να ζητήσεις απόσπαση λόγω σοβαρού λόγου σε σχολείο(παίρνεις τα μόρια αυτού του σχολείου). Το Νοέμβριο που γινονται αιτήσεις μετάθεσης δεν μπορείς να κάνεις γιατι δεν έχεις υπηρετήσει την οργανική σου θέση. Ζητάς όμως θέση μέσα στην περιφέρεια που διορίστηκες.
3. Τον Μαιο ζητάς πάλι απόσπαση. Αν πάρεις απόσπαση σε φορέα (Υπουργείο, γραφείο) τότε θεωρείται ότι υπηρετείς την οργανική σου παιρνεις τα μόρια του σχολείου σου και τον Νοέμβριο δικαιούσε μετάθεσης.
4. Συνεχείς αποσπάσεις σε σχολεία δεν σου δίνουν δικαίωμα μετάθεσης αν δεν υπηρετήσεις μια χρονιά στην οργανική σου (όσα μόρια και να έχεις) μόνο με απόσπαση σε φορέα το γλιτώνεις.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: JN στις Ιούλιος 05, 2007, 09:02:58 μμ
Σε ευχαριστώ stef.
Μια τελευταία ερώτηση σχετικά με την συνυπηρέτηση.
Πότε μπορεί ο εκπαιδευτικός που πέρασε με την πρώτη φουρνιά ΑΣΕΠ να έρθει στην περιοχή που εργάζεται η γυναίκα του ? Και με ποιόν τρόπο?
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: stef στις Ιούλιος 06, 2007, 10:31:44 πμ
Η συνυπηρέτηση δίνει απλά μόρια για μετάθεση, νομίζω 4. Τις περισσότερες φορές δεν αρκούν για μετάθεση. Είναι όμως λόγος για απόσπαση. Συνήθως οι περισσότεροι συνάδελφοι επιλέγουν να παίρνει ο ένας απόσπαση στην περιφέρεια του άλλου, συνήθως σε αυτήν με τα περισσότερα μόρια που είναι και πιο εύκολο να γίνει και να μαζεύουν και μόρια. Κάποιοι άλλοι ζητούν μετάθεση σε κάποια περιοχή που μπορούν να πάνε εύκολα και οι δύο. Αυτά αν και οι δύο είναι εκπαιδευτικοί, αλλιώς αρκείστε στα 4 μόρια. Εξαίρεση υπάρχει άν ο ένας είναι στον στρατό οπότε παίρνει συνεχώς αποσπάσεις στην περιοχή που υπηρετεί.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: JN στις Ιούλιος 06, 2007, 12:25:48 μμ
Όμως αν γίνει απόσπάση για λόγους συνυπηρέτησης συνεχίζω να χρωστάω την αρχική τοποθέτηση ?
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: stef στις Ιούλιος 06, 2007, 01:37:18 μμ
ναι δυστυχώς
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: JN στις Ιούλιος 08, 2007, 12:33:13 μμ
Ενας τρόπος λοιπόν να μην υπηρετησει ο νεοδιόριστος στην αρχική του τοποθέτηση ειναι ο εξης:
Απόσπαση τον Σεπτέμβριο σε σχολείο, ξανά απόσπαση το Μαιο (σε φορέα) και μετάθεση το Νοέμβριο.
Καλά τα λέω ?
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Emmortal στις Ιούλιος 15, 2007, 09:55:25 μμ
Ανάλογα τι ειδικότητα είσαι υπάρχει και η περίπτωση να είσαι υπεράριθμος. Σε αυτή την περίπτωση μπορεις να ζητήσεις απόσπαση και ΔΕΝ χρωστάς την οργανική σου θέση. Μπορεις να πάρεις απόσπαση και σου δίνει και το δικαίωμα να κάνεις αίτηση για μετάθεση όταν έρθει ο καιρός. Φυσικά τα μόρια που θα πάρεις θα είναι τα μόρια του σχολειου που θα πας σαν αποσπασμένος. Αν δηλαδη διοριστείς στον Έβρο και το σχολείο εκεί σου δινει 10 μόρια , κριθεις υπεράριθμος και παίρνεις απόσπαση σε  σχολείο της Αθήνας. Δεν θα χρωστάς την οργανική σου θέση και τα μόρια που θα πάρεις θα ειναι αυτα του σχολείου της Αθήνας δηλαδή 1 μόριο. Αν δεν κριθείς υπεράριθμος δυστηχώς θα χρωστάς την οργανική σου θέση και ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα να κάνεις αίτηση για μετάθεση!!!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: kellykou στις Ιούλιος 15, 2007, 10:23:23 μμ
εαν σε ζητήσουν ωρομίσθιο ή αναπληρωτή μακριά από το σπίτι σου και έχει χαρτι από  δημόσιο νοσοκομείο για επ' απειλούμενη κύηση, τότε τί γίνεται?
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: costa στις Σεπτέμβριος 16, 2010, 09:53:16 μμ
Υπαρχει κατι νεοτερο ?
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: suliet στις Σεπτέμβριος 22, 2010, 03:09:58 μμ
και εγω αυτο αναρωτιέμαι!!!είπαν οτι χθεσ θα συνεδριάζανε....τώρα τι ακριβώς έγινε ξέρει κανείς???
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Poppee στις Αύγουστος 29, 2011, 04:46:39 μμ
Καλησπέρα Συνάδελφοι,
παίρνω το βήμα μέσω του φόρουμ γιατί η αγωνία, η απογοήτευση, ο εμπαιγμός, η κοροϊδία με το θέμα των φετινών αποσπάσεων δεν έχει όρια.
Και το λέω αυτό γιατί μετά και την σημερινή ανακοίνωση των δύο αιρετών του ΚΥΣΠΕ, για τις αποσπάσεις των συνεδέλφων, από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, το ποτήρι ξεχύλισε.
Εσείς αυτή την ανακοίνωση πως τη βλέπετε;
Αισθάνεστε καθόλου κάποια από τα παραπάνω;

Καλά δεν υπάρχει καθόλου ντροπή σε αυτό τον τόπο;
Είναι δυνατό να γράφονται τέτοια πράγματα από συναδέλφους;
Δηλαδή τι μας λένε ότι (προσέξτε τον τρόπο σύνταξης της ανακοίνωσης) :...."Ως αιρετοί, ζητήσαμε να συνεχιστεί η διαδικασία, ως αργά το βράδυ, αν χρειαστεί , και να ανακοινωθούν επιτέλους οι αποσπάσεις , λαμβάνοντας υπόψη την αγωνία και την ομηρία στην οποία βρίσκονται οι συνάδελφοί μας."
Καλά... μόνο οι δύο Αιρετοί από την σύνθεση του ΚΥΣΠΕ θέλησαν να πάνε ως αργά το βράδυ; Οι τρείς Διευθυντές που το απαρτίζουν ήταν αντίθετοι; (5-μελές δεν είναι;)
Και στην τελική καταλήγουν:...."Δυστυχώς, όπως μας ενημέρωσε το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Παιδείας, υπάρχουν προβλήματα στη μηχανοργάνωση και δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία σήμερα."
Το μπαλάκι πάει τώρα στο Υπουργείο που δεν είναι "οσία περιστερά" (για πολλά που κάνει και συνεχίζει και κάνει), δηλαδή αυτοί (το ΚΥΣΠΕ) τελείωσαν τις διαδικασίες δεν μπόρεσαν να έχουν ούτε ένα "print out", δεν μπόρεσαν να έχουν τα αποτελέσματα σε μία λίστα, έστω γραπτώς (ο στυλός φαίνεται δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη) ή να τα βγάλουν κάποιες φωτοτυπίες και να ανεβάσουν ή να δείξουν τα ονόματα στους συναδέλφους μέσα από κάποιο site, ή ας κάνουν ένα συγκεντρωτικό στατιστικό (να ξεγελάσουν ή και να κατευνάσουν λίγο τον σχεδόν εξεγερμένο κόσμο) και τέλος να πουν σε αυτούς "τόσους είδαμε, τόσοι τα κατάφεραν τελικά, αυτές ήταν οι θέσεις που δικαιολογεί φέτος το Υπουργείο, δεν μπορέσαμε κάτι άλλο, η λίστα αύριο το πρωϊ-πρωϊ".

Πόσο δύσκολο είναι πια;
Αλλά και σε πιό τελική, αυτό το ρημάδι το Excel-όφυλλο (γιατί εκεί βγάζουν τελικά τα αποτελέσματα, σε Exdel συνάδελφοι) πόοο δύσκολο - μηχανογραφικά - είναι να εξαχθεί, έστω και μέσα από το μηχανογραφικό σύστημα του Υπουργείου (σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα κάνουν απλά export σε Excel) και όχι από το ΚΥΣΠΕ (μιας και από ότι φαίνεται Γραμματεία το ΚΥΣΠΕ δεν έχει...που είναι γι' αυτούς τους σκοπούς...) ;
Είχε μήπως απεργία το προσωπικό της Μηχανογράφισης του Υπουργείου και δεν το ξέραμε; (το πολύ μισής ώρας δουλειά είναι από το τετελεσμένο να εξαχθούν οι λίστες - Όποιος έχει ασχοληθεί με μηχανογράφηση αυτό το γνωρίζει)
Εκτός αν αντί μηχανογράφησης έχουν μηχανοράφηση...

Γιατί πιστεύω ότι δεν τις έχουν τελειώσει ακόμα;

Τι να πω άλλο !!!
Κρίμα, μόνο κρίμα!

 :(
P.

Τα σχόλια σας....
Ευχαριστώ.

Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Alice6 στις Αύγουστος 29, 2011, 05:04:40 μμ
Συνάδελφε, υπάρχει ήδη θέμα στο οποίο έχει συζητηθεί εκτενώς το ζήτημα των φετινών αποσπάσεων. Αν το αναζητήσεις (λέγεται "πότε θα βγουν οι αποσπάσεις") θα βρεις αρκετούς που έχουν κάτι να πουν επί του θέματος.
Φιλικά.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: troll στις Αύγουστος 29, 2011, 05:08:55 μμ
Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών είναι μουδιασμένη. Ίσως και γι' αυτό δεν έτυχε ακόμη απαντήσεων ο εύλογος προβληματισμός σου.
Η γνώμη μου είναι ότι το κενού περιεχομένου κείμενο με την συγκεκριμένη διατύπωση έρχεται να ισορροπήσει λίγο και να "διασκεδάσει" το συναίσθημα απαγοήτευσης του εκπ/κου κόσμου. Κάποιοι δηλαδή αναλαμβάνουν να υποδυθούν (αλλά όχι να ενσαρκώσουν) τον ρόλο του Ρομπέν των εκπαιδευτικών θεμάτων.
Δεν μένει παρά να θυμόμαστε τέτοιου είδους απαντήσεις όταν θα έρθει η ώρα να ασκήσουμε
το εκλογικό μας δικαίωμα.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Alice6 στις Αύγουστος 29, 2011, 05:16:50 μμ
Να πω πάντως εδώ τη γνώμη μου, που μπορεί όμως να είναι και αφελής. Αφορά τον Μπράτη, ο οποίος, εντάξει, δεν ξέρω πόσο ειλικρινής είναι τελικά, αλλά εδώ που τα λέμε, βγαίνει και ενημερώνει ο άνθρωπος, έχει κάνει αρκετή δουλίτσα (πχ έχει κωδικοποιήσει τον νόμο για τις άδειες, μάζεψε τα κενά και τα πλεονάσματα κι έφτιαξε πινακάκια), ε, εντάξει, σε σχέση με τους υπόλοιπους εμένα μια χαρά μου φαίνεται... Να σημειώσω-προς αποφυγήν παρεξηγήσεων- ότι τον γνωρίζω αποκλειστικά και μόνο μέσω των ανακοινώσεών του, και επιπλέον, του έχω απευθύνει κατα καιρούς ερωτήσεις μέσω e-mail κι έχει απαντήσει άμεσα. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω εμπειρία, μπορεί αυτή να είναι η δουλειά του ούτως ή άλλως και απλά να μου φαίνεται μια χαρά, απλά και μόνο επειδή οι υπόλοιποι ΔΕΝ κάνουν τη δουλειά τους..... τι να πω...
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Poppee στις Αύγουστος 29, 2011, 05:18:07 μμ
Να αγιάσουν τα δάχτυλά σου συνάδελφε cd γι' αυτά που έγραψες. 
Αυτός είναι νομίζω και ο ενδεικνυόμενος τρόπος απάντησης...

Συνάδελφε  Alice6.
Το θέμα έχει να συνεχιστεί από αρχές Αυγούστου, είναι πολύ πίσω στη λίστα των θεμάτων 5η ή 6η σελίδα και εγώ θέλω να σταθώ στην σημερινή ημέρα και τις δηλώσεις που γίνανε...
Έχει νόημα...
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Alice6 στις Αύγουστος 29, 2011, 05:26:10 μμ
Οκ Poppee, εγώ είδα απλά ότι είσαι νέο μέλος και είπα να κάνω τη διευκρίνηση, μήπως δεν το είχες προσέξει. Ελπίζω να μας πούνε τη γνώμη τους οι συνάδελφοι και να μην καταλαγιάσει το ζήτημα (το γενικότερο ζήτημα της καθυστέρησης) μόλις βγουν οι αποσπάσεις.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: troll στις Αύγουστος 29, 2011, 05:26:46 μμ
Να πω πάντως εδώ τη γνώμη μου, που μπορεί όμως να είναι και αφελής. Αφορά τον Μπράτη, ο οποίος, εντάξει, δεν ξέρω πόσο ειλικρινής είναι τελικά, αλλά εδώ που τα λέμε, βγαίνει και ενημερώνει ο άνθρωπος, έχει κάνει αρκετή δουλίτσα (πχ έχει κωδικοποιήσει τον νόμο για τις άδειες, μάζεψε τα κενά και τα πλεονάσματα κι έφτιαξε πινακάκια), ε, εντάξει, σε σχέση με τους υπόλοιπους εμένα μια χαρά μου φαίνεται... Να σημειώσω-προς αποφυγήν παρεξηγήσεων- ότι τον γνωρίζω αποκλειστικά και μόνο μέσω των ανακοινώσεών του, και επιπλέον, του έχω απευθύνει κατα καιρούς ερωτήσεις μέσω e-mail κι έχει απαντήσει άμεσα. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω εμπειρία, μπορεί αυτή να είναι η δουλειά του ούτως ή άλλως και απλά να μου φαίνεται μια χαρά, απλά και μόνο επειδή οι υπόλοιποι ΔΕΝ κάνουν τη δουλειά τους..... τι να πω...

Καλώς το θέτεις γιατί ποτέ κανένα θέμα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Ώραίες οι πρωτοβουλίες αλλά δεν είναι εκείνες για τις οποίες τους δίνεται η ψήφος εμπιστοσύνης. Η πληροφόρηση στην τελική ναι μεν αποτελεί δικαίωμα δικό μας, συνάμα είναι και υποχρέωσή μας! Έχουμε και εμείς ευθύνη να ψαχνόμαστε.. ένα site ενημερωμένο ενός αιρετού, αποτελεί διευκόλυνση, δεν μου αρκεί προσωπικά. Οι αιρετοί ψηφίζονται για να διασφαλίζουν ότι οι ενέργειες των Υπηρεσιακών συμβουλίων θα είναι σύννομες και αξιοκρατικές. Να μεταφέρουν το κλίμα ευαρέσκειας ή δυσαρέσκειας που επικρατεί, αλλά και την πραγματικότητα που επικρατεί στον εκπ/κο κόσμο. Οφείλουν με επιχειρήματα να μεσολαβούν μεταξύ ημών και των ιθυνόντων ώστε να ισορροπούν τα συμφέροντα με τον πλέον ορθολογικό και ηθικά αποδεκτό τρόπο. Προκειμένου να καθιερωθούν στην συνείδησή μας, θα πρέπει να το αποδεικνύουν με πειστήρια και όχι με ασαφείς δηλώσεις.


Όσο για το ό,τι σε πλήθος περιπτώσεων σπεύδουν να απαντήσουν, υπάρχει και ένα ποσοστό ερωτημάτων - αποριών που μένουν αναπάντητα. Στην πρόσφατη διαβούλευση για την αναμόρφωση του συστήματος μεταθέσεων, κείμενα ενυπόγραφα από εκπ/κους που προωθήθηκαν με e-mail δεν έτυχαν κανενός είδους σχολιασμού, γιατί άραγε;;;;

Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Poppee στις Αύγουστος 29, 2011, 05:40:32 μμ
cd είσαι μέσα στο μυαλό μου.
Τι να πω, με ... - αλλά γιατί όχι και μας - κάλυψες όσο δεν πάει...
Δείτε τις δηλώσεις του Κου Μπράτη την Παρασκευή, 26 Αύγουστου 2011 20:03,  εδώ : http://www.mpratis.gr/index.php/2010-09-03-17-59-29/428--29-8-2011-

Προσέξτε το : "γ) «Επικύρωση πινάκων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το σχολικό έτος 2011-2012»."

Δηλαδή σήμερα τι έγινε τελικά;
Τους πούλησε η Μηχανογράφηση του ΥΠΔΒΜΘ;

Εκεί τα ρίχνουν.
Και το Υπουργείο γιατί δεν βγαίνει με ένα δελτίο τύπου να απαντήσει αν υπήρξε πρόβλημα Μηχανογράφησης ή όχι;

Συνάδελφε  Alice6, μπορεί το site να με δείχνει ως νέο μέλος, αλλά αν κάνεις κλίκ στο  όνομα του φόρουμ, θα δεις ότι είμαι από το 2007 μέλος εδώ στην κοινότητα.


Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Alice6 στις Αύγουστος 29, 2011, 05:44:49 μμ
Το Υπουργείο δεν βγαίνει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει γιατί κανένας δεν νοιάζεται για το θέμα μας στην ουσία, παρά μόνο εμείς, δλδ όσοι περιμένουμε εναγωνίως την απόσπαση. Και ζώντας στον μικρόκοσμό μας, νομίζουμε ότι το θέμα μας απασχολεί όλο τον κόσμο, αλλά δεν είναι έτσι...
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: troll στις Αύγουστος 29, 2011, 05:53:51 μμ
Και ας κάνουμε και μία "άνιση" σύγκριση ...

Εδώ στην Κοινότητα του pde υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν κερδίσει επάξια το ενδιαφέρον και την αναγνωσιμότητα ακριβώς επειή "ανεβάζουν" μία έγκυρη πληροφόρηση, διασταυρωμένη. Την ανεβάζουν και την μοιράζονται επί της ουσίας και όχι για να εξασφαλίσουν κάτι.

Τις περισσότερες φορές διαρρέει μία πληροφορία από τους αιρετούς των συμβουλίων, οι προθέσεις όμως είναι περισσότερο συγγενείς του εντυπωσιασμού και της αναγνωρισιμότητας.

Τα συμπεράσματα δικά μας.. ::)

@ Αlice
Το Υπουργείο θα έπρεπε να το ενδιαφέρει η επικοινωνιακή του πολιτική. Γιατί όσοι έχουν σωστό κριτήριο, επιβραβεύουν και την πρόθεση και την συνέπεια. Αν και τα Υπουργεία και οι θώκοι υφίστανται περισσότερο για την περίφημη "αποτελεσματικότητα", ωστόσο δεν τάσσομαι υπέρ του μηδενισμού των πάντων. Και κάτι τελευταίο: Η διάθεση του Υπουργείου είναι να βάλει μία τάξη. Αυτό το έχω διαπιστώσει προσωπικά από τις αναγνώσεις που κάνω και τα μέτρα που κατά καιρούς λαμβάνονται. Το σύστημα μπάζει επειδή οι μηχανισμοί αναπαραγωγής των κακώς κειμένων είναι πολύ ισχυροί, το πότε θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο είναι άλλη πονεμένη ιστορία.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Poppee στις Αύγουστος 29, 2011, 05:56:44 μμ
Alice6, το θέμα μας, είναι θέμα (εγώ θα έλεγα και θεματάρα), αλλά με αυτά και άλλα που γίνονται στο Ellada, έχει υποβαθμιστεί και πάντα φταίμε εμείς και κανένας άλλος.
Γράφουμε μόνο στα site , άντε και καμιά πορεία υπό τύπον απεργίας κυρίως για ωράρια και χρήματα (δε λέω ότι δεν έχουμε απαξιωθεί και από αυτά !), αλλά ξέρεις τώρα εκεί που καθοδηγούν ως συνήθως οι γνωστοί - άγνωστοι Αιρετοί - Συνδικαλιστές και λοιποί παρατρεχάμενοι που δεν πάνε να γράψουν καμιά ώρα στην τάξη, αλλά το έχουν επάγγελμα...

Προβληματίσου λίγο με την (μη) στάση του ΥΠΔΒΜΘ !
Δεν υπάρχει γραφείο Τύπου εκεί ή τα έχει πλακάκια με τους Αιρετούς!

Τι δηλώσεις είναι αυτές από τους Αιρετούς;
Γιατί εγώ, αν έγραφα ότι φταίει η Μηχανογράφηση που δεν προχωράμε να βγάλουμε αποτελέσματα και ήμουν Υπουργείο, θα είχα φωνάξει....!!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: AnnaB στις Αύγουστος 29, 2011, 05:59:16 μμ

Προσέξτε το : "γ) «Επικύρωση πινάκων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το σχολικό έτος 2011-2012»."

Δηλαδή σήμερα τι έγινε τελικά;
Τους πούλησε η Μηχανογράφηση του ΥΠΔΒΜΘ;


Εκεί ήθελα να σταθώ και εγώ, αφού μιλάνε για επικύρωση, αυτό δεν σημαίνει πως οι πίνακες είναι έτοιμοι έστω και ανεπίσημα; Ή εγω δεν ξέρω καλά ελληνικά;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: sapore στις Αύγουστος 29, 2011, 06:01:45 μμ


Απόψε στις 19:00 η Υπουργός στο madtv


MAD TV ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.
Εθνικής Αντιστάσεως 253, Παλλήνη 15351 | 2106665669


http://www.mad.tv/section/news/52225/madtv/Your_Voice_2908_:_Οι_Aλλαγές_στα_ΑΕΙ_
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Poppee στις Αύγουστος 29, 2011, 06:08:08 μμ
Και βέβαια AnnaB οι πίνακες ήταν έτοιμοι από Παρασκευή.
Ξέρεις γιατί δεν προχωράει το πράγμα.
Για να πάρεις ή πάρω ή πάρουμε τους εκλεγμένους (βλέπε Emai, τηλέφωνα κάτω από κάθε ανακοίνωση κλπ) και να παρακαλάμε έτσι για να συντηρούμε το "σύστημα" το οποίο στην τελική (θέλουν να μας περάσουν !) ότι είναι απαραίτητο για να μην το απαξιώσουμε.... έτσι γιατί απλά το Υπουργείο δεν κάνει καλά τη δουλειά του και δεν μπορεί να βάλει τη Μηχανογράφηση να τυπώσει και εκδόσει τις λίστες με τα τελικά αποτελέσματα.
Ήμαρτον !!!

Σημείωση: Το "σύστημα" είναι οι εκλογές για την ανάδειξη Αιρετών.

Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: troll στις Αύγουστος 29, 2011, 06:17:18 μμ
Και βέβαια AnnaB οι πίνακες ήταν έτοιμοι από Παρασκευή.
Ξέρεις γιατί δεν προχωράει το πράγμα.
Για να πάρεις ή πάρω ή πάρουμε τους εκλεγμένους (βλέπε Emai, τηλέφωνα κάτω από κάθε ανακοίνωση κλπ) και να παρακαλάμε έτσι για να συντηρούμε το "σύστημα" το οποίο στην τελική (θέλουν να μας περάσουν !) ότι είναι απαραίτητο για να μην το απαξιώσουμε.... έτσι γιατί απλά το Υπουργείο δεν κάνει καλά τη δουλειά του και δεν μπορεί να βάλει τη Μηχανογράφηση να τυπώσει και εκδόσει τις λίστες με τα τελικά αποτελέσματα.
Ήμαρτον !!!

Σημείωση: Το "σύστημα" είναι οι εκλογές για την ανάδειξη Αιρετών.

Αυτή τη φορά με καλύπτεις εσύ Popeee. Kανένα τηλέφωνο δεν πρέπει να γίνεται στους αιρετούς για να μάθουμε μία ώρα νωρίτερα εκείνο που είναι ζήτημα ωρών πια να ανακοινωθεί. Εδώ και 20 μέρες, εάν είχε γίνει η απλή επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο ότι τα αποτελέσματα δεν θα βγουν νωρίτερα της 30ης Αυγούστου, δεν θα αποδιδόταν και Φ.Π.Α σε εκείνους που "θρέφονται" από την ανυπαρξία επίσημης πληροφόρησης. Προσοχή όμως: Θρέφονται αλλά τους θρέφουμε κιόλας. Δεν είναι αυτή καθεαυτή η καθυστέρηση, αλλά η τυφλή αναμονή που δικαιολογημένα έχει προκαλέσει αγανάκτηση στον εκπαιδευτικό. Γιατί κακά τα ψέματα. Και να στο πει κάποιος ότι έτυχες της περίφημης απόσπασης, εάν δεν το δεις με τα μάτια σου αναρτημένο δεν είναι φρόνιμο να το λάβεις και υπόψη.
Εν κατακλείδι: είμαστε μέρος του συστήματος, στο χέρι μας είναι να αναπαράγουμε την "βέλτιστη" έκδοση που είναι ο επαγγελματισμός και η έντιμη διεκδίκηση κοινών σκοπών.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: irdar στις Αύγουστος 29, 2011, 06:21:06 μμ

Προσέξτε το : "γ) «Επικύρωση πινάκων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το σχολικό έτος 2011-2012»."

Δηλαδή σήμερα τι έγινε τελικά;
Τους πούλησε η Μηχανογράφηση του ΥΠΔΒΜΘ;


Εκεί ήθελα να σταθώ και εγώ, αφού μιλάνε για επικύρωση, αυτό δεν σημαίνει πως οι πίνακες είναι έτοιμοι έστω και ανεπίσημα; Ή εγω δεν ξέρω καλά ελληνικά;

υποθετω πως περιμενουν το συστημα να βγαλει τους πινακες να τους τσεκαρουν για λαθη και να τους προσυπογραψουν..ισως εκει παει η επικυρωση...ως δουλεια τους δηλαδη πανω στο θεμα ειναι να επικυρωσουν αυτο που θα βγει...τωρα μπορει να εχει βγει μπορει και οχι...αυτο δε μπορω να το ξερω..υποθετω οτι δεν εχει βγει ομως ακομα..οπως λενε αν ολα πανε καλα αυριο...τι να πω..δε ξερω
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: ΠΕ0404 στις Αύγουστος 29, 2011, 06:29:24 μμ
Ο Μπράτης είναι εκλεγμένος με την κυβερνητική παράταξη και παλιά καραβάνα του "πασοκικου συνδικαλισμού".
Είναι εξαιρετικό επικοινωνιακό τέχνασμα να παίζει το ρόλο του καλού, του συμπαραστάτη που ενημερώνει, συμπονά το συνάδελφο και τον κάνει φίλο στο facebook και ταυτόχρονα να ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕΙ ολα τα κυβερνητικά εκτρώματα! Εννοείται πως είναι στα πλαίσια της δουλειάς του τα "ρεπορτάζ" που συνηθίζει και μπράβο του στην τελική για τα 5λεπτα που αφιερώνει να τα γράψει, αλλά η κύρια δουλειά του δεν είναι αυτή. Είναι να υπερασπίζεται υπηρεσιακά το συνάδελφο, ακόμα κι αν χρειαστεί να τα "χώσει" στο υπουργείο, όχι από τις ιστοσελίδες όπως κάνουμε κι εμείς που δεν είμαστε εκλεγμένοι, αλλά μέσα στα συμβούλια - εκεί ακριβώς που δε βλέπουμε και δεν ακούμε τίποτα, αλλά μόνο από τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ανακοινώσεις μαθαίνουμε τι έγινε!
Τα ίδια μας έλεγε και για τις αμοιβαίες μεταθέσεις, δεν το ξεχνάω γιατί έκανε πολλούς να ελπίζουμε ότι μπορεί να γίνει ανταλλαγή εκπαιδευτικών σε διάθεση και ... ω, τι κρίμα!!!! Εδωσε μάχη με το κακό υπουργείο, αλλά δυστυχώς ... φούμαρα!!! Τα ίδια και τώρα! Το κακό υπουργείο... (Εννοείται ότι είναι πανάθλιο, αλλά μην τσαλακώσουμε τις κάλτσες μας με τόση διαπάλη την ώρα των διεκδικήσεων για το συνάδελφο!!)
Συγνώμη αν ξεφεύγω με το ύφος μου, αλλά βαριέμαι ασύστολα αυτό το παιχνιδάκι.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Poppee στις Αύγουστος 29, 2011, 10:08:14 μμ
Συνάδελφοι, δεν έχω να πω τίποτε άλλο.
Έστω και αυτοί που συμμετείχατε στην συζητησούλα μας με καλύψατε, αλλά και καλύψατε (κατά τη γνώμη μου) πλήρως, όλους τους άλλους συναδέλφους που πέρασαν τυχαία σήμερα από το φιλόξενο αυτό forum και διάβασαν τούτες εδώ τις γραμμές και κατάλαβαν - ελπίζω όλοι - ότι "εμπαιζόμεθα" Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, σφόδρα από τους "Κυρίους" εκλεγμένους μας.
Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν την επόμενη φορά που θα κληθείτε να εκλέξετε, "Ποιούς και γιατί" ;

Αγαπητή ΠΕ0404 είσαι μέσα στο νόημα.
Όσο αφορά στο: "Εννοείται πως είναι στα πλαίσια της δουλειάς του τα "ρεπορτάζ" που συνηθίζει και μπράβο του στην τελική για τα 5λεπτα που αφιερώνει να τα γράψει...", να σε πληροφορήσω ότι δεν γράφει, αλλά και ούτε απαντά ο ίδιος, αλλά παιδιά που Internet-απασχολεί για να είναι media-κός.
Τις αναρτήσεις, τους τις δίνει και τις ανεβάζουν μόνοι τους. Αν πρόκειται δε για απλές απαντήσεις σε ερωτήματα συναδέλφων, είναι εξουσιοδημένοι να απαντούν μονολεκτικά και αν χρειαστεί κατόπιν συννεόησης μαζί του. Ένα site θέλει χρόνο (ακόμη και αν είναι δυναμικό). Δεν θα έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά μόνος. (Μην ξεχνάτε ότι έχει δώσει και κινητά, σταθερά κλπ). Δεν θα μπορούσε να είναι πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών!
Είναι και αυτό αποκύημα των ημερών που τους θέλει όλους "in".
Εκείνο βέβαια που λείπει είναι η ουσία που έχει να κάνει με τα προβλήματα των συναδέλφων...

Να είστε όλοι καλά. Υπομονή μέχρι αύριο παλι.
Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όσους περιμένουν απόσπαση.
Ευχαριστώ για την συντροφιά.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: ΠΕ0404 στις Αύγουστος 29, 2011, 10:33:33 μμ
Συνάδελφοι, δεν έχω να πω τίποτε άλλο.
Έστω και αυτοί που συμμετείχατε στην συζητησούλα μας με καλύψατε, αλλά και καλύψατε (κατά τη γνώμη μου) πλήρως, όλους τους άλλους συναδέλφους που πέρασαν τυχαία σήμερα από το φιλόξενο αυτό forum και διάβασαν τούτες εδώ τις γραμμές και κατάλαβαν - ελπίζω όλοι - ότι "εμπαιζόμεθα" Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, σφόδρα από τους "Κυρίους" εκλεγμένους μας.
Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν την επόμενη φορά που θα κληθείτε να εκλέξετε, "Ποιούς και γιατί" ;

Αγαπητή ΠΕ0404 είσαι μέσα στο νόημα.
Όσο αφορά στο: "Εννοείται πως είναι στα πλαίσια της δουλειάς του τα "ρεπορτάζ" που συνηθίζει και μπράβο του στην τελική για τα 5λεπτα που αφιερώνει να τα γράψει...", να σε πληροφορήσω ότι δεν γράφει, αλλά και ούτε απαντά ο ίδιος, αλλά παιδιά που Internet-απασχολεί για να είναι media-κός.
Τις αναρτήσεις, τους τις δίνει και τις ανεβάζουν μόνοι τους. Αν πρόκειται δε για απλές απαντήσεις σε ερωτήματα συναδέλφων, είναι εξουσιοδημένοι να απαντούν μονολεκτικά και αν χρειαστεί κατόπιν συννεόησης μαζί του. Ένα site θέλει χρόνο (ακόμη και αν είναι δυναμικό). Δεν θα έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά μόνος.
(Μην ξεχνάτε ότι έχει δώσει και κινητά, σταθερά κλπ). Δεν θα μπορούσε να είναι πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών!
Είναι και αυτό αποκύημα των ημερών που τους θέλει όλους "in".
Εκείνο βέβαια που λείπει είναι η ουσία που έχει να κάνει με τα προβλήματα των συναδέλφων...

Να είστε όλοι καλά. Υπομονή μέχρι αύριο παλι.
Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όσους περιμένουν απόσπαση.
Ευχαριστώ για την συντροφιά.

Έχεις δίκιο. Πρέπει να έχει επιτελείο. Πω πω... Επαγγελματίες.....
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Poppee στις Αύγουστος 29, 2011, 10:44:38 μμ
Συγνώμη που επανέρχομαι, αλλά τέτοια ανακοίνωση δεν πρέπει να αποσιωπηθεί.
Δείτε τι ανακοίνωση έβγαλε το alfavita για συμπληρωματικές αποσπάσεις, ανακλήσεις, διορθώσεις εκπαιδευτικών ΠΕ.
Και οι από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ καλά κρατούν....
Στο site δε του Υπουργείου δεν υπάρχει αυτό το έγγραφο....
Τι γίνεται θα μας τρελλάνουν;
Υπάρχει παράγκα ή μαγαζάκια του Υπουργείου που δρούν αντ' αυτού;
 >:(
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Alice6 στις Αύγουστος 31, 2011, 06:34:33 μμ
Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω πάρει απόσπαση σε ΠΥΣΠΕ και μου ζήτησαν να τους προσκομίσω όλα τα χαρτιά που είχα δώσει και στην αίτηση (πιστοποιητικό οικογενιεακής κατάστασης, εντοπιότητα, συνυπηρέτηση κλπ).
1)Αυτό γίνεται για να ελέγξουν εάν καλώς έχω πάρει την απόσπαση?
2) Μήπως γίνεται για να κριθεί η τοποθέτηση (πάει με τετοιου είδους κριτήρια?)?
3) Σε εσάς (όσους αποσπαστήκατε) ζητάνε κάτι ανάλογο?

Όχι τίποτε άλλο, αλλά έχει τρέξιμο όλο αυτό για να τα ξαναβγάλω...
Ευχαριστώ
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Alice6 στις Αύγουστος 31, 2011, 07:38:22 μμ
Κάποιος έμπειρος συνάδελφος να μου απαντήσει? :)
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Lindape στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 01:30:04 πμ
πιθανα για τοποθέτηση ...ναι τα κριτήρια ειναι , εγγαμος,παιδια, εντοπιοτητα
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: tzhna στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 03:53:57 μμ
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα ζητανε. Σε μενα δεν ζητησαν τιποτα. Εξαλλου η τοποθετηση θα γινει συμφωνα με την μοριοδοτηση των πινακων των αποσπασμενων οπου τα χαρτια σου εχουν ηδη περασει απο ελεγχο.
Αφου τα θελουν τοσο...τι να πω.Στους αλλους της περιοχης σου ειπαν τα ιδια;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: bitch στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 04:01:02 μμ
Τελικά κι εμείς τα ζητησαμε σήμερα - για να υπολογίσουμε τα μόρια εντοπιότητας, συνυπηρέτησης και οικογενειακών λόγων. Αλλά ζητήσαμε τα ίδια με αυτά που κατατέθηκαν το καλοκαίρι με την αίτηση απόσπασης.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Alice6 στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 04:04:12 μμ
μμμ, τελικά, ΑΦΟΥ έκανα ώρες για να ξαναμαζέψω τα χαρτιά, ΑΦΟΥ ο προιστάμενος της οργανικής μου παιδευόταν ξανά και ξανά με το φαξ, ΑΦΟΥ έσκασα για να καταλάβω τι τα θέλουν, σήμερα που πήγα εκεί ανακάλυψα ότι δεν μου ζήτησαν τίποτα. Και όταν τους ρώτησα, μου είπαν "α, δεν θέλουμε τίποτα γιατί είστε από άλλο ΠΥΣΠΕ"....................................... >:(
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: bitch στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 04:06:39 μμ
μμμ, τελικά, ΑΦΟΥ έκανα ώρες για να ξαναμαζέψω τα χαρτιά, ΑΦΟΥ ο προιστάμενος της οργανικής μου παιδευόταν ξανά και ξανά με το φαξ, ΑΦΟΥ έσκασα για να καταλάβω τι τα θέλουν, σήμερα που πήγα εκεί ανακάλυψα ότι δεν μου ζήτησαν τίποτα. Και όταν τους ρώτησα, μου είπαν "α, δεν θέλουμε τίποτα γιατί είστε από άλλο ΠΥΣΠΕ"....................................... >:(

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ας μου το συγχωρέσουν οι δάσκαλοι αλλά ....οι πρωτοβάθμιες δεν παίζονται!!!
(κλαίω απ΄τα γέλια.... σόρρυ που γελάω με τον πόνο σου αλλά είναι πραγματικά αστείο..) ;D ;D ;D ;D ;D
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: petzi στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 04:07:20 μμ
ΠΥΣΠΕ β Αθηνας , δεν ζήτησαν τίποτα , απλώς να τα καταγράψουμε στην αίτηση . Και αυτό ηλίθιο είναι εφόσον όλα τα στοιχεία υπάρχουν μηχανογραφημένα , τα μόρια μας εξάλλου υπάρχουν και στις καταστάσεις απόσπασης που δόθηκαν από το Υπουργειο . Απλώς μου φαίνεται οτι έχεις να κάνεις με τη γνωστή ανικανότητα κάποιων δημοσίων υπαλλήλων .
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: bitch στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 04:14:25 μμ
όχι ακριβώς έτσι  petzi..
η κατάσταση του υπουργείου αναφέρει αν δικαιούσαι μόρια ας πούμε συνυπηρέτησης αλλά δεν αναφέρει τον δήμο στον οποίο τα δικαιούσαι..
δεδομένου ότι όσοι αποσπάσθηκαν απο νομό σε νομό πήραν απόσπαση για όλο το νομό και όχι για μια συγκεκριμένη περιοχή του, το πυσδε/πυσπε απόσπασης - που δεν έχει τον φάκελο του εκπ/κού για να ξέρει όλα τα στοιχεία του - πρέπει κάπως να "ξεκλειδώσει" αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες.
Στην περίπτωση αυτή κάποιες διευθύνσεις έχουν το προσωπικό να το ψάξουν αυτεπάγγελτα κάποιες άλλες πάλι όχι, οπότε τα ζητάν απο τους εκπ/κούς...

δεν πρόκειται πάντως, πάντα για ανικανότητα... ;) ;)
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: petzi στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 04:36:44 μμ
 ;D  λογικό  έτσι που τα λες   
Οταν έκανα αίτηση απόσπασης , ενώ είχα πιστοποιητικό οικογενειακή κατάστασης , μου ζήτησαν εξτρά και πιστοποιητικό εντοπιότητας όπου αναφέρεται επίσημα  ο Δήμος στον οποίο ανήκω.
 Είμαι αναλύτρια πληροφοριακών συστημάτων οπότε ξέρω πόσο απλό είναι η ανάκτηση πληροφορίας από μια βάση δεδομένων .  Οπότε επιμένω στην προχειρότητα ή αλλιώς για μένα έλλειψη επαγγελματισμού = ανικανότητα τόσο στον σχεδιασμό της φόρμας καταχώρησης για τις αιτήσεις απόσπασης αν δεν είχε προβλεφθεί η καταχώρηση του δήμου εντοπιότητας όσο και στις καταστάσεις που δίνονται στις διευθύνσεις .  Έχουμε τόσα δεδομένα καταχωρημένα , και επειδή δεν μπορούν  να τα αξιοποιήσουν πρέπει  εμείς να τρέχουμε .
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: katiastayros στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 05:11:57 μμ
μμμ, τελικά, ΑΦΟΥ έκανα ώρες για να ξαναμαζέψω τα χαρτιά, ΑΦΟΥ ο προιστάμενος της οργανικής μου παιδευόταν ξανά και ξανά με το φαξ, ΑΦΟΥ έσκασα για να καταλάβω τι τα θέλουν, σήμερα που πήγα εκεί ανακάλυψα ότι δεν μου ζήτησαν τίποτα. Και όταν τους ρώτησα, μου είπαν "α, δεν θέλουμε τίποτα γιατί είστε από άλλο ΠΥΣΠΕ"....................................... >:(

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ας μου το συγχωρέσουν οι δάσκαλοι αλλά ....οι πρωτοβάθμιες δεν παίζονται!!!
(κλαίω απ΄τα γέλια.... σόρρυ που γελάω με τον πόνο σου αλλά είναι πραγματικά αστείο..) ;D ;D ;D ;D ;D

Εμεις να δεις που υπηρετούμε στην Πρωτοβάθμια ,τι κλάμα ριχνουμε...
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: bitch στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 05:16:30 μμ
;D  λογικό  έτσι που τα λες   
Οταν έκανα αίτηση απόσπασης , ενώ είχα πιστοποιητικό οικογενειακή κατάστασης , μου ζήτησαν εξτρά και πιστοποιητικό εντοπιότητας όπου αναφέρεται επίσημα  ο Δήμος στον οποίο ανήκω.
 Είμαι αναλύτρια πληροφοριακών συστημάτων οπότε ξέρω πόσο απλό είναι η ανάκτηση πληροφορίας από μια βάση δεδομένων .  Οπότε επιμένω στην προχειρότητα ή αλλιώς για μένα έλλειψη επαγγελματισμού = ανικανότητα τόσο στον σχεδιασμό της φόρμας καταχώρησης για τις αιτήσεις απόσπασης αν δεν είχε προβλεφθεί η καταχώρηση του δήμου εντοπιότητας όσο και στις καταστάσεις που δίνονται στις διευθύνσεις .  Έχουμε τόσα δεδομένα καταχωρημένα , και επειδή δεν μπορούν  να τα αξιοποιήσουν πρέπει  εμείς να τρέχουμε .

σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου - ενώ είναι απλό να αναγράφεται πχ ο δήμος εντοπιότητας και συνυπηρέτησης στην αίτηση ή και στην κατάσταση του υπουργείου μας αναγκάζουν να μαζεύουμε χαρτούρα.... 

μμμ, τελικά, ΑΦΟΥ έκανα ώρες για να ξαναμαζέψω τα χαρτιά, ΑΦΟΥ ο προιστάμενος της οργανικής μου παιδευόταν ξανά και ξανά με το φαξ, ΑΦΟΥ έσκασα για να καταλάβω τι τα θέλουν, σήμερα που πήγα εκεί ανακάλυψα ότι δεν μου ζήτησαν τίποτα. Και όταν τους ρώτησα, μου είπαν "α, δεν θέλουμε τίποτα γιατί είστε από άλλο ΠΥΣΠΕ"....................................... >:(

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ας μου το συγχωρέσουν οι δάσκαλοι αλλά ....οι πρωτοβάθμιες δεν παίζονται!!!
(κλαίω απ΄τα γέλια.... σόρρυ που γελάω με τον πόνο σου αλλά είναι πραγματικά αστείο..) ;D ;D ;D ;D ;D

Εμεις να δεις που υπηρετούμε στην Πρωτοβάθμια ,τι κλάμα ριχνουμε...

υπομονή!!!! έχω δει κι ακούσει κι εγώ τα απίστευτα!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: εγκαταληψη στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 05:18:10 μμ
εμενα στην δευτεροβαθμια μου ζητησαν τα μορια μεταθεσης για την τοποθετηση,τα οποια ειναι ασχετα με τα μορια αποσπασης οπως μου ειπαν!!!!!Στο γραφειο της οργανικης μου που τα ζητησα......ακομα ψαχνουν να τα βρουν!!!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: bitch στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 05:21:15 μμ
αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε η πιο οργανωμένη ΔΔΕ της χώρας με τούτα που διαβάζω...
τα μόρια μετάθεσής σου βρίσκονται
α. στο αντίγραφο της αίτησης μετάθεσης που οφείλει να έχει κρατήσει η διεύθυνση
β. στο e-datacenter ( όπου αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού για να δει τα μόριά σου)
γ. στις καταστάσεις μεταθέσεων που εκτυπώνονται απο το datacenter!!!

ίσως πάντως τα ζήτησαν ώστε να σας τοποθετήσουν εσάς που είστε αποσπασμένοι απο άλλο πυσδε, με βάση τα μόρια μεταθέσεων....
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Elena_K στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 05:31:25 μμ
Τα δικαιολογητικά της συνυπηρέτησης και της εντοπιότητας τα ζητάνε γιατί το ΠΥΣΠΕ για την τοποθέτηση θα τα λάβει υπόψη σε επίπεδο Δήμου. Στην αίτηση απόσπασης παίρνεις τα μόρια της συνυπηρέτησης και της εντοπιότητας για συγκεκριμένο ΠΥΣΠΕ. Προκειμένου να γίνουν οι τοποθετήσεις με μόρια, τα υπολογίζουν ανάλογα με το Δήμο. Τώρα δεν ξέρω αν έχει λογική αλλά γι' αυτό το λόγο τα ζητάνε ξανά. Τώρα για το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης...δεν είμαι σίγουρη. 
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Alice6 στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 10:20:36 μμ
Πάντως μ΄αυτά και μ΄αυτά, εγώ τζάμπα την τράβηξα την αγωνία. Και δεν φτάνουν όλα αυτά, έκανα και μία bitch να γελάσει με το χάλι μου...  8)
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: bitch στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 10:46:08 μμ
να σαι καλά βρε  Alice6 - το θυμάμαι και λύνομαι στα γέλια!!!

μια φορά που ήμουν αναπληρώτρια σε δημοτικό με βαλαν να πάω σε άδειο σχολείο γιατί οι δάσκαλοι ηταν όλοι σε σεμινάριο και γω ως ειδικότητα λέει, δε γινόταν να πληρωθώ αν δεν προσέφερα έργο και αν δεν πήγαινα θα μου έκαναν περικοπή μισθού....εννοείται το ζήτησα εγγράφως, κοινοποίησα στην διεύθυνση προσωπικού  και έγινε το έλα να δεις. Μετά ακούγανε αγγλικού και στρίβανε .... ;D ;D ;D ;D ;D

αλλά και το δικό σου το σημερινό..... άλλη φορά να ξέρεις και να λες " είμαι απο άλλο ΠΥΣΠΕ όμως..."  ;D ;D ;D ;D ;D
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Elena_K στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 10:48:19 μμ


αλλά και το δικό σου το σημερινό..... άλλη φορά να ξέρεις και να λες " είμαι απο άλλο ΠΥΣΠΕ όμως..."  ;D ;D ;D ;D ;D

πώς λέμε "εγώ είμαι από άλλο χωριό...." έτσι!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: greekfrixos στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 11:42:16 μμ
Αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει θεσμοθετημένη μοριοδότηση για τις τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά. Βέβαια οι περισσότερες ΔΔΕ χρησιμοποιούν τα συνηθισμένα κριτήρια, αλλά δεν τις δεσμεύει τίποτα να βάλουν δικά τους.
Έτσι άλλες λειτουργούν με τα μόρια μεταθέσεων, άλλες με τα μόρια αποσπάσεων, και άλλα με πατέντες του τύπου: π.χ. τα μικρά παιδάκια δίνουν περισσότερα μόρια από τα γυμνασιόπαιδα διότι οι αντίστοιχοι γονείς έχουν διαφορετική άνεση για μακρινές μετακινήσεις κλπ.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: happiness στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 11:44:53 μμ
αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε η πιο οργανωμένη ΔΔΕ της χώρας με τούτα που διαβάζω...
τα μόρια μετάθεσής σου βρίσκονται
α. στο αντίγραφο της αίτησης μετάθεσης που οφείλει να έχει κρατήσει η διεύθυνση
β. στο e-datacenter ( όπου αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού για να δει τα μόριά σου)
γ. στις καταστάσεις μεταθέσεων που εκτυπώνονται απο το datacenter!!!

ίσως πάντως τα ζήτησαν ώστε να σας τοποθετήσουν εσάς που είστε αποσπασμένοι απο άλλο πυσδε, με βάση τα μόρια μεταθέσεων....
και δ. στο αντίγραφο που οφείλεις να κρατήσεις ΕΣΥ συνάδελφε εγκαταληψη!!!! όχι κάνουμε τις αιτήσεις και μετά ρίχνουμε μαύρη πέτρα πίσω μας και όταν τα χρειαζόμαστε βάζουμε τους υπαλλήλους του γραφείου να τα ψάχνουν >:(

και εγώ θα διαφωνήσω μαζί σας ότι τα πιστοποιητικά εντοπιότητας και οικογενειακής κατάστασης είναι "χαρτούρα". Ξεχνάτε συνάδελφοι ότι αυτά τα στοιχεία είναι ΕΥΜΕΤΑΒΛΗΤΑ. Οι άνθρωποι και εντοπιότητα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή, και παιδιά κάνουν, και χωρίζουν, και χηρεύουν, και υιοθετούν και πολλά πολλά άλλα. Πρέπει με κάποιο τρόπο η υπηρεσία να γνωρίζει ότι τα στοιχεία που δηλώνετε είναι αληθή και ισχύουν τώρα. Και αυτό γίνεται με 2 τρόπους. Ο ένας είναι να υπάρχει ένα online σύστημα διαμοιρασμένο σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες το οποίο να αναγράφει αυτά τα στοιχεία, την ενημέρωση των οποίων να έχει μόνο ο αρμόδιος φορέας (πχ για την εντοπιότητα μόνο οι δήμοι να μπορούν να την αλλάξουν) και να μπορεί ο κάθε ΔΥ να τα βλέπει σε dt και να είναι σίγουρος ότι είναι ενημερωμένα και σωστά, και ο δεύτερος, για εμάς που δεν ζούμε σε αυτόν τον φαντασιακό υπέροχο κόσμο, είναι να εκδοθεία από τον αρμόδιο φορέα ένα πιστοποιητικό και να προσκομιστεί εκεί που ζητείται. Και στον ακόμα πιο αληθινό κόσμο στον οποίο δεν υπάρχουν αρκετοί υπάλληλοι στο γραφείο με τον απαιτούμενο χρόνο για να αναζητήσουν υπηρεσιακά αυτά τα πιστοποιητικά, αυτός που θα την κάνει αυτή την δουλειά είναι .... μάντεψε!

Πάντως ένα επικυρωμένο αντίγραφο των δικαιολογητικών που υποβάλλατε με την αίτηση απόσπασης θα σας καλύψει γιατί είναι αρκετά "πρόσφατα" και δεν χρειάζεται η έκδοση νέων. Τα δικαιολογητικά αυτά θα τα βρείτε στο γραφείο της οργανικής σας γιατί εκεί είναι η αίτηση απόσπασης.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Alice6 στις Σεπτέμβριος 02, 2011, 08:36:08 πμ
αλλά και το δικό σου το σημερινό..... άλλη φορά να ξέρεις και να λες " είμαι απο άλλο ΠΥΣΠΕ όμως..."  ;D ;D ;D ;D ;D

Το είχα πει, και μάλιστα είχα πιάσει και κουβεντούλα με τον υπάλληλο (τον πρώτο που μου είπε για τα χαρτιά) σχετικά με την περιοχή οργανικής μου. :o
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: anemovroxis στις Σεπτέμβριος 02, 2011, 11:03:08 πμ
Να ρωτήσω κάτι και εγώ? πήρα απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ .Χτες που παρουσιάστηκα στην ΠΥΣΠΕ α αθήνας έκανα μόνο δήλωση τοποθέτησης .Όταν τους ρώτησα αν έπρεπε να κάνω αναφορά ανάληψης υπηρεσίας μου απάντησαν ότι η δήλωση τοποθέτησης ενέχει αναφοράς. Όταν επέμεινα και τους τόνισα ότι στην δευτεροβάθμια θα μου ζητήσουν το έγγραφο και πως θα είμαι καλυμένη μου απάντησαν - όχι όμως με βεβαιότητα - ότι μπορεί να γίνει ένα έγγραφο μαζικό και μάλλον θα με ειδοποιήσουν άλλη μέρα για να υπογράψω.
Εγώ αγχώνομαι όμως....
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: nto-re-mi στις Σεπτέμβριος 02, 2011, 01:29:02 μμ
Να ρωτήσω κάτι και εγώ? πήρα απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ .Χτες που παρουσιάστηκα στην ΠΥΣΠΕ α αθήνας έκανα μόνο δήλωση τοποθέτησης .Όταν τους ρώτησα αν έπρεπε να κάνω αναφορά ανάληψης υπηρεσίας μου απάντησαν ότι η δήλωση τοποθέτησης ενέχει αναφοράς. Όταν επέμεινα και τους τόνισα ότι στην δευτεροβάθμια θα μου ζητήσουν το έγγραφο και πως θα είμαι καλυμένη μου απάντησαν - όχι όμως με βεβαιότητα - ότι μπορεί να γίνει ένα έγγραφο μαζικό και μάλλον θα με ειδοποιήσουν άλλη μέρα για να υπογράψω.
Εγώ αγχώνομαι όμως....
και εγώ απο πυσδε σε πυσπε οπου μου ζήτησαν εντοποιότητα και λοιπά χαρτιά καθώς και μόρια μόνο ως αναπληρώτρια?κάναμε αναληψη υπηρεσίας αλλά δε μας την έδωσαν και εμάς!! την κράτησαν εκείνοι λέγοντας οτι αν ο καθένας μας ζητάει φωτοτυπίες χαθήκαμε... :o
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: anemovroxis στις Σεπτέμβριος 02, 2011, 01:57:37 μμ
εσείς τουλάχιστον κάνατε ανάληψη υπηρεσίας .... :o
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Alice6 στις Σεπτέμβριος 02, 2011, 03:07:45 μμ
Και εμείς, πέρα από την αίτηση τοποθέτησης, κάναμε και ανάληψη υπηρεσίας, και μας έδωσαν έναν αριθμό πρωτοκόλλου.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: anemovroxis στις Σεπτέμβριος 02, 2011, 03:18:05 μμ
Και η πλάκα ήταν ότι ρωτούσα και ρωτούσα και η γραμματέας μου την είπε στο στυλ " αν ο καθένας από εσάς κάνει τόση ώρα να δώσει μια δήλωση θα νυχτώσουμε ,και εγώ φυσικά ( και κλασσικά ) ψάρωσα και έφυγα...
Θα πάω την Δευτέρα ξανά  ;) 
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: nto-re-mi στις Σεπτέμβριος 02, 2011, 03:27:05 μμ
ούτε αριθμό πρωτοκόλου ουτε τίποτα...και δήλωση τοποθέτησης απο δευτέρα για να δουν λέει τα κενά...μα καλά δε τα ξέρουν?
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Marcus στις Σεπτέμβριος 02, 2011, 03:50:17 μμ
Οι άνθρωποι και εντοπιότητα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή, και παιδιά κάνουν, και χωρίζουν, και χηρεύουν, και υιοθετούν και πολλά πολλά άλλα. Πρέπει με κάποιο τρόπο η υπηρεσία να γνωρίζει ότι τα στοιχεία που δηλώνετε είναι αληθή και ισχύουν τώρα. Και αυτό γίνεται με 2 τρόπους. Ο ένας είναι να υπάρχει ένα online σύστημα ..., και ο δεύτερος... είναι να εκδοθεία από τον αρμόδιο φορέα ένα πιστοποιητικό και να προσκομιστεί εκεί που ζητείται.

Τρίτη εναλλακτική, να γίνονται δεκτές υπεύθυνες δηλώσεις και να διενεργείται ο προβλεπόμενος δειγματοληπτικός έλεγχος. Τέταρτη εναλλακτική, να αναζητηθούν αυτεπαγγέλτως τα δικαιολογητικά, εκ των υστέρων και μόνο στις περιπτώσεις που απαιτείται. Πόσον καιρό, τέλος πάντων, θα συζητάμε τα αυτονόητα; Και να ρωτήσω και κάτι άλλο: εφ' όσον οι γυναίκες έχουν δικαίωμα να αλλάξουν το όνομά τους λόγω γάμου ή διαζυγίου, αν κάποια συνάδελφος προσκομίσει αστυνομική ταυτότητα λ.χ. τριετίας, θα απαιτηθεί και η συνυποβολή πρόσφατου πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας;

και δ. στο αντίγραφο που οφείλεις να κρατήσεις ΕΣΥ συνάδελφε εγκαταληψη!!!! όχι κάνουμε τις αιτήσεις ...και όταν τα χρειαζόμαστε βάζουμε τους υπαλλήλους του γραφείου να τα ψάχνουν >:(

Τα μόνα έγγραφα που μου επιβάλλει ο νομοθέτης να κρατήσω είναι η αστυνομική μου ταυτότητα, τα στρατολογικά μου έγγραφα, και τα φορολογικά μου στοιχεία. Για όλα τα υπόλοιπα, η σχέση πολίτη - υπαλλήλου δίνει στον μεν πολίτη το δικαίωμα να τα αιτηθεί όσες φορές τα χρειάζεται, στο δε υπάλληλο επιβάλλει την υποχρέωση να τα αναζητά. Σαφές νομίζω, όσο κι αν σας ενοχλεί.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: chrissy στις Σεπτέμβριος 06, 2011, 06:28:06 μμ
Καλησπέρα σας,
είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας ΠΕ 06 και φέτος αποσπάστηκα. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με τα μόρια που θα πάρω από τις σχολικές μονάδες που θα τοποθετηθώ ... Αν δηλαδή συμπληρώνω ωράριο σε ένα δεύτερο σχολείο ή και τρίτο θα πάρω μέρισμα από την κάθε σχολική μονάδα; Ή θα προσμετρηθούν μόνο τα μόρια της σχολικής μονάδας της βασικής μου τοποθέτησης; Ευχαριστώ!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Damien στις Σεπτέμβριος 06, 2011, 06:32:29 μμ
Καλησπέρα σας,
είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας ΠΕ 06 και φέτος αποσπάστηκα. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με τα μόρια που θα πάρω από τις σχολικές μονάδες που θα τοποθετηθώ ... Αν δηλαδή συμπληρώνω ωράριο σε ένα δεύτερο σχολείο ή και τρίτο θα πάρω μέρισμα από την κάθε σχολική μονάδα; Ή θα προσμετρηθούν μόνο τα μόρια της σχολικής μονάδας της βασικής μου τοποθέτησης; Ευχαριστώ!!

Eφοσον αποσπαστηκες σε αλλο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ και συμπληρωνεις ωραριο σε δευτερη/τριτη σχολικη μοναδα, τοτε θα λαβεις τα μορια αναλογικα, με βαση την εβδομαδα των 5 ημερων.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: chrissy στις Σεπτέμβριος 06, 2011, 06:37:40 μμ
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: emnaypli στις Σεπτέμβριος 10, 2011, 04:36:24 μμ
Η σειρά έχει ως εξής :

1. διορίζεσαι και παίρνεις προσωρινή τοποθέτηση
2. μπορείς το Σεπτέμβριο να ζητήσεις απόσπαση λόγω σοβαρού λόγου σε σχολείο(παίρνεις τα μόρια αυτού του σχολείου). Το Νοέμβριο που γινονται αιτήσεις μετάθεσης δεν μπορείς να κάνεις γιατι δεν έχεις υπηρετήσει την οργανική σου θέση. Ζητάς όμως θέση μέσα στην περιφέρεια που διορίστηκες.
3. Τον Μαιο ζητάς πάλι απόσπαση. Αν πάρεις απόσπαση σε φορέα (Υπουργείο, γραφείο) τότε θεωρείται ότι υπηρετείς την οργανική σου παιρνεις τα μόρια του σχολείου σου και τον Νοέμβριο δικαιούσε μετάθεσης.
4. Συνεχείς αποσπάσεις σε σχολεία δεν σου δίνουν δικαίωμα μετάθεσης αν δεν υπηρετήσεις μια χρονιά στην οργανική σου (όσα μόρια και να έχεις) μόνο με απόσπαση σε φορέα το γλιτώνεις.

Η σειρά πλέον με βάση το νόμο 3848/2010, ποια είναι?
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: markes στις Σεπτέμβριος 10, 2011, 04:43:47 μμ
Είμαι νεοδιόριστος και η σύζυγος μου είναι εκπαιδευτικός σε άλλη περιοχή.
Μετά το πρώτο χρόνο παραμονής στην οργανική μου μπορώ να ζητήσω μετάθεση λόγω συνυπηρέτησης;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: max στις Σεπτέμβριος 10, 2011, 07:43:24 μμ
Δυστυχως με το νεο νομο πρεπει να υπηρετησεις 3χρονια στον τοπο του πρωτου διορισμου σου!εκτος αν εισαι ειδικη κατηγορια.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: go_ask_alice στις Δεκέμβριος 04, 2011, 07:25:29 μμ
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε αν υπαρχει οριο στο ποσα χρονια
συνεχομενα μπορει να παρει καποιος εκπαιδευτικος (οχι νεοδιοριστος) αποσπαση
χωρις να εχει υπηρετησει την οργανικη του.

εχω βρει αυτο
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4616480 (http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4616480)
στο οποιο γραφει το εξης:

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υποβολής αίτησης για απόσπαση......Οσοι ζητούν απόσπαση
για τρίτο συνεχό΅ενο σχολικό έτος, εάν δεν έχουν υποβάλει αίτηση ΅ετάθεσης
στην περιοχή όπου ζητούν να αποσπαστούν.


Ισχυει;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Damien στις Δεκέμβριος 04, 2011, 07:32:31 μμ
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε αν υπαρχει οριο στο ποσα χρονια
συνεχομενα μπορει να παρει καποιος εκπαιδευτικος (οχι νεοδιοριστος) αποσπαση
χωρις να εχει υπηρετησει την οργανικη του.

εχω βρει αυτο
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4616480
στο οποιο γραφει το εξης:

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υποβολής αίτησης για απόσπαση......Οσοι ζητούν απόσπαση
για τρίτο συνεχό΅ενο σχολικό έτος, εάν δεν έχουν υποβάλει αίτηση ΅ετάθεσης
στην περιοχή όπου ζητούν να αποσπαστούν.


Ισχυει;
Ευχαριστω εκ των προτερων

Σε καμια περιπτωση δεν ισχυει.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: killbill στις Δεκέμβριος 08, 2011, 07:13:15 μμ
Προβλέπεται (;) κατά προτεραιότητα απόσπαση σε κάποιον που έχει γίνει αποδεκτός σε πανεπιστήμιο για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα (εκτός του τόπου όπου υπηρετεί) αλλά δεν πήρε ή δεν επιθυμεί να πάρει εκπαιδευτική άδεια;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Damien στις Δεκέμβριος 08, 2011, 07:55:13 μμ
Προβλέπεται (;) κατά προτεραιότητα απόσπαση σε κάποιον που έχει γίνει αποδεκτός σε πανεπιστήμιο για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα (εκτός του τόπου όπου υπηρετεί) αλλά δεν πήρε ή δεν επιθυμεί να πάρει εκπαιδευτική άδεια;

Οχι, απλως ο ενδιαφερομενος μοριοδοτειται με 2 επιπλεον μοναδες οταν ζητει αποσπαση στην περιοχη οπου εδρευει η σχολη του, παντα συμφωνα με την τελευταια εγκυκλιο αποσπασεων απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, η οποια προβλεπει ορισμενη μοριοδοτηση συγκεκριμενων κριτηριων, χωρις ωστοσο να δεσμευει την επομενη ηγεσια του υπουργειου Παιδειας να εφαρμοσει την εν λογω μοριοδοτηση, αφου η εγκυκλιος δεν θεμελιωνεται σε προηγουμενη νομοθετικη πραξη.   
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: mes στις Ιανουάριος 15, 2012, 10:29:14 πμ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΣΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟ 2011-2012 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΛΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ 550 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΕΣΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΣ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙς 21-23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΜΕ ΔΟΕ, ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ.............. 
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: DONCORLEONE1 στις Ιανουάριος 15, 2012, 11:27:09 πμ
Είμαι προπτυχιακός φοιτητής στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και έχω οργανική θέση στο Ηράκλειο.Τα 2 μόρια που αφορούν στις σπουδές  τα παίρνω για όλο το νομό Θεσσαλονίκης ή για τη συγκεκριμένη περιφέρεια στην οποία βρίσκεται η σχολή;Μπορεί να αλλάξει βέβαια αυτή η μοριοδότηση , αλλά λέμε τώρα..
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: DONCORLEONE1 στις Ιανουάριος 15, 2012, 11:31:36 πμ
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε αν υπαρχει οριο στο ποσα χρονια
συνεχομενα μπορει να παρει καποιος εκπαιδευτικος (οχι νεοδιοριστος) αποσπαση
χωρις να εχει υπηρετησει την οργανικη του.

εχω βρει αυτο
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4616480
στο οποιο γραφει το εξης:

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υποβολής αίτησης για απόσπαση......Οσοι ζητούν απόσπαση
για τρίτο συνεχό΅ενο σχολικό έτος, εάν δεν έχουν υποβάλει αίτηση ΅ετάθεσης
στην περιοχή όπου ζητούν να αποσπαστούν.


Ισχυει;
Ευχαριστω εκ των προτερων

Αν ζητάς απόσπαση σε ένα συγκεκριμένο νομό επί 3 συνεχόμενα ετη αλλά δεν κάνεις χαρτιά για μετάθεση για αυτόν το νομό,τότε ισχύει νομίζω αυτό που αναφέρεις.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Damien στις Ιανουάριος 15, 2012, 11:42:02 πμ
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε αν υπαρχει οριο στο ποσα χρονια
συνεχομενα μπορει να παρει καποιος εκπαιδευτικος (οχι νεοδιοριστος) αποσπαση
χωρις να εχει υπηρετησει την οργανικη του.

εχω βρει αυτο
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4616480
στο οποιο γραφει το εξης:

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υποβολής αίτησης για απόσπαση......Οσοι ζητούν απόσπαση
για τρίτο συνεχό΅ενο σχολικό έτος, εάν δεν έχουν υποβάλει αίτηση ΅ετάθεσης
στην περιοχή όπου ζητούν να αποσπαστούν.


Ισχυει;
Ευχαριστω εκ των προτερων

Αν ζητάς απόσπαση σε ένα συγκεκριμένο νομό επί 3 συνεχόμενα ετη αλλά δεν κάνεις χαρτιά για μετάθεση για αυτόν το νομό,τότε ισχύει νομίζω αυτό που αναφέρεις.

Δεν ισχυει. Δεν υφισταται τετοιο κωλυμα.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: mes στις Ιανουάριος 15, 2012, 05:03:12 μμ
δεν γνωριζω αν θα γινουν αλλαγες στη μοριοδοτηση. το βεβαιο ειναι οτι δεν δοθηκαν περυσι μεταθεσεις και αποσπασεις...φετος μακαρι να δωσει ο θεος να φυγουν πολλοι για τα σπιτια τους, γιατι δεν παει αλλο!!! η οργη ξεχυλλιζει... 
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Damien στις Ιανουάριος 15, 2012, 07:26:46 μμ
Είμαι προπτυχιακός φοιτητής στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και έχω οργανική θέση στο Ηράκλειο.Τα 2 μόρια που αφορούν στις σπουδές  τα παίρνω για όλο το νομό Θεσσαλονίκης ή για τη συγκεκριμένη περιφέρεια στην οποία βρίσκεται η σχολή;Μπορεί να αλλάξει βέβαια αυτή η μοριοδότηση , αλλά λέμε τώρα..

Πιστωνεσαι τα 2 μορια για το ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ στο οποιο βρισκεται η σχολη φοιτησης.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: sofia 08 στις Φεβρουάριος 02, 2012, 05:42:51 μμ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΣΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟ 2011-2012 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΛΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ 550 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΕΣΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΣ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙς 21-23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΜΕ ΔΟΕ, ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ..............
Mes με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα της απόσπασης των νεοδιόριστων 2011-12! Αν πάρουμε απόσπαση θα χρωσταμε μια χρονιά στον τόπο διορισμού, αφού θα έχουμε υπηρετήσει την πρώτη;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: mes στις Φεβρουάριος 02, 2012, 08:35:46 μμ
αν παρουμε αποσπαση στον ενα χρονο, θα χρωσταμε τον αλλο. αλλα περιμενεις να μεινει διετια με αυτα τα λεφτα? μετα τη διετια το ενα ετος θα ερθει...θα ζησουμε με 600 ευρω? αδυνατον....
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: DONCORLEONE1 στις Φεβρουάριος 04, 2012, 04:47:35 μμ
Η σύζυγός μου γεννά τον Οκτώβρη.Τα χαρτιά για απόσπαση μπορουν να τροποποιηθούν για να ληφθεί υπόψιν στη β΄γ΄ κτλ φάση αποσπάσεων;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: mes στις Φεβρουάριος 10, 2012, 11:45:00 μμ
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_5115.html

προσεξτε το σχολιο της δημοσιευσης...κατα τα αλλα δεν κανει αποσπασεις!!! μονο στα βησματα!!!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: mes στις Φεβρουάριος 11, 2012, 12:34:40 πμ
http://kolotoubes.blogspot.com/2012/02/blog-post_1250.html
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Damien στις Φεβρουάριος 11, 2012, 06:19:18 μμ
Φυσικα και η πολιτικη ηγεσια του υπουργειου θα βολεψει τους ημετερους με αποσπασεις, παρα τα περι του αντιθετου λεγομενα. Ωστοσο, ουδεις μπορει να αμφισβητησει το γεγονος οτι επι των ημερων Διαμαντοπουλου οι αποσπασεις σε φορεις και εν γενει εκτος αιθουσης περιοριστικαν σημαντικα. Απο την αλλη πλευρα, το υπουργειο χρησιμοποιει αλλα μετρα και σταθμα οταν αφενος κατηγγειλε τις τριετεις γαλαζιες αποσπασεις σε ΔΔΕ και Γραφεια και αφετερου αποσπουσε εκπαιδευτικους σε ΚΠΕ επι 4 ετη.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: tataruga στις Φεβρουάριος 11, 2012, 08:02:49 μμ
  Μήπως γνωρίζετε αν έχει βγεί εγκυκλιος αποσπάσης για υπεράριθμους εκπαιδευτικους για ειδικοτητα πληροφορικής για μετακίνηση σε άλλο νομό ή περιφέρια;
 
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Damien στις Φεβρουάριος 12, 2012, 10:24:32 πμ
H τελευταια τετοια εγκυκλιος αφορουσε μονον τους γαλλικων, γερμανικων και φυσικης αγωγης:

http://www.minedu.gov.gr/proslhpseis-diorismoi-metatheseis-apospaseis/protobathmia-kai-deyterobathmia/27-01-12-diathesi-ekpaideytikon-kladon-pe05-pe07-kai-pe11-poy-pleonazoyn-stis-sxolikes-monades.html

Δεν εχει εκδοθει αλλη μεταγενεστερη εγκυκλιος.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: mariakriti στις Φεβρουάριος 21, 2012, 05:12:34 μμ
Συνάδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω το εξής :
Διάβαζα αυτό το άρθρο σχετικά με τα νέα κριτήρια για τις αποσπάσεις και έχω την εξής απορία αν μπορείτε να βοηθήσετε.
Στο σημείο που αναφέρεται στους νεοδιόριστους λέει :

"Ποιοι δεν έχουν δικαίω΅α απόσπασης

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υποβολής αίτησης για απόσπαση οι παρακάτω κατηγορίες εκπαιδευτικών: α. Οι νεοδιόριστοι που διανύουν την υποχρεωτική υπηρεσία στην περιοχή ή στο σχολείο του πρώτου διορισ΅ού τους, προκει΅ένουγια τις αποσπάσεις στην Κ.Υ. και στις ανεξάρτητες ή σε αποκεντρω΅ένες υπηρεσίες του ΥΠΔΒΜΘ, σε Νο΅ικά Πρόσωπα Δη΅οσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου που εποπτεύονται από το ΥΠΔΒΜΘ, καθώς και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, στις Διευθύνσεις και στα Γραφεία Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται οι ανήκοντες σε ειδική κατηγορία του άρθρου ... αυτού του νό΅ου. β. Οσοι είναι στελέχητης Εκπαίδευσης (σχολικοί σύ΅βουλοι, διευθυντές Διευθύνσεων, προϊστά΅ενοι Γραφείων, προϊστά΅ενοι εκπαιδευτικών θε΅άτων, διευθυντές και υποδιευθυντές σχολείων).

Δηλαδή , αν κάποιος είναι νεοδιόριστος, με βάση το παραπάνω, μπορεί να ζητήσει απόσπαση για ένα άλλο σχολείο σε άλλο ΠΥΣΔΕ, αλλά δεν μπορεί να ζητήσει για γραφεία, υπηρεσίες κλπ;;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Damien στις Φεβρουάριος 22, 2012, 04:28:03 μμ
Δηλαδή , αν κάποιος είναι νεοδιόριστος, με βάση το παραπάνω, μπορεί να ζητήσει απόσπαση για ένα άλλο σχολείο σε άλλο ΠΥΣΔΕ, αλλά δεν μπορεί να ζητήσει για γραφεία, υπηρεσίες κλπ;;

Δεν μπορει να ζητησει αποσπαση ουτε σε υπηρεσιες ουτε σε αλλο ΠΥΣΔΕ. 
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: dreaming στις Μάρτιος 06, 2012, 05:13:13 μμ
Γνωριζει κανεις τι γινεται με τις αποσπασεις των ΠΕ05 07 011 που ειναι πλεονασματικοι και εκαναν αιτηση για συγκεκριμενα κενα σε ορισμενα Πυσδε Πυσπε με εγκυκλιο που σταλθηκε στις28/02/2012;Βγηκε κατι;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: emnaypli στις Μάρτιος 06, 2012, 06:28:02 μμ
Συνάδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω το εξής :
Διάβαζα αυτό το άρθρο σχετικά με τα νέα κριτήρια για τις αποσπάσεις και έχω την εξής απορία αν μπορείτε να βοηθήσετε.
Στο σημείο που αναφέρεται στους νεοδιόριστους λέει :

"Ποιοι δεν έχουν δικαίω΅α απόσπασης

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υποβολής αίτησης για απόσπαση οι παρακάτω κατηγορίες εκπαιδευτικών: α. Οι νεοδιόριστοι που διανύουν την υποχρεωτική υπηρεσία στην περιοχή ή στο σχολείο του πρώτου διορισ΅ού τους, προκει΅ένουγια τις αποσπάσεις στην Κ.Υ. και στις ανεξάρτητες ή σε αποκεντρω΅ένες υπηρεσίες του ΥΠΔΒΜΘ, σε Νο΅ικά Πρόσωπα Δη΅οσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου που εποπτεύονται από το ΥΠΔΒΜΘ, καθώς και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, στις Διευθύνσεις και στα Γραφεία Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται οι ανήκοντες σε ειδική κατηγορία του άρθρου ... αυτού του νό΅ου. β. Οσοι είναι στελέχητης Εκπαίδευσης (σχολικοί σύ΅βουλοι, διευθυντές Διευθύνσεων, προϊστά΅ενοι Γραφείων, προϊστά΅ενοι εκπαιδευτικών θε΅άτων, διευθυντές και υποδιευθυντές σχολείων).

Δηλαδή , αν κάποιος είναι νεοδιόριστος, με βάση το παραπάνω, μπορεί να ζητήσει απόσπαση για ένα άλλο σχολείο σε άλλο ΠΥΣΔΕ, αλλά δεν μπορεί να ζητήσει για γραφεία, υπηρεσίες κλπ;;

Έτσι όπως το παραθέτεις, όντως δεν φαίνεται να αναφέρεται σε σχολεία άλλου ΠΥΣΔΕ.Αν ξέρει κάποιος έγκυρα ας μας διαφωτίσει.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Damien στις Μάρτιος 06, 2012, 06:41:50 μμ
Έτσι όπως το παραθέτεις, όντως δεν φαίνεται να αναφέρεται σε σχολεία άλλου ΠΥΣΔΕ.Αν ξέρει κάποιος έγκυρα ας μας διαφωτίσει.

Δηλαδή , αν κάποιος είναι νεοδιόριστος, με βάση το παραπάνω, μπορεί να ζητήσει απόσπαση για ένα άλλο σχολείο σε άλλο ΠΥΣΔΕ, αλλά δεν μπορεί να ζητήσει για γραφεία, υπηρεσίες κλπ;;

Δεν μπορει να ζητησει αποσπαση ουτε σε υπηρεσιες ουτε σε αλλο ΠΥΣΔΕ.

Επισης, προσεξτε τι διαβαζετε.

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4616480
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: kofia στις Μάρτιος 08, 2012, 05:56:04 μμ
Καλησπέρα.
Απορία.
Ίσως με συμφέρει για την επόμενη σχολική χρονιά να κάνω αίτηση για απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΠΕ (να έρθω κοντά στους γονείς μου). Όμως έχω λίγα μόρια (είμαι πρωτοβάθμια), 23 περίπου, και τίποτα άλλο στα χέρια μου πέρα από μία βεβαίωση για αναπηρία άνω του 67% του πατέρα μου. Ενδιαφέρομαι για Ανατ. Αττική και είμαι ΠΕ11.
Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποια πιθανότητα, ή να μην ασχοληθώ καθόλου? Ποια είναι τα κριτήρια για αποσπάσεις από Πυσπε σε Πυσπε?Είναι με μοριοδότηση?
Ευχαριστώ!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: angela_p στις Απρίλιος 05, 2012, 10:19:40 πμ
Να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι:

γίνεται να ζητήσει κάποιος ΠΕ19 διορισμένος στη Β/θμια απόσπαση σε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή μόνο σε δ/νση Δευτεροβάθμιας;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Λυδία στις Απρίλιος 10, 2012, 10:55:01 πμ
Να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι:

γίνεται να ζητήσει κάποιος ΠΕ19 διορισμένος στη Β/θμια απόσπαση σε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή μόνο σε δ/νση Δευτεροβάθμιας;


Ναι,νομίζω πως μπορείς..
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Λυδία στις Απρίλιος 10, 2012, 11:25:57 πμ
Ερώτηση:

Εγώ πήρα μετάθεση αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω απόσπαση..Πχ. ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ Δωδεκαννήσων..Είμαι ΠΕ06 οπότε μπορώ να παίξω και στα δύο..Αν με πάρουν,θα πρέπει μετά να δηλώσω σχολείο και νησί.Σωστά;Ας πούμε όμως ότι εγώ θέλω πχ. μόνο Ρόδο και Πάτμο.Δε θέλω δηλαδή να πάω οπουδήποτε και έχω δηλώσει μόνο τα συγκεκριμένα νησιά.Και ας υποθέσουμε ότι δεν έχει θέση εκεί ή τελοσπάντων τις θέσεις προλάβουν και τις πιάσουν υπεράριθμοι που είναι σε διάθεση ή άτομα που ζητάνε απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ που ούτως ή άλλως προηγούνται..Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή;Θα με βάλουν αυτοί όπου θέλουν ή έχω δικαίωμα να αρνηθώ και κατά συνέπεια να κάνω πχ. ανάκληση της αίτησης απόσπασης;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: tataruga στις Απρίλιος 10, 2012, 02:02:27 μμ
εγώ δεν το ξέρω αυτό, πρέπει να ζητήσει πρώτα η Α/θμια Εκπαίδευση για να κάνεις απόσπαση, σε ποιο πύσπε θα κάνεις ;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: anna_r στις Απρίλιος 10, 2012, 05:32:39 μμ
Δυστυχώς για σένα η απόσπαση είναι για όλο το ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ που πας άρα αν δεν έχει θέση εκεί που θες μπορεί να βρεθείς οπουδήποτε. Ανάκληση έχεις δικαίωμα να ζητήσεις. Από όσο ξέρω γίνεται εύκολα δεκτή ωστόσο δεν είναι και υποχρεωμένο το ΚΥΣΔΕ να ανακαλέσει την απόσπαση σου. Ίσως δηλαδή να μην γίνει και να κολλήσεις σε κάποιο μέρος που δε θες.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Λυδία στις Απρίλιος 10, 2012, 07:36:22 μμ
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Δύσκολα τα πράγματα... :(
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: nini στις Απρίλιος 10, 2012, 07:44:53 μμ
καλησπερα.τι λετε εσεις που εισαστε κ πιο παλιοι?θα δωθει αραγε δυνατοτητακ σε μασ τουσ νεοδιοριστουσ του 2011 να κανουμε αιτηση για αποσπαση?ποτε συνηθως βγαινει η καινουργια εγκυκλιοσ?
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: mariefrance στις Απρίλιος 10, 2012, 08:39:02 μμ
καλησπερα.τι λετε εσεις που εισαστε κ πιο παλιοι?θα δωθει αραγε δυνατοτητακ σε μασ τουσ νεοδιοριστουσ του 2011 να κανουμε αιτηση για αποσπαση?ποτε συνηθως βγαινει η καινουργια εγκυκλιοσ?

Εφοσον δοθηκε η δυνατοτητα σε οσους εκλεισαν διετια να κανουν αιτηση για μεταθεση προφανως θα τους δοθει και η δυνατοτητα να ζητησουν αποσπαση.Για οσους τωρα κλεινουν ενα χρονο το βλεπω πολυ χλωμο αλλα ειναι η προσωπικη μου αποψη.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: ΠΕ0404 στις Απρίλιος 12, 2012, 11:57:25 πμ
Πότε περιπου αναμένεται η εγκύκλιος αποσπάσεων; Υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει λόγω εκλογών;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: mkoum στις Απρίλιος 12, 2012, 03:22:21 μμ
Αν καποιος πηρε τωρα μεταθεση, μπορει αμεσως να ζητησει αποσπαση εντος ΠΥΣΔΕ;Ευχαριστω και καλη Ανασταση!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: taratazoum στις Ιούλιος 09, 2012, 03:22:54 μμ
Καλησπέρα, έχει ακούσει κανέις  πότε θα γίνουν οι αποσπάσεις ...σε άλλο νομό...αργουν ακόμα ε??
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: AnnaB στις Ιούλιος 09, 2012, 04:05:58 μμ
Ακούγεται μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά...ας κρατάμε μικρό καλάθι!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Stelios στις Ιούλιος 09, 2012, 04:11:06 μμ
Ο Δημήτρης Μπράτης έγραψε σήμερα το πρωί στον τοίχο του στο facebook:
"...ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ Ο Α ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ.ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ..."
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: newseditor στις Ιούλιος 09, 2012, 04:29:31 μμ
Β.Παληγιάννης: Χρονοδιάγραμμα αποσπάσεων Π.Ε. σε Φορείς , Πανεπιστήμια , Διευθύνσεις και από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ

http://www.pde.gr/index.php?page=4875
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: taratazoum στις Ιούλιος 09, 2012, 08:51:13 μμ
μαλιστα!!!ευχαριστώ πολυ!ελπίζω να ικανοποιηθούν αρκετές των συναδέλφων!!!!και δικές μας!!!
αν και δεν εχω ακούσει και γι αυτό τίποτα!ευχαριστώ και πάλι!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: AnnaB στις Ιούλιος 10, 2012, 11:46:10 πμ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή:

http://www.pde.gr/index.php?page=4883

Λέτε να έχουμε κάποιο νέο σύντομα και όχι όπως το προηγούμενο καλοκαίρι;;;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: taratazoum στις Ιούλιος 10, 2012, 12:37:53 μμ
Μακαρι!το θεμα ειναι να ικανοποιηθουν οσο το δυνατόν περισσότερες αποσπάσεις!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: taratazoum στις Ιούλιος 11, 2012, 12:07:13 μμ
Στον Πειραια υπάρχουν κενα, ξέρει κανείς...για απόσπαση λέω..ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: surreal στις Ιούλιος 21, 2012, 07:25:56 πμ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή:

http://www.pde.gr/index.php?page=4883

Λέτε να έχουμε κάποιο νέο σύντομα και όχι όπως το προηγούμενο καλοκαίρι;;;

Καλημέρα σε όλους, οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ μάλλον θα ανακοινωθούν την εβδομάδα
30/07/2012-3/08/2012.Καλά αποτελέσματα σε όλους.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: AnnaB στις Ιούλιος 21, 2012, 09:47:47 πμ
’ντε να δούμε!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: newseditor στις Ιούλιος 25, 2012, 04:39:01 μμ
Συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ την Τετάρτη και την Πέμπτη ( 1 και 2 Αυγούστου 2012)

http://www.pde.gr/index.php?page=4965
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: AnnaB στις Ιούλιος 25, 2012, 04:40:23 μμ
’ντε να δούμε τι θα δούμε....
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: mrsour στις Αύγουστος 29, 2012, 12:44:26 μμ
καλημέρα! Μήπως έχει επικοινωνήσει κανείς με το υπουργείο για τις αποσπάσεις??? παίρνω τηλέφωνα αλλά δεν μπορώ να βρω κανέναν.. Κανονικά πρέπει να ανακοινωθούν σήμερα, αλλά επικρατεί πολύ ησυχία.. Θα βγουν άραγε?? Γιατί και χθες ήταν να ανακοινωθουν οι μόνιμοι διορισμοί αλλά δεν βγήκανε. Γιατί αυτή η αργοπωρία??
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: kateri στις Αύγουστος 29, 2012, 03:08:11 μμ
μεταφέρω από το fb του κ. Μπράτη, το πρωί έγραφε:
"ΚAΛΗΜΕΡΑ!!! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΠΕ ΓΙΑ ΤΟ Β ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ.Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ,ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ!"
και για τους διορισμούς:
ερώτηση: "ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΟΝΙΜΩΝ Π.Ε.? "
Δημήτρης Μπράτης: "ΣΗΜΕΡΑ! "
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: sofia_80 στις Αύγουστος 29, 2012, 07:12:41 μμ
Συνεχίζεται και αύριο 30-8-2012 η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για το β΄ κύκλο των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ http://www.esos.gr/dimosia-ekpaidefsi/protovathmia/item/29555-synexizetai-kai-ayrio-30-8-2012-i-synedriasi-toy-kyspe-gia-to-v΄-kyklo-ton-apospaseon-apo-pyspe-se-pyspe.html
Τίτλος: Τρόπος τοποθέτησης αποσπασμένων ΠΕ70 από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: nhhdjt στις Σεπτέμβριος 11, 2012, 01:47:06 μμ
Καλησπέρα,
είμαι μόνιμη δασκάλα στην Β' Ανατολική Αττική με οργανική στο 14ο Δ.Σχ. Αχαρνών. Αποσπάστηκα για δεύτερη χρονιά στην Γ' Αθηνών. Στην αίτηση τοποθέτησης μου είχα βάλει ως μοναδική επιλογή μου το 8ο Δ.Σχ. Χαϊδαρίου, στο οποίο υπηρέτησα πέρυσι, διότι ότι υπήρχαν ως και σήμερα 2 κενά (1 οργανικό λόγω συνταξιοδότησης και 1 λόγω άδειας λοχείας). Επικαλέστηκα οικογενειακούς λόγους (διαζευγμένη με ανήλικο τέκνο 2 ετών) και σοβαρούς λόγους υγείας (υπέστην ισχαιμικό-εγκεφαλικό επεισόδιο προ 2 ετών και εισήχθην στο Κ.Α.Τ.) επισυνάπτοντας τα ανάλογα έγγραφα από το νοσοκομείο και το πόρισμα της μαγνητικής. Τελικά με τοποθέτησαν στο 1ο Δ.Σχ. Χαϊδαρίου με το αιτιολογικό ότι οι εντός ΠΥΣΠΕ αποσπάσεις προηγούνται πάντα. Σημειωτέον ότι από τους εκτός ΠΥΣΠΕ δασκάλους δεν υπήρχε κανείς άλλος πλην εμού να εκφράσει το ενδιαφέρον του για το 8ο. Στον πίνακα των εντός ΠΥΣΠΕ υπήρξαν 2 αποσπάσεις προς το 8ο.
Η ερώτησή μου είναι: με ποια ακριβώς κριτήρια και βασισμένες σε ποιον συγκεκριμένο νόμο γίνονται οι τοποθετήσεις? Ποιοι έχουν προτεραιότητα στην τοποθέτηση: οι εντός ΠΥΣΠΕ ή οι εκτός ΠΥΣΠΕ? Θα μπορούσα να έχω ένα αντίγραφο του εν λόγω νόμου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Τίτλος: Απ: Τρόπος τοποθέτησης αποσπασμένων ΠΕ70 από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: anna_r στις Σεπτέμβριος 11, 2012, 10:33:16 μμ
Καλησπέρα,
είμαι μόνιμη δασκάλα στην Β' Ανατολική Αττική με οργανική στο 14ο Δ.Σχ. Αχαρνών. Αποσπάστηκα για δεύτερη χρονιά στην Γ' Αθηνών. Στην αίτηση τοποθέτησης μου είχα βάλει ως μοναδική επιλογή μου το 8ο Δ.Σχ. Χαϊδαρίου, στο οποίο υπηρέτησα πέρυσι, διότι ότι υπήρχαν ως και σήμερα 2 κενά (1 οργανικό λόγω συνταξιοδότησης και 1 λόγω άδειας λοχείας). Επικαλέστηκα οικογενειακούς λόγους (διαζευγμένη με ανήλικο τέκνο 2 ετών) και σοβαρούς λόγους υγείας (υπέστην ισχαιμικό-εγκεφαλικό επεισόδιο προ 2 ετών και εισήχθην στο Κ.Α.Τ.) επισυνάπτοντας τα ανάλογα έγγραφα από το νοσοκομείο και το πόρισμα της μαγνητικής. Τελικά με τοποθέτησαν στο 1ο Δ.Σχ. Χαϊδαρίου με το αιτιολογικό ότι οι εντός ΠΥΣΠΕ αποσπάσεις προηγούνται πάντα. Σημειωτέον ότι από τους εκτός ΠΥΣΠΕ δασκάλους δεν υπήρχε κανείς άλλος πλην εμού να εκφράσει το ενδιαφέρον του για το 8ο. Στον πίνακα των εντός ΠΥΣΠΕ υπήρξαν 2 αποσπάσεις προς το 8ο.
Η ερώτησή μου είναι: με ποια ακριβώς κριτήρια και βασισμένες σε ποιον συγκεκριμένο νόμο γίνονται οι τοποθετήσεις? Ποιοι έχουν προτεραιότητα στην τοποθέτηση: οι εντός ΠΥΣΠΕ ή οι εκτός ΠΥΣΠΕ? Θα μπορούσα να έχω ένα αντίγραφο του εν λόγω νόμου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όσοι ζητάανε απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ και οι αποσπασμένοι από άλλα πΥΣΠΕ από πέρσι που υπάρχει μοριοδότηση των αποσπάσεων κρίνονται ταυτόχρονα με βάση τα μόρια απόσπασης. Είχε έρθει πέρσι διευκρύνιση από το Υπουργείο. Δεν ξέρω να σου πω αριθμό εγγράφου. Κάπου έχει ξανααναφερθεί μέσα στο φόρουμ ελπίζω κάποιος να σε βοηθήσει περισσότερο.
Τίτλος: Απ: Τρόπος τοποθέτησης αποσπασμένων ΠΕ70 από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Damien στις Σεπτέμβριος 11, 2012, 10:38:42 μμ
Όσοι ζητάανε απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ και οι αποσπασμένοι από άλλα πΥΣΠΕ από πέρσι που υπάρχει μοριοδότηση των αποσπάσεων κρίνονται ταυτόχρονα με βάση τα μόρια απόσπασης. Είχε έρθει πέρσι διευκρύνιση από το Υπουργείο. Δεν ξέρω να σου πω αριθμό εγγράφου. Κάπου έχει ξανααναφερθεί μέσα στο φόρουμ ελπίζω κάποιος να σε βοηθήσει περισσότερο.

81082/Δ2/18-7-2011
Τίτλος: Απ: Τρόπος τοποθέτησης αποσπασμένων ΠΕ70 από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: sapore στις Σεπτέμβριος 11, 2012, 11:43:23 μμ
Όσοι ζητάανε απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ και οι αποσπασμένοι από άλλα πΥΣΠΕ από πέρσι που υπάρχει μοριοδότηση των αποσπάσεων κρίνονται ταυτόχρονα με βάση τα μόρια απόσπασης. Είχε έρθει πέρσι διευκρύνιση από το Υπουργείο. Δεν ξέρω να σου πω αριθμό εγγράφου. Κάπου έχει ξανααναφερθεί μέσα στο φόρουμ ελπίζω κάποιος να σε βοηθήσει περισσότερο.

81082/Δ2/18-7-2011

Η    81082/Δ2/18-7-2011 (http://www.sekpekar.gr/wp-content/uploads/2011/07/symplhrwmatikh_egkyklios_gia_apospaseis_entos_pyspe_110719.pdf)  αναφέρεται στα κριτήρια αποσπάσεων εντός ΠΥΣΔΕ και στην "ενιαία αντιμετώπιση " με αυτές εκτός ΠΥΣΔΕ.

Δεν ορίζει με σαφήνεια ότι συνεξετάζονται οι αιτήσεις.

Το κάθε Υπηρεσιακό Συμβούλιο ψηφίζει για το αν θα συνεξεταστούν ή θα προηγηθούν αυτές των εντός ΠΥΣΔΕ.
Στα περισσότερα Υ.Σ. που γνωρίζω πλειοψηφεί το δεύτερο!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Damien στις Σεπτέμβριος 12, 2012, 09:48:01 πμ
Θα συμφωνησω. Παλαιοτερη ανάρτησή μου:

To εγγραφο που αναφερεις ειναι η περυσινη εγκυκλιος αποσπασεων, στην οποια δεν αναγραφεται τιποτα περι συνεξετασης των αποσπωμενων εντος ΠΥΣΔΕ και των αποσπασμενων απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.

Οντως περυσι εσταλη διευκρινιστικη στην οποια οριζεται οτι τα κριτηρια αποσπασης απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ θα εφαρμοστουν και στις εσωτερικες του ΠΥΣΔΕ αποσπασεις, «προκειμενου να υπάρχει ενιαίος τρόπος αντιμετώπισης των αποσπάσεων», οπως επι λεξει αναφερεται, ωστοσο δε δεσμευει τα ΥΣ να συνεξεταζουν τις αιτησεις τοποθετησης των αποσπασμενων απο αλλο ΠΥΣΔΕ και των εσωτερικα αποσπασμενων, διοτι πχ το ΥΣ δυναται να τοποθετει σε λειτουργικα κενα τους αποσπασμενους βασει μοριων μεταθεσης και οχι αποσπασης, ζητημα το οποιο εναποκειται στην ευχερεια του εκαστοτε ΠΥΣΔΕ για να το αποφασισει εν απουσια ενιαιου και σαφους κονονιστικου πλαισιου.
Τίτλος: Απ: Τρόπος τοποθέτησης αποσπασμένων ΠΕ70 από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: sapore στις Σεπτέμβριος 12, 2012, 07:16:19 μμ

Όσοι ζητάανε απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ και οι αποσπασμένοι από άλλα πΥΣΠΕ από πέρσι που υπάρχει μοριοδότηση των αποσπάσεων κρίνονται ταυτόχρονα με βάση τα μόρια απόσπασης. Είχε έρθει πέρσι διευκρύνιση από το Υπουργείο. Δεν ξέρω να σου πω αριθμό εγγράφου. Κάπου έχει ξανααναφερθεί μέσα στο φόρουμ ελπίζω κάποιος να σε βοηθήσει περισσότερο.

Υπάρχουν οι Δ2/58044/22-06-2004 ΥΠ.Ε.Π.Θ.  και Δ2/58044α/14-07-2004 ΥΠ.Ε.Π.Θ.   (http://www.exetaseis-asep.com/exetaseis-asep/Nomothesia_Ekpsis/apospaseis/Diathesi.doc) που αναφέρουν:

Δ2/58044/22-06-2004 ΥΠ.Ε.Π.Θ.
Αποσπάσεις
Ύστερα από ερωτήματα που υποβλήθηκαν στην υπηρεσία μας, σας πληροφορούμε ότι οι αποσπάσεις από σχολείο σε σχολείο του ίδιου ΠΥΣΔΕ θα γίνουν μετά τις αποσπάσεις σε φορείς και τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Κατά την τοποθέτηση σε σχολείο θα συγκριθούν οι ζητούντες απόσπαση από σχολείο σε σχολείο του ίδιου νομού και οι υπό τοποθέτηση, αποσπασθέντες από άλλο νομό, εκπαιδευτικοί. Οι κενές θέσεις που θα καλυφθούν κατά την παραπάνω διαδικασία είναι τα λειτουργικά κενά που θα προκύψουν από τις κάθε είδους άδειες, από τις αποσπάσεις σε φορείς και από τις αποσπάσεις σε άλλο.

Δ2/58044α/14-07-2004 ΥΠ.Ε.Π.Θ.
Διευκρινίσεις στο αρ. 58044/Δ2/22-6-2004 έγγραφο μας
Σε συνέχεια του αριθμ. 58044/Δ2/22-6-2004 εγγράφου μας και απαντώντας στο αρ. 1696/23-5-2004 δικό σας σχετικό, σας γνωρίζουμε ότι η διαδικασία των μεταθέσεων προηγείται αυτής των αποσπάσεων. Ως εκ τούτου αν μετά τις τοποθετήσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 του Π.Δ. 50/96 οι οργανικές θέσεις είναι λιγότερες από τους εκπαιδευτικούς, αυτοί παραμένουν ως υπεράριθμοι στη διάθεση των περιφερικών υπηρεσιακών συμβουλίων και τοποθετούνται προσωρινά ή διατίθενται για τη συμπλήρωση ωραρίου σύμφωνα με τη διαδικασία του εδαφίου β` της παρ. 7 του άρθρου 14 του Π.Δ. 50/96.
Οι εκπαιδευτικοί που ζητούν απόσπαση εντός του ιδίου Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και οι αποσπασμένοι από άλλα Π.Υ.Σ.Δ.Ε. συγκρίνονται μαζί καθώς το κριτήριο στην περίπτωση αυτή είναι οι κοινωνικοί - προσωπικοί λόγοι για τους οποίους πραγματοποιούνται οι αποσπάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 Γ΄ παρ 5 του ν. 1566/85, όπως τροποποιήθηκε από τις διατάξεις του άρθρου 6 του ν. 1674/86
Σύμφωνα με τα παραπάνω οι τοποθετήσεις των ευρισκομένων στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. προηγούνται των αποσπάσεων.
Οι διατάξεις με τις οποίες γίνονται οι εν λόγω τοποθετήσεις είναι διαφορετικές από αυτές με τις οποίες γίνονται οι αποσπάσεις.


Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: INDI στις Ιούνιος 20, 2013, 03:13:46 μμ
γειά σας.να σας ρωτήσω θα ήθελα σχετικά με τις αποσπάσεις....μεχρι τωρα ειχα τα μορια παιδιων,εντοπιοτητας και συνυπηρετησης με το συζηγο.φέτος που ο συζηγος ειναι ανεργος τα χανω τα μορια συνηπηρετησης?????η ανεργια πιανεται?????οποιος γνωριζει ας μου απαντησει......ευχαριστω
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: pika23 στις Ιούνιος 20, 2013, 05:59:06 μμ
INDI,  από όσο γνωρίζω εάν πάρεις βεβαίωση ανεργίας συζύγου από τον ΟΑΕΔ , δεν χάνεις τα μόρια συνυπηρέτησης.
Αυτό πρέπει να ισχύει από τις περσινές αποσπάσεις. Πάντως σου προτείνω να ρωτήσεις την Δ/νση όπου ανήκεις.
Πιθανόν στη νέα εγκύκλιο των αποσπάσεων που περιμένουμε να βγει, να βρεις την απάντησή σου.
Μην αγχώνεσαι..  ;) 
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: INDI στις Ιούνιος 21, 2013, 12:16:32 πμ
INDI,  από όσο γνωρίζω εάν πάρεις βεβαίωση ανεργίας συζύγου από τον ΟΑΕΔ , δεν χάνεις τα μόρια συνυπηρέτησης.
Αυτό πρέπει να ισχύει από τις περσινές αποσπάσεις. Πάντως σου προτείνω να ρωτήσεις την Δ/νση όπου ανήκεις.
Πιθανόν στη νέα εγκύκλιο των αποσπάσεων που περιμένουμε να βγει, να βρεις την απάντησή σου.
Μην αγχώνεσαι..  ;)

ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!!!!!!!!τώρα το να μην αγχώνομαι......θα παθουμε τιποτα απο το αγχος.....ηδη τα ψυχοσωματικα συμπτωματα εχουν αρχισει!!!!!!!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: nipiagwgos στις Αύγουστος 20, 2013, 02:50:02 μμ
γεια σας
μήπως έχετε την παραμικρή ιδέα- πληροφορία πότε θα βγουν οι αποσπάσεις;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: suliet στις Αύγουστος 27, 2013, 05:07:37 μμ
Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση ακόμα...Είμαστε όλοι με τη βαλίτσα στο χέρι!Μιλάμε για την απόλυτη διάλυση!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: kost75 στις Αύγουστος 29, 2013, 10:22:55 πμ
Ερώτηση: Όσοι πήραμε μετάταξη στην Πρωτοβάθμια θα πρέπει να κάνουμε κάτι για απόσπαση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ ή ισχύει η αίτηση από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ?
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: AnnaB στις Αύγουστος 29, 2013, 10:38:47 πμ
Τώρα που ανακοινώθηκαν οι μετατάξεις, υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθούν οι αποσπάσεις; Έχει ορισθεί ημερομηνία συνεδρίασης του ΚΥΣΠΕ;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: PAMELA27 στις Αύγουστος 29, 2013, 10:51:55 πμ
Ερώτηση: Όσοι πήραμε μετάταξη στην Πρωτοβάθμια θα πρέπει να κάνουμε κάτι για απόσπαση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ ή ισχύει η αίτηση από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ?

αχ ολοι αυτο ψαχνουμε... οποιος μαθει κατι ας μας πει!!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: suliet στις Αύγουστος 29, 2013, 03:21:57 μμ
το θέμα είναι οτι παίρνουμε τηλ στο υπουργείο και άλλα λένε στον ένα και άλλα στον άλλο.....δεν βγάζω άκρη.....
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: greedo στις Αύγουστος 29, 2013, 03:25:06 μμ
Απο το υπουργείο δεν μπορεί να βγει άκρη με τη φούρια που έχουν!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: vaggis στις Αύγουστος 29, 2013, 03:27:40 μμ
Ερώτηση: Όσοι πήραμε μετάταξη στην Πρωτοβάθμια θα πρέπει να κάνουμε κάτι για απόσπαση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ ή ισχύει η αίτηση από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ?

αχ ολοι αυτο ψαχνουμε... οποιος μαθει κατι ας μας πει!!!

οσοι πηρατε μεταταξη στην α/μια   ακυρωνονται ολες οι αλλλες αιτησεις....θα παροουσιαστειτε να αναλαβετε στην α/μια!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: suliet στις Αύγουστος 29, 2013, 03:31:06 μμ
άρα μπορούσαν να βγουν οι αποσπάσεις πριν τις μετατάξεις.....γιατι δεν βγήκαν πρώτα οι αποσπάσεις?????
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: PAMELA27 στις Αύγουστος 29, 2013, 03:38:46 μμ
Ερώτηση: Όσοι πήραμε μετάταξη στην Πρωτοβάθμια θα πρέπει να κάνουμε κάτι για απόσπαση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ ή ισχύει η αίτηση από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ?

αχ ολοι αυτο ψαχνουμε... οποιος μαθει κατι ας μας πει!!!

οσοι πηρατε μεταταξη στην α/μια   ακυρωνονται ολες οι αλλλες αιτησεις....θα παροουσιαστειτε να αναλαβετε στην α/μια!!

Δικη σου εκτιμηση?? Αφου ακομα λεει δεν μας εχει αποδεσμευσει η βθμια....
Νομιζω τα βυσματακια (οχι εγω) για τους φορεις κατι θα κανουν σημερα... (αυτο δικη μου εκτιμηση)
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: vaggis στις Αύγουστος 29, 2013, 03:44:40 μμ
γνωστος μου διευθυντης σε γυμνασιο πηρε μεταταξη και τον πηρε σημερα ο προισταμενος της διδε να παραιτηθει!!!!οσοι πηραν μεταταξη ανηκουν στην α/μια πλεον!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: vaggis στις Αύγουστος 29, 2013, 03:46:11 μμ
απο διδε βοιωτιας

http://dide.voi.sch.gr/newsgr/show_news.php?subaction=showfull&id=1377771047&archive=&template=portal_template
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Spiridoula στις Αύγουστος 30, 2013, 09:32:51 πμ
https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwww.esos.gr%2Fuploads%2Fatmia%2Feggrafo-kedikogloy.doc

δεν μπορω να δω κατι...
  βρε παιδια τι θα κανουμε??εγω για να παω στην οργανικη μου πρεπει με δυο μωρα να κανω 600 χιλιομετρα....τι αποσυνθεση ειναι αυτη? μιλησα με αιρετο και δεν ηξερε τιποτα...στην αναμονη ειπε.....
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: giotamike στις Αύγουστος 30, 2013, 10:01:58 πμ
https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwww.esos.gr%2Fuploads%2Fatmia%2Feggrafo-kedikogloy.doc

δεν μπορω να δω κατι...
  βρε παιδια τι θα κανουμε??εγω για να παω στην οργανικη μου πρεπει με δυο μωρα να κανω 600 χιλιομετρα....τι αποσυνθεση ειναι αυτη? μιλησα με αιρετο και δεν ηξερε τιποτα...στην αναμονη ειπε.....
ΘΕΜΑ: Παρουσία εκπ/κών κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 κατά την έναρξη του σχολικού έτους
 
Όσοι εκπαιδευτικοί Α/θμιας εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ70 Δασκάλων και ΠΕ60 Νηπιαγωγών έχουν υποβάλει αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, με δεδομένο ότι το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει για τις αποσπάσεις τους τη Δευτέρα 2-9-2013 και την Τρίτη 3-9-2013, επειδή οι κλάδοι αυτοί δεν εμπλέκονται στη διαδικασία των μετατάξεων, οφείλουν να παρουσιαστούν στην οργανική τους θέση ή στη θέση που θα αποσπαστούν αντί της 2-9-2013 στις 5-9-2013.
 
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: ----- στις Ιανουάριος 19, 2014, 05:53:50 μμ
Επαίρονταν προχθές στη Βουλή,απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών,ο άνευ αρμοδιοτήτων υφυπουργός παιδείας Συμεών Κεδίκογλου (μόνο για τις παραιτήσεις έχει δικαίωμα υπογραφής)πως περιόρισαν φέτος τις αποσπάσεις από το 8% στο 3.5% του εκπαιδευτικού δυναμικού.Βέβαια,, είπε δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο 1% ,αλλά δεν γίνονται κι όλα με τη μία...Λέξη φυσικά δεν είπε για το όργιο των ρουσφετολογικών αποσπάσεων σε γραφεία και φορείς,λέξη για το ποιος ευθύνεται για τη μη αποδέσμευση ακόμη και των ελάχιστων που πήραν απόσπαση,λέξη για τις μεταθέσεις...λέξη για την αδιαφάνεια στις μετατάξεις...
Αλήθεια ποιο πρόβλημα δημιουργούν οι αποσπάσεις όταν γίνονται στην ώρα τους,πριν την έναρξη του σχολικού έτους???Απολύτως κανένα...το αντίθετο...λύνουν προβλήματα...θυμίζω πως δυο φορές οι αποσπάσεις έγιναν τον Ιούνιο...το 2003 και το 2007.
Τη δική τους ανικανότητα να πραγματοποιήσουν έγκαιρα τις υπηρεσιακές μεταβολές τη βαφτίζουν "μεταρρύθμιση"...
Απορώ πραγματικά όταν τα λένε αυτά δεν ντρέπονται καθόλου???
Από Μπράτη πριν από λίγο!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: mrsour στις Μάιος 26, 2014, 11:15:11 πμ
Επιτρέπετε το ΠΥΣΠΕ που αποσπάστηκες να μην σου λέει τα λειτουργικά κενά που υπάρχουν για να τα δηλώσεις με σειρά προτίμησης?? Και να σου λέει παρε ένα χαρτί δήλωσε 15 που σου αρέσουν εντελώς στην τύχη και θα σε τοποθετήσουμε όπου θέλουμε εμείς. Κάθε χρόνο οι ίδιοι βυσματίες τοποθετούνται σε καλύτερα σχολεία και με πολύ λιγότερα μόρια από μένα.. Μπορώ να κάνω μια καταγγελία κάπου στο υπουργείο??? Φέτος ήταν το αποκορύφωμα.. Τους λέω αν μπορειτε τοποθετήστε με σε κοντινό σχολειο στο σπίτι μου  γιατί είμαι έγκυος και δεν μπορώ να πάω μακρυά και βάλανε άλλη κοπέλα και με λιγότερα μορια μάλιστα. Και μετά μου την είπαν και από πάνω που πήρα άδεια..
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: kirea στις Μάιος 26, 2014, 12:20:30 μμ
 Τα κενά δεν σου τα λένε γιατί δεν τα ξέρουν.

Δεν μπορούν να ξέρουν από τώρα ποιος θα φύγει με απόσπαση σε φορέα ή άλλο νομό ή ποίος θα πάρει αναρρωτική, γονική κλπ άδεια.

Εσύ να βάλεις αυτό που θέλεις και να περιμένεις.

Αν κατάλαβα καλά κάποιος πήρε σχολείο που είχες δηλώσει με λιγότερα μόρια.

Τότε μπορείς να φωνάξεις εκτός αν πήγε μετά την γονική άδεια σου και είναι λίγο αντιπαιδαγωγικό να αφήσει τα παιδιά λίγο πριν τη λήξη του σχολικού έτους.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: pk02 στις Μάιος 28, 2014, 09:33:47 πμ
καλημερα! ηθελα να ρωτησω το εξης και αν μπορειτε να μου απαντησετε. ειμαι καινουργια στην εκπαιδευση και δεν τα γνωριζω καλα. υπαρχει αποσπαση κατα την οποια ο αποσπασμενος παιρνει τα μορια του σχολειου που ανηκει (απο το οποιο δηλαδη προηλθε ) και οχι τα μορια του φορεα η του σχολειου στο οποιο αποσπαται? Ευχαριστω εκ των προτερων !
Τίτλος: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: giokspy στις Μάιος 28, 2014, 09:42:17 πμ
Nαι μονο αν η αποσπαση εγινε για τις αναγκες τις υπηρεσιας χωρις αιτηση του εκπαιδευτικου. Πχ αποσπαται καποιος ως πλεοναζοντας απο το νομο Χανιων ,τοποθετηθης στην παλιαοχωρα με 8 μορια, στο νομο Ρεθυμνου και στην πολη του Ρεθυμνου με 2 μορια. Τοτε λαμβανεις εξ ολοκληρου τα 8 μορια. Αυτο δεν εχει αλλαξει
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: pk02 στις Μάιος 28, 2014, 09:55:45 πμ
ευχαριστω πολυ! αρα π.χ. στις δημοσιες βιβλιοθηκες η σε αλλους φορεις δεν παιρνεις τα μορια? η μπορει κ εκει να σε καλεσουν για τις αναγκες της υπηρεσιας?
Τίτλος: Απ: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: giokspy στις Μάιος 28, 2014, 11:29:26 πμ
ευχαριστω πολυ! αρα π.χ. στις δημοσιες βιβλιοθηκες η σε αλλους φορεις δεν παιρνεις τα μορια? η μπορει κ εκει να σε καλεσουν για τις αναγκες της υπηρεσιας?
Με το καταλληλο σπρωξιμο παντου μποροτν να σε καλεσουν για τις "αναγκες της υπηρεσιας" αν και πλεον εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα για τους βυσματιες.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: pk02 στις Μάιος 28, 2014, 09:43:25 μμ
Για να δουμε τι θα γινει και φετος, γιατι πολλα ακουω να συμβαίνουν γυρω μας και απορω πωσ εγιναν...
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: dreaming στις Ιούλιος 21, 2014, 05:17:18 μμ

Παντως οι διαδικασιες τρεχουν σχετικα γρηγορα.
 Ανακοινωθηκαν οι μεταθεσεις για μουσικα διαπολισμικά κτλ και το μεσημερι ,λιγο πριν κλεισουν τα γραφεια ζητηθηκαν τα λειτουργικα κενα για αποσπασεις
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: taratazoum στις Ιούλιος 21, 2014, 05:33:49 μμ
Παντως οι διαδικασιες τρεχουν σχετικα γρηγορα.
 Ανακοινωθηκαν οι μεταθεσεις για μουσικα διαπολισμικά κτλ και το μεσημερι ,λιγο πριν κλεισουν τα γραφεια ζητηθηκαν τα λειτουργικα κενα για αποσπασεις
Πώς θα δώσουν λειτουργικά κενά αφού ακομα δεν έχουν γίνει οι τοποθετήσεις!!Αμην και πότε!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: georgia14 στις Ιούλιος 24, 2014, 12:10:45 πμ

.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: suliet στις Αύγουστος 08, 2014, 04:07:36 μμ
Υπάρχει κανένα νέο για το πώς θα γίνουν φέτος οι αποσπάσεις?Θα γίνουν όπως πέρσι?Έχουμε ελπίδες?????
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: athapris στις Αύγουστος 08, 2014, 04:11:19 μμ
Υπάρχει κανένα νέο για το πώς θα γίνουν φέτος οι αποσπάσεις?Θα γίνουν όπως πέρσι?Έχουμε ελπίδες?????


Σύμφωνα με τα όσα έγραψε σήμερα ο αιρετός Δημήτρης Μπράτης, οι αποσπάσεις από περιοχή σε περιοχή θα γίνουν βάσει των δηλωθέντων λειτουργικών κενών από τα κατά τόπους ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ και της ισχύουσας μοριοδότησης. Ουδεμία σχέση με το περσινό αίσχος...
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: suliet στις Αύγουστος 08, 2014, 04:15:38 μμ
Αυτο καλό μου ακούγεται...Πέρσι τραβηξαμε πολλά...Να ελπίζουμε δηλαδή στο να εχουν δηλώσει τα κατατόπους ΠΥΣΠΕ πολλά κενα, ωστε να μπορέσουμε να αποσπασθούμε.Πέρσι είχαμε τα μόρια για αποσπαση και επειδη δεν πλεονάζαμε παραμείναμε στην οργανική μας..Τραγικο!!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: athapris στις Αύγουστος 08, 2014, 04:24:03 μμ
Αυτο καλό μου ακούγεται...Πέρσι τραβηξαμε πολλά...Να ελπίζουμε δηλαδή στο να εχουν δηλώσει τα κατατόπους ΠΥΣΠΕ πολλά κενα, ωστε να μπορέσουμε να αποσπασθούμε.Πέρσι είχαμε τα μόρια για αποσπαση και επειδη δεν πλεονάζαμε παραμείναμε στην οργανική μας..Τραγικο!!!

Θεωρώ πως ο μεγάλος αριθμός πιστώσεων αναπληρωτών που εξασφαλίστηκαν, αποτελεί θετική ένδειξη για τις φετινές αποσπάσεις από περιοχή σε περιοχή...Εκτιμώ, πως θα κινηθούν στα προπέρσινα επίπεδα...
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: AnnaB στις Αύγουστος 08, 2014, 11:24:54 μμ
Finger crossed!!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: enkm στις Αύγουστος 09, 2014, 12:45:46 πμ
Θα πρέπει όμως όλοι να έχουμε υπόψη το σημαντικό αριθμό των λειτουργικών κενών που θα καλυφθούν με τις "κατά προτεραιότητα αποσπάσεις" οι οποίες διαφοροποιούνται φέτος από το ΜΕΓΑΛΟ αριθμό δημοτικών συμβούλων. Νομίζω ότι ο αριθμός είναι πραγματικά μεγάλος και έτσι θα αυξηθούν τα απαιτούμενα μόρια για τις υπόλοιπες θέσεις, οι οποίες θα είναι λίγες (κατά την κοινή λογική). Ελπίζω να κάνω λάθος!

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε σήμερα ο αιρετός Δημήτρης Μπράτης, οι αποσπάσεις από περιοχή σε περιοχή θα γίνουν βάσει των δηλωθέντων λειτουργικών κενών από τα κατά τόπους ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ και της ισχύουσας μοριοδότησης. Ουδεμία σχέση με το περσινό αίσχος...
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: athapris στις Αύγουστος 09, 2014, 12:56:33 πμ
Θα πρέπει όμως όλοι να έχουμε υπόψη το σημαντικό αριθμό των λειτουργικών κενών που θα καλυφθούν με τις "κατά προτεραιότητα αποσπάσεις" οι οποίες διαφοροποιούνται φέτος από το ΜΕΓΑΛΟ αριθμό δημοτικών συμβούλων. Νομίζω ότι ο αριθμός είναι πραγματικά μεγάλος και έτσι θα αυξηθούν τα απαιτούμενα μόρια για τις υπόλοιπες θέσεις, οι οποίες θα είναι λίγες (κατά την κοινή λογική). Ελπίζω να κάνω λάθος!

Στις δημοτικές εκλογές, ήταν πολλές οι υποψηφιότητες σαφώς, αυτό δε σημαίνει όμως πως αυξήθηκε και ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων που τελικά εξελέγησαν στους κατά τόπους δήμους. Ο αριθμός τους, είναι ο ίδιος όπως πάντα...
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: enkm στις Αύγουστος 09, 2014, 09:56:51 πμ
Αυξήθηκε ο αριθμός των εκπαιδευτικών οι οποίοι εκλέχθηκαν, αυτό είναι σίγουρο. Γνωρίζω πάρα-μα πάρα πολλές περιπτώσεις, οι οποίοι μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία για εκλογή στα δημοτικά συμβούλια και τα διαμερισματικά συμβούλια. Όπως ειπώθηκε και σε άλλο σημείο του φόρουμ οι περισσότεροι υποψήφιοι επέλεξαν παράταξη όχι με βάση τις πεποιθήσεις τους, αλλά με βάση την πιθανότερη εκλογή της παράταξης....αλλά αυτό σχολιάστηκε και αλλού (όπως έγραψα).

Στις δημοτικές εκλογές, ήταν πολλές οι υποψηφιότητες σαφώς, αυτό δε σημαίνει όμως πως αυξήθηκε και ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων που τελικά εξελέγησαν στους κατά τόπους δήμους. Ο αριθμός τους, είναι ο ίδιος όπως πάντα...
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: vikiteacher στις Αύγουστος 10, 2014, 01:23:02 μμ
Το σλόγκαν των φετινών δημοτικών εκλογών ήταν :Ψηφίστε με για να πάρω απόσπαση!
Οι συνάδερφοι που εκλέχτηκαν (και μπράβο τους) δεν είναι κυρίως οι υπεύθυνοι που θα περιοριστούν οι θέσεις στα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ. Απλά είναι ένα ακόμα λιθαράκι στο μπάχαλο που γίνεται με τη δήθεν αντικειμενικά κριτήρια που υπάρχουν!
 Γιατί δεν γίνονται οι αποσπάσεις με τα μόρια των μεταθέσεων;
Γιατί πρέπει να προηγείται ο εκλεγμένος συνάδερφος;
Γιατί να προηγείται η γυναίκα του δικαστή/αστυνομικού/πυροσβέστη/στρατιωτικού;Οι σύζυγοι μας που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είναι ...κατώτεροι;
Κάθε παιδί να παίρνει 4 μόρια είτε είναι 2ο ,3ο 4ο κ.ο.κ
Γιατι να μη δίνεται προτεραιότητα στις συναδέλφισσες που τα παιδιά τους  δίνουν πανελλήνιες;(για να μην παρεξηγηθώ εγώ έχω μικρό παιδί)
Γιατι να μην αποτελεί κριτήριο και η χιλιομετρική απόσταση από το σπίτι του καθενός; ::)
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: guestteacher στις Αύγουστος 10, 2014, 01:28:59 μμ
Το σλόγκαν των φετινών δημοτικών εκλογών ήταν :Ψηφίστε με για να πάρω απόσπαση!
Οι συνάδερφοι που εκλέχτηκαν (και μπράβο τους) δεν είναι κυρίως οι υπεύθυνοι που θα περιοριστούν οι θέσεις στα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ. Απλά είναι ένα ακόμα λιθαράκι στο μπάχαλο που γίνεται με τη δήθεν αντικειμενικά κριτήρια που υπάρχουν!
 Γιατί δεν γίνονται οι αποσπάσεις με τα μόρια των μεταθέσεων;
Γιατί πρέπει να προηγείται ο εκλεγμένος συνάδερφος;
Γιατί να προηγείται η γυναίκα του δικαστή/αστυνομικού/πυροσβέστη/στρατιωτικού;Οι σύζυγοι μας που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είναι ...κατώτεροι;
Κάθε παιδί να παίρνει 4 μόρια είτε είναι 2ο ,3ο 4ο κ.ο.κ
Γιατι να μη δίνεται προτεραιότητα στις συναδέλφισσες που τα παιδιά τους  δίνουν πανελλήνιες;(για να μην παρεξηγηθώ εγώ έχω μικρό παιδί)
Γιατι να μην αποτελεί κριτήριο και η χιλιομετρική απόσταση από το σπίτι του καθενός; ::)

Γιατί ενώ αυτά ίσχυαν πάντα να συνεχίζουμε να θέλουμε να δουλεύουμε (και να μας δουλεύουν) στο δημόσιο?

α) Γιατί κάποτε ήταν πολύ καλά και πιστεύουμε ότι θα ξαναγίνει?
β) Γιατί δεν μπορούμε πλέον να σταθούμε - η πλειοψηφία - σε άλλο χώρο εργασίας ή ακόμα και να σταθούμε οι συνθήκες μπορεί να είναι χειρότερες?
γ) γιατί όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν αρκετές δουλειές (της προκοπής) στον ιδιωτικό τομέα?
δ) διότι η λύση του εξωτερικού υπάρχει αλλά δεν έχουμε τα προσόντα (ηλικιακά και εξειδίκευσης που απαιτούνται)?

Αυτά και άλλα πολλά θα μείνουν αναπάντητα... θα υπάρξει μια σχετική ηρεμία και τα ίδια ερωτήματα θα επνάερθουν στις επόμενες φάσεις μεταθέσεων, αποσπάσεων, μετατάξεων, διαθέσεων κ.α.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: lndal στις Αύγουστος 11, 2014, 07:35:12 μμ
Καλησπέρα! Μήπως έχει μάθει κανείς για το πώς θα γίνουν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ φέτος; ’κουσα από αιρετό ενημερωμένο ότι σκέφτονται να εφαρμόσουν πάλι το μοντέλο μόνο από πλεονασματικές σε ελλειματικές περιοχές. Θα ήθελα πολύ να ακούσω και τις δικές σας απόψεις διότι μ'έχει φάει το άγχος για άλλη μια χρονιά.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: harac στις Αύγουστος 11, 2014, 09:36:27 μμ
Για να δούμε....
Πάντως το μοντέλο των πλεονασματικών-ελειμματικών φαίνεται ότι τείνει να επικρατήσει παντού και στην Β/θμια και στην Α/θμια, καθηλώνοντας συστηματικά στην οργανική τους συναδέλφους που θέλουν να διδάξουν σε σχολεία και όχι να αποσπώνται σε διοικητικές θέσεις.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: aisana στις Αύγουστος 14, 2014, 09:11:09 πμ
Το σλόγκαν των φετινών δημοτικών εκλογών ήταν :Ψηφίστε με για να πάρω απόσπαση!
Οι συνάδερφοι που εκλέχτηκαν (και μπράβο τους) δεν είναι κυρίως οι υπεύθυνοι που θα περιοριστούν οι θέσεις στα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ. Απλά είναι ένα ακόμα λιθαράκι στο μπάχαλο που γίνεται με τη δήθεν αντικειμενικά κριτήρια που υπάρχουν!
 Γιατί δεν γίνονται οι αποσπάσεις με τα μόρια των μεταθέσεων;
Γιατί πρέπει να προηγείται ο εκλεγμένος συνάδερφος;
Γιατί να προηγείται η γυναίκα του δικαστή/αστυνομικού/πυροσβέστη/στρατιωτικού;Οι σύζυγοι μας που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είναι ...κατώτεροι;
Κάθε παιδί να παίρνει 4 μόρια είτε είναι 2ο ,3ο 4ο κ.ο.κ
Γιατι να μη δίνεται προτεραιότητα στις συναδέλφισσες που τα παιδιά τους  δίνουν πανελλήνιες;(για να μην παρεξηγηθώ εγώ έχω μικρό παιδί)
Γιατι να μην αποτελεί κριτήριο και η χιλιομετρική απόσταση από το σπίτι του καθενός; ::)
Συμφωνω απόλυτα μαζί σου!! Το μόνο ότι τα παιδιά στις πανελλήνιες δεν δίνουν μόρια ούτε προτεραιότητα. και αυτο είναι σίγουρο. στο νομό μου πέρυσι εγώ σαν ΠΕ60 με παιδί στις πανελλήνιες πήρα απόσπαση. βέβαια δε φαινόταν πουθενά ότι το παιδί μου δίνει πανελλήνιες. δεν κατέθεσα κάτι επιπλέον, παρα μόνο την οικογενειακή κατάσταση.δυο φίλες μου δασκάλες όμως στην ίδια περίπτωση, όχι.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: athapris στις Αύγουστος 14, 2014, 11:21:35 πμ
Καλησπέρα! Μήπως έχει μάθει κανείς για το πώς θα γίνουν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ φέτος; ’κουσα από αιρετό ενημερωμένο ότι σκέφτονται να εφαρμόσουν πάλι το μοντέλο μόνο από πλεονασματικές σε ελλειματικές περιοχές. Θα ήθελα πολύ να ακούσω και τις δικές σας απόψεις διότι μ'έχει φάει το άγχος για άλλη μια χρονιά.


Ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ Δημήτρης Μπράτης, έγραψε ξεκάθαρα πως οι αποσπάσεις θα υλοποιηθούν με βάση τα κενά που θα στείλουν τα κατά τόπους ΠΥΣΠΕ, χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις και "κοπτοραπτικές". Το περσινό μπάχαλο με την εν λόγω "λογική" των ελλειμμάτων και πλεονασμάτων,  μόνο χάος δημιούργησε στον προγραμματισμό των ΠΥΣΠΕ και ουδεμία λύση έδωσε...
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: AnnaB στις Αύγουστος 14, 2014, 05:11:12 μμ
ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ
Ο υπουργός Παιδείας  Α. Λοβέρδος έδωσε εντολή να μη γίνει καμία απόσπαση εκπαιδευτικού στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

http://www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/8-septembrioy-ua-eidopoihuoyn-14-500-anaplhrvtes-ekpaideytikoi-kamia-apospash-sth-diarkeia-ths-sxolikhs-xronias

Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: lazaros στις Αύγουστος 14, 2014, 05:15:50 μμ
Καμιά ψήφο σ αυτούς κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς

Ποια είναι τα κενά των πυσπε. Υπολογίζουν και τις σίγουρες άδειες; Α ξέχασα πως θα καβατζωθουν οι αναπληρωτές fan του κομματος
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: aisana στις Αύγουστος 26, 2014, 06:02:51 μμ
κάτι νεότερο; θα ανακοινωθούν απόψε ή όχι;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: silkcut στις Σεπτέμβριος 26, 2014, 03:35:15 μμ
http://www.minedu.gov.gr/home/themata-prosopikou-main/135-protobathmia-kai-deyterobathmia/12071-26-09-14-apospaseis-pyspe.html
Τίτλος: Απόσπαση σε νοσοκομειακά σχολεία της Αθήνας
Αποστολή από: rodenia στις Δεκέμβριος 16, 2014, 10:35:56 μμ
Συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος εσάς πώς μπορεί ένας εκπαιδευτικός Α/μιας (δάσκαλος) να αποσπαστεί για μία σχολική χρονιά στα Δημοτικά Σχολεία που λειτουργούν μέσα στα νοσοκομεία Παίδων "Αγία Σοφία" και "Αγλαΐα Κυριακού"; Ανήκω σε ΠΥΣΠΕ εκτός νομού Αττικής. Πρέπει να κάνω αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και να ζητήσω απόσπαση για την Α' Αθήνας (όπου και ανήκουν τα νοσοκομειακά σχολεία); Ή μήπως οι θέσεις σε αυτά τα σχολεία προκηρύσσονται κατευθείαν από το Υπουργείο; Αν έχετε κάποια πληροφορία ή, ακόμα καλύτερα, εμπειρία, θα με βοηθούσατε πολύ.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: AssaVolos στις Δεκέμβριος 22, 2017, 01:34:45 μμ
πρεπει να πιεσουμε να γινουν αποσπασεις σε πυσπε φετος οπως εγιναν το 2015 πριν τις εκλογες
το δεν εχει κενα κτλ δεν το λαμβανω καν υποψιν μου διοτι υπαρχουν ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ τελη αυγουστου αρχες σεπτεμβρη (μακροχρονιες αδειες, γονικες αδειες κτλ)] αλλα και μεσα στη χρονια
πολλες αδειες παιδια...

ασχετο, για μορια συνυπηρετησης ο αντρας μου παιρνει βεβαιωση εργοδοτη απλα? στον ιδιωτικο τομεα δουλευει (εταιρεια με υποδηματα)

καλες γιορτες
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: georgiasamar στις Φεβρουάριος 28, 2018, 11:26:31 πμ
καλησπερα σας μηπως γνωριζει τι εγινε με το κυσπε της 22ας φεβρουαριου?περιμενω αποσπαση αλλα δεν βρισκω ανακοινωση καπου στο ιντερνετ και απο την διευθυνση μου δεν γνωριζουν κατι.επισης προσπαθησα να ερθω σε επαφη με αιρετους του κυσπε αλλα δεν πηρα καμια απαντηση ακομη.μηπως ειναι νωρις ακομη ?εχει περασει μια εβδομαδα.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: emmaki στις Φεβρουάριος 23, 2019, 07:42:00 μμ
Καλησπερα συναδελφοι.
Μετα απο σχεσον 15 χρονια στην ειδικη αγωγη σκεφτομαι να κανω διαλειμμα και να παω στη γενικη για μια χρονια (νιωθω «καμμενη»).

Μπορει καποιος να με ενημερωσει για τις διαδικασιες;
Ευχεριστω
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: BELLISSIMA στις Φεβρουάριος 24, 2019, 03:41:56 μμ
Θα πρέπει να κάνεις αίτηση απόσπασης από σμεαε σε άλλο πυσδε/πυσπε
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: emmaki στις Φεβρουάριος 24, 2019, 06:28:26 μμ
Θα πρέπει να κάνεις αίτηση απόσπασης από σμεαε σε άλλο πυσδε/πυσπε

Περιπου ποτε γινονται οι αιτησεις;
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: erietta στις Φεβρουάριος 24, 2019, 07:38:02 μμ
Παράθεση
Περιπου ποτε γινονται οι αιτησεις;

Θα πρέπει να παρακολουθείς εδώ το site αλλά και τα e-mail που σας στέλνουν στο σχολείο που είσαι. Πέρυσι η εγκύκλιος αποσπάσεων βγήκε στα τέλη Μαρτίου, αμέσως μετά τις μεταθέσεις. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά. Δες την περυσινή εγκύκλιο για να δεις ποια χαρτιά θα χρειαστείς.
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: emmaki στις Φεβρουάριος 24, 2019, 09:04:11 μμ
Θα πρέπει να παρακολουθείς εδώ το site αλλά και τα e-mail που σας στέλνουν στο σχολείο που είσαι. Πέρυσι η εγκύκλιος αποσπάσεων βγήκε στα τέλη Μαρτίου, αμέσως μετά τις μεταθέσεις. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά. Δες την περυσινή εγκύκλιο για να δεις ποια χαρτιά θα χρειαστείς.

Ευχαριστω!
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Daidalos στις Ιούνιος 24, 2020, 01:31:31 μμ
"ΚΥΣΠΕ: Ξεκινούν οι διαδικασίες απόσπασης εκπαιδευτικών από Νομό σε Νομό για το σχολικό έτος 2020-2021"
https://www.esos.gr/arthra/68277/kyspe-xekinoyn-oi-diadikasies-apospasis-ekpaideytikon-apo-nomo-se-nomo-gia-sholiko-etos
Τίτλος: Απ: Αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Αποστολή από: Syllas στις Αύγουστος 19, 2020, 08:23:17 μμ
Μια ερώτηση: περιμένω εγώ και μια συνάδελφος ανάκληση απόσπασης από πυσδε σε πυσδε. Επειδή είναι πρώτη φορά, διαβάσαμε ότι διαλύεται το Κυσδε. Τι σημαίνει αυτό για μας; Υπάρχει περίπτωση να μη γίνουν ανακλήσεις; Ευχαριστώ