0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πω πάντως εδώ τη γνώμη μου, που μπορεί όμως να είναι και αφελής. Αφορά τον Μπράτη, ο οποίος, εντάξει, δεν ξέρω πόσο ειλικρινής είναι τελικά, αλλά εδώ που τα λέμε, βγαίνει και ενημερώνει ο άνθρωπος, έχει κάνει αρκετή δουλίτσα (πχ έχει κωδικοποιήσει τον νόμο για τις άδειες, μάζεψε τα κενά και τα πλεονάσματα κι έφτιαξε πινακάκια), ε, εντάξει, σε σχέση με τους υπόλοιπους εμένα μια χαρά μου φαίνεται... Να σημειώσω-προς αποφυγήν παρεξηγήσεων- ότι τον γνωρίζω αποκλειστικά και μόνο μέσω των ανακοινώσεών του, και επιπλέον, του έχω απευθύνει κατα καιρούς ερωτήσεις μέσω e-mail κι έχει απαντήσει άμεσα. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω εμπειρία, μπορεί αυτή να είναι η δουλειά του ούτως ή άλλως και απλά να μου φαίνεται μια χαρά, απλά και μόνο επειδή οι υπόλοιποι ΔΕΝ κάνουν τη δουλειά τους..... τι να πω...
Προσέξτε το : "γ) «Επικύρωση πινάκων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το σχολικό έτος 2011-2012»."Δηλαδή σήμερα τι έγινε τελικά; Τους πούλησε η Μηχανογράφηση του ΥΠΔ
Και βέβαια AnnaB οι πίνακες ήταν έτοιμοι από Παρασκευή.Ξέρεις γιατί δεν προχωράει το πράγμα.Για να πάρεις ή πάρω ή πάρουμε τους εκλεγμένους (βλέπε Emai, τηλέφωνα κάτω από κάθε ανακοίνωση κλπ) και να παρακαλάμε έτσι για να συντηρούμε το "σύστημα" το οποίο στην τελική (θέλουν να μας περάσουν !) ότι είναι απαραίτητο για να μην το απαξιώσουμε.... έτσι γιατί απλά το Υπουργείο δεν κάνει καλά τη δουλειά του και δεν μπορεί να βάλει τη Μηχανογράφηση να τυπώσει και εκδόσει τις λίστες με τα τελικά αποτελέσματα.Ήμαρτον !!!Σημείωση: Το "σύστημα" είναι οι εκλογές για την ανάδειξη Αιρετών.