0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι άνθρωποι και εντοπιότητα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή, και παιδιά κάνουν, και χωρίζουν, και χηρεύουν, και υιοθετούν και πολλά πολλά άλλα. Πρέπει με κάποιο τρόπο η υπηρεσία να γνωρίζει ότι τα στοιχεία που δηλώνετε είναι αληθή και ισχύουν τώρα. Και αυτό γίνεται με 2 τρόπους. Ο ένας είναι να υπάρχει ένα online σύστημα ..., και ο δεύτερος... είναι να εκδοθεία από τον αρμόδιο φορέα ένα πιστοποιητικό και να προσκομιστεί εκεί που ζητείται.
και δ. στο αντίγραφο που οφείλεις να κρατήσεις ΕΣΥ συνάδελφε εγκαταληψη!!!! όχι κάνουμε τις αιτήσεις ...και όταν τα χρειαζόμαστε βάζουμε τους υπαλλήλους του γραφείου να τα ψάχνουν
Καλησπέρα σας, είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας ΠΕ 06 και φέτος αποσπάστηκα. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με τα μόρια που θα πάρω από τις σχολικές μονάδες που θα τοποθετηθώ ... Αν δηλαδή συμπληρώνω ωράριο σε ένα δεύτερο σχολείο ή και τρίτο θα πάρω μέρισμα από την κάθε σχολική μονάδα; Ή θα προσμετρηθούν μόνο τα μόρια της σχολικής μονάδας της βασικής μου τοποθέτησης; Ευχαριστώ!!
Η σειρά έχει ως εξής :1. διορίζεσαι και παίρνεις προσωρινή τοποθέτηση2. μπορείς το Σεπτέμβριο να ζητήσεις απόσπαση λόγω σοβαρού λόγου σε σχολείο(παίρνεις τα μόρια αυτού του σχολείου). Το Νοέμβριο που γινονται αιτήσεις μετάθεσης δεν μπορείς να κάνεις γιατι δεν έχεις υπηρετήσει την οργανική σου θέση. Ζητάς όμως θέση μέσα στην περιφέρεια που διορίστηκες.3. Τον Μαιο ζητάς πάλι απόσπαση. Αν πάρεις απόσπαση σε φορέα (Υπουργείο, γραφείο) τότε θεωρείται ότι υπηρετείς την οργανική σου παιρνεις τα μόρια του σχολείου σου και τον Νοέμβριο δικαιούσε μετάθεσης.4. Συνεχείς αποσπάσεις σε σχολεία δεν σου δίνουν δικαίωμα μετάθεσης αν δεν υπηρετήσεις μια χρονιά στην οργανική σου (όσα μόρια και να έχεις) μόνο με απόσπαση σε φορέα το γλιτώνεις.
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε αν υπαρχει οριο στο ποσα χρονιασυνεχομενα μπορει να παρει καποιος εκπαιδευτικος (οχι νεοδιοριστος) αποσπασηχωρις να εχει υπηρετησει την οργανικη του.εχω βρει αυτοhttp://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4616480στο οποιο γραφει το εξης:ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υποβολής αίτησης για απόσπαση......Οσοι ζητούν απόσπασηγια τρίτο συνεχόµενο σχολικό έτος, εάν δεν έχουν υποβάλει αίτηση µετάθεσηςστην περιοχή όπου ζητούν να αποσπαστούν.Ισχυει;Ευχαριστω εκ των προτερων