0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προβλέπεται ( κατά προτεραιότητα απόσπαση σε κάποιον που έχει γίνει αποδεκτός σε πανεπιστήμιο για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα (εκτός του τόπου όπου υπηρετεί) αλλά δεν πήρε ή δεν επιθυμεί να πάρει εκπαιδευτική άδεια;
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε αν υπαρχει οριο στο ποσα χρονιασυνεχομενα μπορει να παρει καποιος εκπαιδευτικος (οχι νεοδιοριστος) αποσπασηχωρις να εχει υπηρετησει την οργανικη του.εχω βρει αυτοhttp://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4616480στο οποιο γραφει το εξης:ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υποβολής αίτησης για απόσπαση......Οσοι ζητούν απόσπασηγια τρίτο συνεχόµενο σχολικό έτος, εάν δεν έχουν υποβάλει αίτηση µετάθεσηςστην περιοχή όπου ζητούν να αποσπαστούν.Ισχυει;Ευχαριστω εκ των προτερων
Παράθεση από: go_ask_alice στις Δεκεμβρίου 04, 2011, 07:25:29 pmΚαλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε αν υπαρχει οριο στο ποσα χρονιασυνεχομενα μπορει να παρει καποιος εκπαιδευτικος (οχι νεοδιοριστος) αποσπασηχωρις να εχει υπηρετησει την οργανικη του.εχω βρει αυτοhttp://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4616480στο οποιο γραφει το εξης:ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ υποβολής αίτησης για απόσπαση......Οσοι ζητούν απόσπασηγια τρίτο συνεχόµενο σχολικό έτος, εάν δεν έχουν υποβάλει αίτηση µετάθεσηςστην περιοχή όπου ζητούν να αποσπαστούν.Ισχυει;Ευχαριστω εκ των προτερωνΑν ζητάς απόσπαση σε ένα συγκεκριμένο νομό επί 3 συνεχόμενα ετη αλλά δεν κάνεις χαρτιά για μετάθεση για αυτόν το νομό,τότε ισχύει νομίζω αυτό που αναφέρεις.
Είμαι προπτυχιακός φοιτητής στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και έχω οργανική θέση στο Ηράκλειο.Τα 2 μόρια που αφορούν στις σπουδές τα παίρνω για όλο το νομό Θεσσαλονίκης ή για τη συγκεκριμένη περιφέρεια στην οποία βρίσκεται η σχολή;Μπορεί να αλλάξει βέβαια αυτή η μοριοδότηση , αλλά λέμε τώρα..
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΣΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟ 2011-2012 ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΛΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟ