0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lasid στις Φεβρουαρίου 04, 2011, 05:54:50 pmΜια χαρά είναι οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία της Ελλάδας.Πάρτε μια εικόνα για τον τρόπο με τον όποιο σταματούν τους μαθητές που ενοχλούν το μάθημαστη
Μια χαρά είναι οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία της Ελλάδας.Πάρτε μια εικόνα για τον τρόπο με τον όποιο σταματούν τους μαθητές που ενοχλούν το μάθημαστη
A ΚΑΛΑ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΕΔΩ ( ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ)!!!! http://www.youtube.com/watch?v=FdPj0tPttLI
μπααααααααααα, αυτοί εκεί έτσι τα χουνε ούτως ή άλλως!!!
Αμαν ρε Λανταου! για να αποκτησουν παιδι ικανοι γονεις θα ειναι
Παράθεση από: belw στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 09:17:24 pmΑμαν ρε Λανταου! για να αποκτησουν παιδι ικανοι γονεις θα ειναιΑυτό πάλι ποιος το είπε;; Και τι επιχείρημα αβάσιμο είναι αυτό;; Κι αυτοί που καταλήγουν να κακοποιούν τα παιδιά τους απέκτησαν παιδιά...αυτό τους κάνει ικανούς;;; Εγώ συμφωνώ μ'αυτό που λέει ο Landau και που το έχει ξαναπεί...πάρα πολλοί κάνουν παιδιά απ'τον φόβο της μη ομοιομορφίας ή αποδοχής....δηλαδή επειδή όλοι αυτό κάνουν..προτιμούν να το κάνουν κι αυτοί απ'το να ακούσουν το πραγματικό τους "θέλω" ή τις πραγματικές τους δυνατότητες...Πάρα πολλούς αν τους ρωτήσεις να σου πουν πραγματικά τι ήταν αυτό που θέλαν,αλλά πραγματικά...δεν θα σου πουν "παιδιά" αν μιλήσουν μέσα απ'την καρδιά τους....! Αλλά το "ανόμοιο" και μη αποδεκτό φοβίζει....Και σ'αυτό είμαι κάθετη....απλά όταν λέγονται τέτοια πράγματα ενοχλούν!