0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tzhna στις Αυγούστου 29, 2011, 07:42:22 pmΕπαναφερω το θεμα που ειχα ξεκινησει και ως ξεχωριστο αλλα δεν υπηρξε ενδιαφερον.Τι θα κανουμε αν παρει αναπληρωτες σε λειτουργικα κενα με το που θα ξεκινησει η χρονια χωρις να εχει ικανοποιησει ολες τις αποσπασεις.Κανονικά δεν θα πρέπει να συμβεί αυτό ( όπως δεν διορίζει σε περιοχή που δεν ικανοποιείται μετάθεση ) . Όπως είπες αυτό ισχύει αν πάρει αναπληρωτή αρχές Σεπτέμβρη. Αν αδειάσει θέση ( π.χ. από άδεια ανατροφής ) αργότερα τότε μπορεί να πάρει αναπληρωτή. Μην εισαι και τοσο σιγουρη. Περυσι δεν ηταν που στο Ν. Θεσσαλονικης πηραν περιπου 60 αναπληρωτες δασκαλους;;; Και μαλιστα στο πρωτο δεκαημερο του Σεπτεμβριου!!! Ειχε ικανοποιησει ολες τις αιτησεις των αποσπασεων; Δεν το νομιζω. Δεν ξερω με ποιο καθεστως τους πηρε. Αν ηταν κανονικοι ή ΕΣΠΑ ή δεν ξερω τι αλλο. Αλλα δεν νομιζω να παιζει αυτο ρολο.
Επαναφερω το θεμα που ειχα ξεκινησει και ως ξεχωριστο αλλα δεν υπηρξε ενδιαφερον.Τι θα κανουμε αν παρει αναπληρωτες σε λειτουργικα κενα με το που θα ξεκινησει η χρονια χωρις να εχει ικανοποιησει ολες τις αποσπασεις.
καλημέρα σαςκ εγώ στο περίμενε κ δε βλέπω φως μακάρι τουλάχιστον να ικανοποιηθούν όσο γίνεται περισσότερες αιτήσεις....μας έχουν απαξιώσει εδώ κ καιρό...αλλά τώρα έχει παραγίνει το κακό...είμαι διορισμένη 1 ώρα μακριά από την πόλη μου κ έχω 3 παιδιά...τα λεφτά για τη βενζίνη κ η νταντά με κάνουν να σκέφτομαι σοβαράτο ενδεχόμενο της ανευ αποδοχών για ανατροφή τέκνωνέλεος!!!