0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι κυρώσεις υπάρχουν δηλαδή εάν δεν παρουσιαστεί κάποιος 1η Σεπτέμβρη; Το πολύ πολύ να του κόψουν το ημερομίσθιο; Λιγότερο θα κοστίσει από το να πάει.Αντί να σκεφτόμαστε αναρρωτικές, καλύτερα θα ήταν να είμαστε ειλικρινείς : Δεν παρουσιάστηκα γιατί περίμενα τις αποσπάσεις και δεν πρόλαβα να έρθω. Θα έρθω την Παρασκευή ή την Δευτέρα. Τι θα μας κάνουν δηλαδή;;
Παράθεση από: mkoum στις Αυγούστου 29, 2011, 10:34:15 pmΑν (λεμε τωρα...) βγουν Τεταρτη απογευμα που θα παρουσιαστητε 1/9;Μη λες τέτοια πράγματα!...Τα κάνανε που τα κάνανε σαν...μην πω τώρα...Δε νομίζω να τολμήσουν να τα βγάλουν αργότερα από σήμερα το απόγευμα...Οι απαράδεκτοι!!!...για να μην πω καμιά πιο "βαριά" κουβέντα!
Αν (λεμε τωρα...) βγουν Τεταρτη απογευμα που θα παρουσιαστητε 1/9;
Πέτυχα αιρετό στο τηλέφωνο. Ή σήμερα αργά το βράδυ θα προσπαθήσουν ή αλλιώς αύριο!!!!
Γνωριζει κανεις αν ξεκινησαν να συνεδριαζουν οι του ΚΥΣΔΕ;
http://www.youtube.com/watch?v=UhDgpXWkFHE&feature=player_embedded GIA NA FTIAXTOYME LIGO..
Σε επικοινωνια μου προ ωρας με τη γραμματεια του κυσδε (3442286) μου είπαν-και μαλλον αιρετός ήταν, αν κρίνω από τον τροπο που μου μιλησε- πως1. μπορεί να βγουν οι αποσπάσεις σήμερα. Μάλιστα μεχρι χθες γινοταν επικαιροποιηση κενων απο διευθυνσεις/γραφεία2. μαλλον έχουν κλειδώσει από χθες στις πιο πολλες ειδικοτητες, κάποιες περιοχές έμεναν να στειλουν κενά/πλεονασματα3. θα γίνουν από πλεονασματικές περιοχές σε ελλειμματικές. Όπου πλεονασματικές περιοχές βλέπε υπεράριθμους και ΙΣΩΣ ευρισόμενους στη διαθεση ΠΥΣΔΕ (διότι όπως εξήγησε, ακόμα και οι σε διαθεση κάλλιστα μπορούν να τοποθετηθούν σε σχολεία με λειτουργικά κενά και μολοταυτα η περιοχή να εξακολουθεί να έχει κενά)Καλη τύχη σε όλους!