0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω παντως που πηρα τηλ πριν λιγο στην δδ της οργανικης μου μου ειπε ο διευθυντης να παρω 1/9 τηλ στο σχολειο να πω στον δ/ντη οτι εχω ενημερωσει και να αφησουν κενο στο πρακτικο ωστε αν δεν παρω αποσπαση να υπογραψω! τον βρισκω σωστο!!!
Ουτε στην δευτεροβαθμια υπαρχουν κενα . Αρα για ποσες αποσπασεις μιλαμε ; Για 50 ή 60;
Για τους ΠΕ19-20 υπάρχουν αν όχι σε ΟΛΕΣ περιοχές πλεονάσματα, τουλάχιστον στις περισσότερες! Δεν υπάρχει όμως έλειψη σε καμία περιοχή, μόνο στην Α/θμια υπάρχουν κενά για ΠΕ19-20. Και πέρσι οι αποσπασμένοι ΠΕ19-20 σε δημοτικά τοποθετήθηκαν! Γιατί να μην αποσπάσει εμάς που περισσεύουμε παντού και να καλύψουμε τα κενά της Α/θμιας, έτσι ώστε να μην πάρει αναπληρωτές σε περιοχές όπου υπάρχουν συνάδελφοι που αιτούνται απόσπασης;;
Παράθεση από: apinf στις Αυγούστου 30, 2011, 11:18:18 amΓια τους ΠΕ19-20 υπάρχουν αν όχι σε ΟΛΕΣ περιοχές πλεονάσματα, τουλάχιστον στις περισσότερες! Δεν υπάρχει όμως έλειψη σε καμία περιοχή, μόνο στην Α/θμια υπάρχουν κενά για ΠΕ19-20. Και πέρσι οι αποσπασμένοι ΠΕ19-20 σε δημοτικά τοποθετήθηκαν! Γιατί να μην αποσπάσει εμάς που περισσεύουμε παντού και να καλύψουμε τα κενά της Α/θμιας, έτσι ώστε να μην πάρει αναπληρωτές σε περιοχές όπου υπάρχουν συνάδελφοι που αιτούνται απόσπασης;;+1000%αραγε τι σκοπο εχουν?να καλυψουν τα κενα στα πιλοτικα της α'βαθμιας μονο με αναπληρωτες και εμας να μην μας αποσπασουν??και τι θα μας κανουν στις οργανικες που πλεοναζουμε??φαυλος κυκλος!!!!
Το σύστημα παρουσιάζει και σήμερα προβλήματα/λάθη.Γραμματεία ΚΥΣΠΕΣτοιχεία επικοινωνίαςΤηλ.: 210 344 2303, 210 344 2283
Παράθεση από: Sok-4 στις Αυγούστου 30, 2011, 11:28:18 amΠαράθεση από: apinf στις Αυγούστου 30, 2011, 11:18:18 amΓια τους ΠΕ19-20 υπάρχουν αν όχι σε ΟΛΕΣ περιοχές πλεονάσματα, τουλάχιστον στις περισσότερες! Δεν υπάρχει όμως έλειψη σε καμία περιοχή, μόνο στην Α/θμια υπάρχουν κενά για ΠΕ19-20. Και πέρσι οι αποσπασμένοι ΠΕ19-20 σε δημοτικά τοποθετήθηκαν! Γιατί να μην αποσπάσει εμάς που περισσεύουμε παντού και να καλύψουμε τα κενά της Α/θμιας, έτσι ώστε να μην πάρει αναπληρωτές σε περιοχές όπου υπάρχουν συνάδελφοι που αιτούνται απόσπασης;;+1000%αραγε τι σκοπο εχουν?να καλυψουν τα κενα στα πιλοτικα της α'βαθμιας μονο με αναπληρωτες και εμας να μην μας αποσπασουν??και τι θα μας κανουν στις οργανικες που πλεοναζουμε??φαυλος κυκλος!!!!Τωρα που κλεισαν τα γραφεια; Γραμματειακη υποστηριξη στο καθε σχολειο!
Όταν λένε για ελλείμματα και πλεονάσματα, τα μετράνε από την περιοχή μετάθεσης που φεύγεις προς το ΠΥΣΔΕ απόσπασης ή από το ΠΥΣΔΕ ολόκληρο που φεύγεις προς το ΠΥΣΔΕ απόσπασης; Αν ισχύει το δεύτερο, παίρνοντας π.χ. εγώ απόσπαση (στο ΠΥΣΔΕ που ζητάω έχει δώσει κενό, ενώ στην Α ' περιοχή μετάθεσής μου είναι 0) εξαιτίας μου μπορεί να μετακινήσει τους συναδέλφους από τη