*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2011  (Αναγνώστηκε 567391 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2011
« Απάντηση #1358 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:22:56 pm »
Παντως, το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι κανείς μα κανείς δεν αντιλαμβανεται τη δυσκολία που έχει η τάξη (εκτός από εμάς τους ίδιους φυσικά). Έλεγα πρόσφατα σε κάποιον (στρατιωτικό) ότι το επάγγελμά μας είναι ψυχοφθόρο, και μου απαντάει "τι ψυχοφθόρο ρε, δεν μπορώ να ακούω βλακείες..."..... Ωραία...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:53:17 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0404

• Έμπειρο μέλος
  • Ask Kosh
    • Προφίλ
« Απάντηση #1359 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:23:34 pm »
Πω πω ... έχω μια νύστα..
Προλαβαίνω σίγουρα να ρίξω έναν υπνάκο.
Μη σου πω και δεύτερο (ολονύχτιο δηλαδή)....
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

Αποσυνδεδεμένος GRETEL

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1360 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:24:43 pm »
Πέρσυ υπήρχε εδώ μια δημοσκόπηση όπου ψήφιζες τον καλύτερο υπουργό παιδείας. Η ''κυρία'' Διαμαντω λοιπόν ήταν στο τέλος με ελάχιστες ψήφους.Αν θυμάμαι καλά μπροστά και με διαφορά ήταν ο Στυλιανίδης.

Εχεις δίκιο. Επι Στυλλιανίδη οι αποσπάσεις είχαν ανακοινωθεί νωρίτερα από ποτέ αρχές ιουλίου!!!!!!! Κατάφερε η εν λόγω να κάνει να νοσταλγούμε από τον Αρσένη τον Γιωργάκη μέχρι τη Μαριέττα!!!!

Καλά αν η Μαριέττα τολμούσε μόνο να ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ!!!!!!! ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Emma29

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1361 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:27:07 pm »
Alice6 , μπορείς να προτείνεις στον στρατιωτικό μια μέρα να πας εσύ στο στρατόπεδο και αυτός στην τάξη και να δούμε τότε. Πλεον, όποιος απαξιώνει το επάγγελμά μας τον προκαλώ να παρατήσει το δικό του και αν έχει τα κότσια να διαβάσει και να γίνει εκπαιδευτικός....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:53:17 »

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1362 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:28:21 pm »
Παντως, το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι κανείς μα κανείς δεν αντιλαμβανεται τη δυσκολία που έχει η τάξη (εκτός από εμάς τους ίδιους φυσικά). Έλεγα πρόσφατα σε κάποιον (στρατιωτικό) ότι το επάγγελμά μας είναι ψυχοφθόρο, και μου απαντάει "τι ψυχοφθόρο ρε, δεν μπορώ να ακούω βλακείες..."..... Ωραία...
Νομίζω ότι οι εκτός δε μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο και ψυχοφθόρο είναι να είσαι ακπαιδευτικός! Αφού και εγώ πριν μπω σε τάξη θεωρούσα ότι είναι εύκολο.Μετά μπήκα σε τάξη και είδα τα (ωραία) ζόρια...
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος MG12

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1363 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:31:36 pm »
Όλοι οι νοήμονες εργοδότες προσπαθούν να έχουν το προσωπικό τους σχετικά ικανοποιημένο για να αποδίδει όσο το δυνατόν καλύτερα. Αντίθετα φροντίζουν εμείς να είμαστε οι πλέον εξαθλιωμένοι και εξαγριωμένοι υπάλληλοι του δημόσιου τομέα. Γιατί μας έστειλαν να κάνουμε αιτήσεις απόσπασης χωρίς να μας ενημερώσουν ότι θα υπάρξει πλαφόν; Σε κάθε "παιχνίδι", για να είναι δίκαιο, οι κανόνες πρέπει να είναι γνωστοί εκ των προτέρων.  Αλλά γιατί να υπάρχουν κανόνες, αφού ό,τι και να μας κάνουν εμείς θα πούμε και ευχαριστώ! 

Αποσυνδεδεμένος σκράπας

• Νέο μέλος
  • *
  • ούτε ένας μαθητής χαμένος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1364 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:32:38 pm »
το επάγγελμα του εκπ/κου είναι ελεύθερο. όποιος θέλει μπορεί να το ακολουθήσει, μια και είναι τόσο εύκολο.
όσο για τους τρόπυς αντίδρασης μη βιάζεστε. μη ξεχνάμε οτι είμαστε ο πιο ''διαβασμένος'' κλάδος.
εγώ πάντως κάποια λουκέτα και αλυσίδες που έχω για το ποδήλατο μου, λέω να τα ''ξεχάσω'' στο προαύλιο αρχές Οκτώβρη.

Αποσυνδεδεμένος Emma29

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1365 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:33:53 pm »
Κουράγιο παιδιά! Όπου να ναι συνεδριάζουν....τώρα θα πίνουν το καφεδάκι τους,θα λένε τα χωρατά τους και κάπου εκέι ανάμεσα θα μας σκεφτούν κι εμάς...δε βαριέσαι...υγεία πάνω από όλα!

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1366 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:34:08 pm »
 Το ζητημα παντως ειναι οτι μετα απο 2 ετη στο Υπουργειο επρεπε να ειχε μαθει τι πρεπει να κανει. Πως λειτουργουν σε καθε περιπτωση. Αν θεωρησουμε παλι οτι δεν γνωριζει και εμπιστευεται ειδικους συμβουλους (που μπορει και να τους πληρωνει αδρα ή να μην τους πληρωνει, δεν το ξερω.), τοτε ειναι καλυτερο να τους αντικαταστησει με εκπαιδευτικους , που ζουν την κατασταση απο μεσα και γνωριζουν πως πρεπει να αλλαξουν τα πραγματα.

Αποσυνδεδεμένος Emma29

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1367 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:35:15 pm »
το επάγγελμα του εκπ/κου είναι ελεύθερο. όποιος θέλει μπορεί να το ακολουθήσει, μια και είναι τόσο εύκολο.
όσο για τους τρόπυς αντίδρασης μη βιάζεστε. μη ξεχνάμε οτι είμαστε ο πιο ''διαβασμένος'' κλάδος.
εγώ πάντως κάποια λουκέτα και αλυσίδες που έχω για το ποδήλατο μου, λέω να τα ''ξεχάσω'' στο προαύλιο αρχές Οκτώβρη.
έτσι είναι...

Αποσυνδεδεμένος mkoum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1368 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:37:15 pm »
Το ΚΥΣΔΕ τι ωρα θα ξεκινησει;

Αποσυνδεδεμένος dimari

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1369 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:37:27 pm »
Απ΄'ολα τα σενάρια που τρέχουν στο μυαλό μου τις τελευταίες μέρες το ωραιότερο είναι το εξής: ξεκινάω για την οργανική (8 ώρες οδήγηση)  με μια βαλίτσα ελπίζοντας για απόσπαση. Δεν παίρνω απόσπαση, ψάχνω για σπίτι, μαλιοτραβιέμαι με τους γονεις των φοιτητών που θα ψάχνουν τώρα και αυτοί, βρίσκω σπίτι, βρίσκω σχολείο για το παιδί κοντά στο σπίτι που θα έχω βρει, γυρίζω πίσω, ετοιμάζω την μετακόμιση, παίρνω το παιδί, επιστρέφω οργανική, ετοιμάζω το σπίτι και... πέφτω ξερή!!!! Α! και στο ενδιάμεσο θα πρέπει να πάρω και ένα δάνειο γιατί λεφτά.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Αποσυνδεδεμένος katiastayros

• Νέο μέλος
  • *
  • Αντε παλι τα ιδια
    • Προφίλ
« Απάντηση #1370 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:40:30 pm »
Νομίζω ότι οι εκτός δε μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο και ψυχοφθόρο είναι να είσαι ακπαιδευτικός! Αφού και εγώ πριν μπω σε τάξη θεωρούσα ότι είναι εύκολο.Μετά μπήκα σε τάξη και είδα τα (ωραία) ζόρια...
Εξαρτάται απ' το που είναι κάποιος στρατιωτικός.Και απ το σχολείο που ναι καποιος εκπαιδευτικός.
Και οι δύο χώροι μπορούν να ναι αθλιοι και ψυχοφθόροι.Ετσι κι αλλιώς τα ξεφτέρια μας παίρνουν κι αυτοι
να εκπαιδεύσουν και κρατάνε και όπλα,τανκς ,χειροβομβίδες...Δεν θα θελα να μουν στην θέση τους και
μάλιστα με σαφώς λιγότερα χρήματα  μια και ειναι οι χειρότερα πληρωμένοι σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ

Αποσυνδεδεμένος effie kat

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1371 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:45:15 pm »
 Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικό με τη διαμονή στις οργανικές του καθενός: όταν λέτε ότι πρέπει ΤΩΡΑ να βρείτε σπίτι τί εννοείτε;
 Πέρυσι πού μένατε και θα κάνετε μετακομίσεις:::

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182599
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144