0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρσυ υπήρχε εδώ μια δημοσκόπηση όπου ψήφιζες τον καλύτερο υπουργό παιδείας. Η ''κυρία'' Διαμαντω λοιπόν ήταν στο τέλος με ελάχιστες ψήφους.Αν θυμάμαι καλά μπροστά και με διαφορά ήταν ο Στυλιανίδης.
Παντως, το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι κανείς μα κανείς δεν αντιλαμβανεται τη δυσκολία που έχει η τάξη (εκτός από εμάς τους ίδιους φυσικά). Έλεγα πρόσφατα σε κάποιον (στρατιωτικό) ότι το επάγγελμά μας είναι ψυχοφθόρο, και μου απαντάει "τι ψυχοφθόρο ρε, δεν μπορώ να ακούω βλακείες..."..... Ωραία...
το επάγγελμα του εκπ/κου είναι ελεύθερο. όποιος θέλει μπορεί να το ακολουθήσει, μια και είναι τόσο εύκολο.όσο για τους τρόπυς αντίδρασης μη βιάζεστε. μη ξεχνάμε οτι είμαστε ο πιο ''διαβασμένος'' κλάδος.εγώ πάντως κάποια λουκέτα και αλυσίδες που έχω για το ποδήλατο μου, λέω να τα ''ξεχάσω'' στο προαύλιο αρχές Οκτώβρη.
Παράθεση από: Alice6 στις Αυγούστου 30, 2011, 05:22:56 pmΠαντως, το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι κανείς μα κανείς δεν αντιλαμβανεται τη δυσκολία που έχει η τάξη (εκτός από εμάς τους ίδιους φυσικά). Έλεγα πρόσφατα σε κάποιον (στρατιωτικό) ότι το επάγγελμά μας είναι ψυχοφθόρο, και μου απαντάει "τι ψυχοφθόρο ρε, δεν μπορώ να ακούω βλακείες..."..... Ωραία...Νομίζω ότι οι εκτός δε μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο και ψυχοφθόρο είναι να είσαι ακπαιδευτικός! Αφού και εγώ πριν μπω σε τάξη θεωρούσα ότι είναι εύκολο.Μετά μπήκα σε τάξη και είδα τα (ωραία) ζόρια...