0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: εγκαταληψη στις Αυγούστου 30, 2011, 06:16:10 pmεδω θα την βγαλουμε αποψε;;;;;;; Έτσι μέχρι να βγάλουμε ρίζες στο πάτωμα, να φουσκώσουν τα ματάκια μας στον Η/Υ, να πιαστεί ο ...... στην καρέκλα κ εγω δεν ξέρω τι άλλο!!!
εδω θα την βγαλουμε αποψε;;;;;;;
Και μετα ολοι απορουν γτ οι δασκαλοι τρελαινονται και αρχιζουν τα ψυχοφαρμακα και τα ηρεμιστηκα. Εγω απο αλεξ/πολη θα πρεπει να κατεβω στην παρο και για 3η χρονια να αφησω μονο το συζυγο....ελεος πια....
Παράθεση από: Sonaki στις Αυγούστου 30, 2011, 06:27:28 pmΚαι μετα ολοι απορουν γτ οι δασκαλοι τρελαινονται και αρχιζουν τα ψυχοφαρμακα και τα ηρεμιστηκα. Εγω απο αλεξ/πολη θα πρεπει να κατεβω στην παρο και για 3η χρονια να αφησω μονο το συζυγο....ελεος πια....Συμπάσχω...εγώ πρέπει να είμαι Φλώρινα και ο άντρας μου Καλαμάτα αν δεν πάρω απόσπαση για Καλαμάτα. Και υπόψιν:είμαστε και οι δυο από Κεντρική Μακεδονία και θεωρήσαμε πιο εύκολο να ζητήσω εγώ απόσπαση για Μεσσηνία παρά εκείνος για οπουδήποτε στη Μακεδονία.Θα είναι η τέταρτη χρονια που θα είμαστε χώρια(ελπίζω όμως να γίνει το θαύμα!). Και όλοι μας λένε ''μα αφού είστε και οι δυο εκπαιδευτικοι,γιατί δεν είστε μαζί???'' Τί να απαντήσω???
Ελπίζω όλα αυτά που γράφονται σε αυτό το νήμα, να διαβάζονται και από κάποιους που θεωρούν προνομιούχους τους εκπαιδευτικούς. Ειλικρινά, εύχομαι την επόμενη χρονιά να είμαστε όλοι κοντά στις οικογένειες μας.
emma, εάν επιτρέπεται και δεν γίνομαι αδιάκριτη, τί ειδικότητες είστε με τον σύζυγο;
ΜΗΝ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑς ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙ ΤΡΑ
Παράθεση από: elefthe στις Αυγούστου 30, 2011, 06:40:30 pmΜΗΝ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑς ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙ ΤΡΑ