0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι μια αποριαοσοι εχουμε φεκ διορισμου τον αυγουστο του 2010ουτε και στις αποσπασεις απο πυσδε σε πυσδε εχουμε δικαιωμα? το διαβασα μεν αλλα δεν μπορω να το πιστεψω.
Γεια σας...είδα ότι μόλις βγήκε η εγκύκλιος των αποσπάσεωνσας ανοίγει το αρχείο? Μήπως ξέρετε αν μπορώ να τη βρω από κάπου αλλού?
Απ ό,τι κατάλαβα, κάνεις τώρα την αίτηση σου, συμπληρώνεις τις προτιμήσεις σου και αν υπάρχουν λειτουργικά κενά στις περιοχές που δήλωσες και έχεις και ικανοποιητική μοριοδότηση, ικανοποιείται το αίτημά σου. Τα λειτουργικά κενά μάλλον θα βγουν τέλη Αύγουστου, μετά τους διορισμούς. Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή των μεταθέσεων.
Καλησπέρα!Τελικά δεν κατάλαβα συνηπηρέτηση ισχύει και για ελεύθερους επαγγελματίες ή μόνο για εκπαιδευτικούς?
Δεν λέει πουθενά στην εγκύκλιο πως οι νεοδιόριστοι κάνουν τώρα αίτηση και αν υπάρχουν κενά τοποθετούνται όταν προκύψουν. Απ'ότι ξέρω αιτήσεις θα κάνουν οι νεοδιόριστοι όταν θα βγει εγκύκλιος εντός ΠΥΣΠΕ. Το λέει ρητά στην εγκύκλιο ότι οι νεοδιόριστοι δεν μπορούν να κάνουν αίτηση τώρα
Παράθεση από: lilo στις Ιουνίου 15, 2011, 09:38:27 pmΚαλησπέρα!Τελικά δεν κατάλαβα συνηπηρέτηση ισχύει και για ελεύθερους επαγγελματίες ή μόνο για εκπαιδευτικούς?Και εγώ έχω την ίδια απορία!Για ελεύθερους επαγγελματίες αν ισχύει τί χαρτιά να χρειάζονται που να δικαιολογούν τη συνηπηρέτηση?
Παράθεση από: maria2882d στις Ιουνίου 15, 2011, 09:57:39 pmΠαράθεση από: lilo στις Ιουνίου 15, 2011, 09:38:27 pmΚαλησπέρα!Τελικά δεν κατάλαβα συνηπηρέτηση ισχύει και για ελεύθερους επαγγελματίες ή μόνο για εκπαιδευτικούς?Και εγώ έχω την ίδια απορία!Για ελεύθερους επαγγελματίες αν ισχύει τί χαρτιά να χρειάζονται που να δικαιολογούν τη συνηπηρέτηση?Παλιά ήθελαν 1 χαρτί που να πιστοποιεί ότι εργάζεται ο σύγυζος για τα τελευταία 2 χρόνια..Δεν ξέρω όμως αν ισχύει αυτό με την τωρινή εγκύκλιο...Όποιος ξέρει κάτι σίγουρα ας μας λύσει την απορία μας!!