0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: radiki στις Ιουνίου 15, 2011, 11:33:36 pmΗ προϋπόθεση μη δημιουργίας κενών στην περιοχή προέλευσης σημαίνει πως θα πάρουν απόσπαση μόνο αυτοί που πλεονάζουν? Δηλαδή θα πάρουν αναπληρωτές στην περιοχή υποδοχής και θα μας αφήσουν στα νησιά?Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ! Τι θέλει να πει ο ποιητής;;; Οι περισσότεροι αφήνουμε κάποιο κενό πίσω μας, το οποίο μπορεί να καλυφθεί με κάποιον άλλο μόνιμο που θέλει να πάει ή με αναπληρωτή! Δεν την καταλαβαίνω την επισήμανση...
Η προϋπόθεση μη δημιουργίας κενών στην περιοχή προέλευσης σημαίνει πως θα πάρουν απόσπαση μόνο αυτοί που πλεονάζουν? Δηλαδή θα πάρουν αναπληρωτές στην περιοχή υποδοχής και θα μας αφήσουν στα νησιά?
Παράθεση από: erietta στις Ιουνίου 16, 2011, 12:03:41 amΠαράθεσηΗ προϋπόθεση μη δημιουργίας κενών στην περιοχή προέλευσης σημαίνει πως θα πάρουν απόσπαση μόνο αυτοί που πλεονάζουν? Δηλαδή θα πάρουν αναπληρωτές στην περιοχή υποδοχής και θα μας αφήσουν στα νησιά? Αυτό δεν το διάβασα, πού το λέει στην εγκύκλιο; Δηλαδή, αν κάποιος έχει κριθεί οργανικά υπεράριθμος φεύγει άνετα, αφού περισσεύει κι εκεί που βρίσκεται; Χωρίς βύσμα, δεν το πιστεύω.Επισήμανση σε κίτρινο πλαίσιο κατω απο το κεφάλαιο
ΠαράθεσηΗ προϋπόθεση μη δημιουργίας κενών στην περιοχή προέλευσης σημαίνει πως θα πάρουν απόσπαση μόνο αυτοί που πλεονάζουν? Δηλαδή θα πάρουν αναπληρωτές στην περιοχή υποδοχής και θα μας αφήσουν στα νησιά? Αυτό δεν το διάβασα, πού το λέει στην εγκύκλιο; Δηλαδή, αν κάποιος έχει κριθεί οργανικά υπεράριθμος φεύγει άνετα, αφού περισσεύει κι εκεί που βρίσκεται; Χωρίς βύσμα, δεν το πιστεύω.
Η Επιτροπή Επιλογής των υποψηφίων προς απόσπαση εκπαιδευτικών στο εξωτερικό συνεδρίασε στις 9-6-2011 προκειμένου να ελέγξει και να καταρτίσει τους Αξιολογικούς Πίνακες υποψηφίων εκπαιδευτικών προς απόσπαση στο εξωτερικό για το 2011-2012.Μπορείτε να τους δείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2011/aksiologikoi_pinakes_110614.pdf Ορίζεται προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών, από την Τετάρτη 15-6-2001 έως και την Τρίτη 21-6-2011, για την υποβολή ενστάσεων(ηλεκτρονικά στο e-mail της Υπηρεσίας european@minedu.gov.gr) από τους εκπαιδευτικούς. Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών.
Παράθεση από: howlands στις Ιουνίου 16, 2011, 12:02:41 amΠαράθεση από: radiki στις Ιουνίου 15, 2011, 11:33:36 pmΗ προϋπόθεση μη δημιουργίας κενών στην περιοχή προέλευσης σημαίνει πως θα πάρουν απόσπαση μόνο αυτοί που πλεονάζουν? Δηλαδή θα πάρουν αναπληρωτές στην περιοχή υποδοχής και θα μας αφήσουν στα νησιά?Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ! Τι θέλει να πει ο ποιητής;;; Οι περισσότεροι αφήνουμε κάποιο κενό πίσω μας, το οποίο μπορεί να καλυφθεί με κάποιον άλλο μόνιμο που θέλει να πάει ή με αναπληρωτή! Δεν την καταλαβαίνω την επισήμανση...Παράθεση από: radiki στις Ιουνίου 16, 2011, 12:31:17 am Παράθεση από: erietta στις Ιουνίου 16, 2011, 12:03:41 amΠαράθεσηΗ προϋπόθεση μη δημιουργίας κενών στην περιοχή προέλευσης σημαίνει πως θα πάρουν απόσπαση μόνο αυτοί που πλεονάζουν? Δηλαδή θα πάρουν αναπληρωτές στην περιοχή υποδοχής και θα μας αφήσουν στα νησιά? Αυτό δεν το διάβασα, πού το λέει στην εγκύκλιο; Δηλαδή, αν κάποιος έχει κριθεί οργανικά υπεράριθμος φεύγει άνετα, αφού περισσεύει κι εκεί που βρίσκεται; Χωρίς βύσμα, δεν το πιστεύω.Επισήμανση σε κίτρινο πλαίσιο κατω απο το κεφάλαιο
Καλα φετος η καθε πρωτοβαθμια εχει τους δικους τις ρυθμους!! Εγω εχω το εξης προβλημα.. Το σχολειο μου καταργηθηκε και ειμαι υπεραριθμη! Η πρωτοβαθμια μου ακομα δε με εχει καλεσει να κανω αιτηση για να τοποθετηθω σε αλλο σχολειο, αρα να παρω καινουρια οργανικη! Το προβλημα ειναι οτι θελω να παρω αποσπαση σε αλλο ΠΥΣΠΕ και δεν ξερω αν εχω το δικαιωμα αυτο. Η τοποθετηση μου σε αλλο οργανικο κενο οταν και αν γινει θα μετρηση σαν αποσπαση εντος, αρα δε θα εχω δικαιωμα τωρα υποβολης αποσπασης σε αλλο νομο? Γνωριζει καποιος να μου πει?
Συνάδελφοι, διάβασα την εγκύκλιο, κι έχω δύο ουσιαστικές απορίες:1. Όσον αφορά τη συνυπηρέτηση με τον σύζυγό μου, ο οποίος απολύθηκε πριν ένα μήνα, από ό,τι κατάλαβα μπορώ να την επικαλεστώ και να δικαιούμαι τα 10 μόρια (είναι στο ταμείο ανεργίας). Σωστά?2. Όσον αφορά όμως τον τόπο για τον οποίο επικαλούμαι τη συνυπηρέτηση τι γίνεται??? Ο σύζυγός μου δούλευε Μαρούσι (τώρα δεν δουλεύει πουθενά) και μένουμε Παλλήνη (Ανατολική Αττική). Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση, για ποια περιοχή ισχύει η συνυπηρέτηση (εάν έχω καταλάβει σωστά ότι μπορώ να την επικαλεστώ ενώ ο σύζυγος είναι στο ταμείο ανεργίας).3. Όσον αφορά στην εντοπιότητα (που έχω στην Α Αθήνας) μετράει για όλη την Αττική?Έχω μπερδευτεί πολύ....