0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΗΡΑΝ 9 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ! ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΑΛΙΤΣΑ...
Παράθεση από: tzenh στις Αύγουστος 30, 2011, 10:49:03 μμΝηπιαγωγός είμαι[/quote Μπορει να ειναι κατηγοριες με προβληματα υγειας. Ψαξτο στο Υπουργειο αυριο πρωι πρωι. Προβλεπω να κανουν και σε αυτα ανακοινοποιηση στο ορθο. Ψαξτο.Δεν εχει σημασια αυτο. ΟΛΕΣ οι ειδικες κατηγοριες συγκρινονται μονο μεταξυ τους, οποτε και με προβληματα υγειας να ειναι καποιος αν εχεις περισσοτερα μορια και εισαι συζυγος στρατιωτικου, προηγεισαι.
Νηπιαγωγός είμαι[/quote Μπορει να ειναι κατηγοριες με προβληματα υγειας. Ψαξτο στο Υπουργειο αυριο πρωι πρωι. Προβλεπω να κανουν και σε αυτα ανακοινοποιηση στο ορθο. Ψαξτο.
Συναλδερφοι της Δευτεροβαθμιας,πηγε 23.00. Εχουν βγει αποτελεσματα τετοια ωρα??Μαλλον αυριο.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ 21 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ. ΓΙΑ ΕΒΡΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ
2103442286 ΚΥΣΔΕ. Αυτό το τηλεφωνο έχω μόνο πήρα αλλά δεν απανταει. Προσπαθήστε κι εσεις
Να σε ρωτησω αν επιτρεπεται τι ειδικοτητα εισαι tzenh. Να πω επιπλεον οτι στον Ν. Λεσβου που εδινε 0 κενα (συμφωνα παντα με Μπρατη) πηγαν 4 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ. Αρα για ποια κενα μιλαμε!! Καβαλα με 11 πλεονασματα εκανε 11 αποσπασεις. Αρα ή λαθος τα ειχε ο Μπρατης ή ισχυσε το παλιο. Και Αλλα που δεν προλαβαινω να τα .γραψω.
Παράθεση από: papagena στις Αύγουστος 30, 2011, 10:46:24 μμ2103442286 ΚΥΣΔΕ. Αυτό το τηλεφωνο έχω μόνο πήρα αλλά δεν απανταει. Προσπαθήστε κι εσειςπήρε ο άντρας μου και μίλησε με έναν ευγενικό κατά τα άλλα κύριο και του είπε ότι είναι χλωμό για σήμερα "μάλλον όχι σήμερα" είπε κατα λέξη. Αύριο το πρωί ως το μεσημέρι θα γνωρίζουμε. είπε επίσης ότι είναι όλοι εκεί μαζεμένοι γι αυτό το΄λόγο αλλά δεν το βλέπει πιθανό για σήμερα το βράδυ...