0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: martina στις Αύγουστος 30, 2011, 10:46:54 μμ Να σε ρωτησω αν επιτρεπεται τι ειδικοτητα εισαι tzenh. Να πω επιπλεον οτι στον Ν. Λεσβου που εδινε 0 κενα (συμφωνα παντα με Μπρατη) πηγαν 4 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ. Αρα για ποια κενα μιλαμε!! Καβαλα με 11 πλεονασματα εκανε 11 αποσπασεις. Αρα ή λαθος τα ειχε ο Μπρατης ή ισχυσε το παλιο. Και Αλλα που δεν προλαβαινω να τα .γραψω. Μήπως το γεγονός ότι εφυγαν 5 γυμναστες από το νησι αποτελεί μία κάποια εξηγηση στον προβληματισμό σου; Η δεν λειτουργεί έτσι το συστημα στην Α/θμία;
Να σε ρωτησω αν επιτρεπεται τι ειδικοτητα εισαι tzenh. Να πω επιπλεον οτι στον Ν. Λεσβου που εδινε 0 κενα (συμφωνα παντα με Μπρατη) πηγαν 4 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ. Αρα για ποια κενα μιλαμε!! Καβαλα με 11 πλεονασματα εκανε 11 αποσπασεις. Αρα ή λαθος τα ειχε ο Μπρατης ή ισχυσε το παλιο. Και Αλλα που δεν προλαβαινω να τα .γραψω.
Παράθεση από: eva92 στις Αύγουστος 30, 2011, 11:05:55 μμΠαράθεση από: papagena στις Αύγουστος 30, 2011, 10:46:24 μμ2103442286 ΚΥΣΔΕ. Αυτό το τηλεφωνο έχω μόνο πήρα αλλά δεν απανταει. Προσπαθήστε κι εσειςπήρε ο άντρας μου και μίλησε με έναν ευγενικό κατά τα άλλα κύριο και του είπε ότι είναι χλωμό για σήμερα "μάλλον όχι σήμερα" είπε κατα λέξη. Αύριο το πρωί ως το μεσημέρι θα γνωρίζουμε. είπε επίσης ότι είναι όλοι εκεί μαζεμένοι γι αυτό το΄λόγο αλλά δεν το βλέπει πιθανό για σήμερα το βράδυ...Αντε να δουμε,μπορει και σημερα???Γιατι τοτε ειναι μαζεμενοι ακομα??
Παράθεση από: papagena στις Αύγουστος 30, 2011, 10:46:24 μμ2103442286 ΚΥΣΔΕ. Αυτό το τηλεφωνο έχω μόνο πήρα αλλά δεν απανταει. Προσπαθήστε κι εσειςπήρε ο άντρας μου και μίλησε με έναν ευγενικό κατά τα άλλα κύριο και του είπε ότι είναι χλωμό για σήμερα "μάλλον όχι σήμερα" είπε κατα λέξη. Αύριο το πρωί ως το μεσημέρι θα γνωρίζουμε. είπε επίσης ότι είναι όλοι εκεί μαζεμένοι γι αυτό το΄λόγο αλλά δεν το βλέπει πιθανό για σήμερα το βράδυ...
2103442286 ΚΥΣΔΕ. Αυτό το τηλεφωνο έχω μόνο πήρα αλλά δεν απανταει. Προσπαθήστε κι εσεις
Παράθεση από: Agse στις Αύγουστος 30, 2011, 11:06:55 μμΠαράθεση από: martina στις Αύγουστος 30, 2011, 10:46:54 μμ Να σε ρωτησω αν επιτρεπεται τι ειδικοτητα εισαι tzenh. Να πω επιπλεον οτι στον Ν. Λεσβου που εδινε 0 κενα (συμφωνα παντα με Μπρατη) πηγαν 4 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ. Αρα για ποια κενα μιλαμε!! Καβαλα με 11 πλεονασματα εκανε 11 αποσπασεις. Αρα ή λαθος τα ειχε ο Μπρατης ή ισχυσε το παλιο. Και Αλλα που δεν προλαβαινω να τα .γραψω. Μήπως το γεγονός ότι εφυγαν 5 γυμναστες από το νησι αποτελεί μία κάποια εξηγηση στον προβληματισμό σου; Η δεν λειτουργεί έτσι το συστημα στην Α/θμία; Δεν σε καταλαβαινω . 4 γυμναστες πηγαν εκει που δεν ζητουσαν κανεναν.
Παράθεση από: martina στις Αύγουστος 30, 2011, 11:10:15 μμΠαράθεση από: Agse στις Αύγουστος 30, 2011, 11:06:55 μμΠαράθεση από: martina στις Αύγουστος 30, 2011, 10:46:54 μμ Να σε ρωτησω αν επιτρεπεται τι ειδικοτητα εισαι tzenh. Να πω επιπλεον οτι στον Ν. Λεσβου που εδινε 0 κενα (συμφωνα παντα με Μπρατη) πηγαν 4 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ. Αρα για ποια κενα μιλαμε!! Καβαλα με 11 πλεονασματα εκανε 11 αποσπασεις. Αρα ή λαθος τα ειχε ο Μπρατης ή ισχυσε το παλιο. Και Αλλα που δεν προλαβαινω να τα .γραψω. Μήπως το γεγονός ότι εφυγαν 5 γυμναστες από το νησι αποτελεί μία κάποια εξηγηση στον προβληματισμό σου; Η δεν λειτουργεί έτσι το συστημα στην Α/θμία; . Δεν σε καταλαβαινω . 4 γυμναστες πηγαν εκει που δεν ζητουσαν κανεναν.Μπορεί να φταίω εγώ. Εξηγώ: Λες ότι δεν ήθελε κανεναν και πηρε 4 ΟΚ; Εγώ ρωτώ εφόσον έφυγαν 5 γυμναστες με αποσπαση απο Λέσβο για άλλα μέρη (δες τον πινακα των αποσπασεων), αυτό δεν σημαίνει ότι αυτόματα ανοιξαν 5 θέσεις; Θέλω να πω ότι το ποσοι πανε σε καποιο μέρος δεν πρεπει να το βλέπουμε σε συνδιασμό με το πόσοι φεύγουν απο το συγκεκριμένο μέρος; Απλά παραθέτω το σκεπτικό μου... Αν κάνω τι να πω η κούραση...
Παράθεση από: Agse στις Αύγουστος 30, 2011, 11:06:55 μμΠαράθεση από: martina στις Αύγουστος 30, 2011, 10:46:54 μμ Να σε ρωτησω αν επιτρεπεται τι ειδικοτητα εισαι tzenh. Να πω επιπλεον οτι στον Ν. Λεσβου που εδινε 0 κενα (συμφωνα παντα με Μπρατη) πηγαν 4 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ. Αρα για ποια κενα μιλαμε!! Καβαλα με 11 πλεονασματα εκανε 11 αποσπασεις. Αρα ή λαθος τα ειχε ο Μπρατης ή ισχυσε το παλιο. Και Αλλα που δεν προλαβαινω να τα .γραψω. Μήπως το γεγονός ότι εφυγαν 5 γυμναστες από το νησι αποτελεί μία κάποια εξηγηση στον προβληματισμό σου; Η δεν λειτουργεί έτσι το συστημα στην Α/θμία; . Δεν σε καταλαβαινω . 4 γυμναστες πηγαν εκει που δεν ζητουσαν κανεναν.
Παράθεση από: martina στις Αύγουστος 30, 2011, 10:46:54 μμ Να σε ρωτησω αν επιτρεπεται τι ειδικοτητα εισαι tzenh. Να πω επιπλεον οτι στον Ν. Λεσβου που εδινε 0 κενα (συμφωνα παντα με Μπρατη) πηγαν 4 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ. Αρα για ποια κενα μιλαμε!! Καβαλα με 11 πλεονασματα εκανε 11 αποσπασεις. Αρα ή λαθος τα ειχε ο Μπρατης ή ισχυσε το παλιο. Και Αλλα που δεν προλαβαινω να τα .γραψω. Μήπως το γεγονός ότι εφυγαν 5 γυμναστες από το νησι αποτελεί μία κάποια εξηγηση στον προβληματισμό σου; Η δεν λειτουργεί έτσι το συστημα στην Α/θμία; .
Παιδια συγνώμη που μέσα στην αγωνία σας θα σας ενόχληση αλλα έχω ένα ερώτημα:1. Π.χ σε έναν νομό έχουμε 14 πιλότικα δημοτικά σχολεία και μετα απο τις αποσπάσεις που θα βγουν στη δευτεροβαθμια περνούν απόσπαση σε αυτόν τον νομο 6 εκπαιδευτικοί π.χ πληροφορικής.οι άλλες κενές θέσεις θα καλυφθούν απο αναπληρωτές;;;αυτο σημαινει ότι θα υπάρχουν 8 κενές θέσεις για αναπληρωτές ή ότι αυτές οι θέσεις θα καλυφθούν και απο άλλους υπεραριθμους που υπάρχουν στο νομο;;2. Τα γραφεία δευτεροβάθμιας έκλεισαν και απο εκει θα καλυφθούν και άλλες κενές θέσεις που θα καταλαμβάναν αναπληρωτές;;3. Εγω καταλαβαίνω ότι θα έχει οκτώ κενές θέσεις αναπληρωτών .....σωστός;;;4.υπάρχει τρόπος να δούμε πόσες θέσεις αναπληρωτών θα υπάρχουν σε κάθε νομο;Ευχαριστώ και εύχομαι σε σας καλη επιτυχία..