0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Caponord στις Αυγούστου 31, 2011, 12:00:51 pmΠαράθεση από: antgiov στις Αυγούστου 31, 2011, 11:56:55 amΤο πρωί είπαν 10 με 11 αργότερα είπαν 12 έπειτα σήμερα. Άντε να δούμε! Για πόσο μαλ@κες μας έχουν.Αφήστε τα προσωπικά θερμοπαρακαλώ και γράψτε κάτι για να περάσει η ώρα της αναμονής. Τα νευρά όλων είναι τεντωμένα.εχει δικιο ο συναδελφος! Ας εχουμε λιγο ακομα υπομονη! Τα ποσοστα των δασκαλων νομιζω οτι ηταν αισιοδοξα. Θετικη σκεψη λοιπον!ποια ηταν περυσι τα ποσοστα? φετος ηταν μεγαλυτερα?
Παράθεση από: antgiov στις Αυγούστου 31, 2011, 11:56:55 amΤο πρωί είπαν 10 με 11 αργότερα είπαν 12 έπειτα σήμερα. Άντε να δούμε! Για πόσο μαλ@κες μας έχουν.Αφήστε τα προσωπικά θερμοπαρακαλώ και γράψτε κάτι για να περάσει η ώρα της αναμονής. Τα νευρά όλων είναι τεντωμένα.εχει δικιο ο συναδελφος! Ας εχουμε λιγο ακομα υπομονη! Τα ποσοστα των δασκαλων νομιζω οτι ηταν αισιοδοξα. Θετικη σκεψη λοιπον!
Το πρωί είπαν 10 με 11 αργότερα είπαν 12 έπειτα σήμερα. Άντε να δούμε! Για πόσο μαλ@κες μας έχουν.Αφήστε τα προσωπικά θερμοπαρακαλώ και γράψτε κάτι για να περάσει η ώρα της αναμονής. Τα νευρά όλων είναι τεντωμένα.
Παράθεση από: GTI στις Αυγούστου 31, 2011, 12:05:09 pmΛετε να πεφτουν οι υπογραφες απ'το υπουργειο?
Λετε να πεφτουν οι υπογραφες απ'το υπουργειο?
Παράθεση από: escozul στις Αυγούστου 31, 2011, 12:08:45 pmΠαράθεση από: GTI στις Αυγούστου 31, 2011, 12:05:09 pmΛετε να πεφτουν οι υπογραφες απ'το υπουργειο?
Στην Α/θμια ηταν η ΔΟΕ που τα ανακοινωσε πρωτη. Σε εμας ποιος θα τα ανακοινωσει;;;; θα περιμενουμε να τα βγαλει το Υπουργειο; Τα χθεσινα της ΔΟΕ το Υπουργειο τα εβγαλε σημερα. Συμπερασμα......;;;;;;;;
Παράθεση από: martina στις Αυγούστου 31, 2011, 12:09:52 pm Στην Α/θμια ηταν η ΔΟΕ που τα ανακοινωσε πρωτη. Σε εμας ποιος θα τα ανακοινωσει;;;; θα περιμενουμε να τα βγαλει το Υπουργειο; Τα χθεσινα της ΔΟΕ το Υπουργειο τα εβγαλε σημερα. Συμπερασμα......;;;;;;;; μαρτινα, αυτό το σκέφτηκα κι εγώ....είμαι και σε δίλημμα. τι να κάνω; να φύγω ή να περιμένω λίγο ακόμη;
Παράθεση από: dimmag στις Αυγούστου 31, 2011, 11:36:53 amΠαράθεση από: BELLISSIMA στις Αυγούστου 31, 2011, 11:27:54 amΕιμαι συζυγος πανεπιστημιακου, η μονη κατηγορια δημοσιων υπαλληλων που δεν μπορει να παρει ουτε αποσπαση ουτε μεταθεση! και ενω υπηρχε ρυθμιση για κατ' εξαιρεση αποσπαση, την εκοψαν γιατι θεωρησαν στη βουλη οτι βολευουν τους εαυτους τους, αφου οι περισσοτεροι ειναι πανεπιστημιακοι! αυτο τους μαρανε!εγω τι να πω;Δεν τα λες καλά δεν μπορείτε να πάρετε μετάθεση ή απόσπαση κατ' εξαιρεση.Μπορείτε να πάρετε φισικά μετάθεση ή απόσπαση όπως όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί.εννοω ο συζυγος μου δεν μπορει να παρει μεταθεση ή αποσπαση
Παράθεση από: BELLISSIMA στις Αυγούστου 31, 2011, 11:27:54 amΕιμαι συζυγος πανεπιστημιακου, η μονη κατηγορια δημοσιων υπαλληλων που δεν μπορει να παρει ουτε αποσπαση ουτε μεταθεση! και ενω υπηρχε ρυθμιση για κατ' εξαιρεση αποσπαση, την εκοψαν γιατι θεωρησαν στη βουλη οτι βολευουν τους εαυτους τους, αφου οι περισσοτεροι ειναι πανεπιστημιακοι! αυτο τους μαρανε!εγω τι να πω;Δεν τα λες καλά δεν μπορείτε να πάρετε μετάθεση ή απόσπαση κατ' εξαιρεση.Μπορείτε να πάρετε φισικά μετάθεση ή απόσπαση όπως όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί.
Ειμαι συζυγος πανεπιστημιακου, η μονη κατηγορια δημοσιων υπαλληλων που δεν μπορει να παρει ουτε αποσπαση ουτε μεταθεση! και ενω υπηρχε ρυθμιση για κατ' εξαιρεση αποσπαση, την εκοψαν γιατι θεωρησαν στη βουλη οτι βολευουν τους εαυτους τους, αφου οι περισσοτεροι ειναι πανεπιστημιακοι! αυτο τους μαρανε!εγω τι να πω;