0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγω θα περιμενω.Στη χειροτερη θα ταξιδεψω βραδυ.το πρωτο πλοιο για Κερκυρα ειναι στις 4.00 και μετα 7.30 το πρωι.Ειναι τρελα.
Παράθεση από: eva92 στις Αυγούστου 31, 2011, 12:13:58 pmΠαράθεση από: martina στις Αυγούστου 31, 2011, 12:09:52 pm Στην Α/θμια ηταν η ΔΟΕ που τα ανακοινωσε πρωτη. Σε εμας ποιος θα τα ανακοινωσει;;;; θα περιμενουμε να τα βγαλει το Υπουργειο; Τα χθεσινα της ΔΟΕ το Υπουργειο τα εβγαλε σημερα. Συμπερασμα......;;;;;;;; μαρτινα, αυτό το σκέφτηκα κι εγώ....είμαι και σε δίλημμα. τι να κάνω; να φύγω ή να περιμένω λίγο ακόμη; Εγω απλα περιμενω. Γιατι ξερεις ειναι και αυτη η.........αγκυλωση στην καρεκλα!!!!!!!!
Παράθεση από: martina στις Αυγούστου 31, 2011, 12:09:52 pm Στην Α/θμια ηταν η ΔΟΕ που τα ανακοινωσε πρωτη. Σε εμας ποιος θα τα ανακοινωσει;;;; θα περιμενουμε να τα βγαλει το Υπουργειο; Τα χθεσινα της ΔΟΕ το Υπουργειο τα εβγαλε σημερα. Συμπερασμα......;;;;;;;; μαρτινα, αυτό το σκέφτηκα κι εγώ....είμαι και σε δίλημμα. τι να κάνω; να φύγω ή να περιμένω λίγο ακόμη;
Στην Α/θμια ηταν η ΔΟΕ που τα ανακοινωσε πρωτη. Σε εμας ποιος θα τα ανακοινωσει;;;; θα περιμενουμε να τα βγαλει το Υπουργειο; Τα χθεσινα της ΔΟΕ το Υπουργειο τα εβγαλε σημερα. Συμπερασμα......;;;;;;;;
Μόλις πήρα τηλεφωνο στην οργανική μου ( είμαι στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ ) και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρέχω στην οργανική παρα μόνο στην περίπτωση που δεν παρω απόσπαση. Ακόμα κι αν έξω απο δω δεν ανακοινωθούν σήμερα οι αποσπάσεις απλά να πάρω αύριο τηλέφωνο εκεί και τέλος, αφού θα δωσουν οι ιδιοι μάλλον ατυπα 1-2 μέρες παράταση.