0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμένα στην Ηλεία μου είπαν πως πρέπει αύριο στη διάρκεια της ημέρας να παρουσιαστώ
Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης γιατί νομίζω με γκάστρωσαν.
Απορω τετοιους αιρετους της
Παράθεση από: myria στις Αυγούστου 31, 2011, 01:05:17 pmΣκέφτομαι σοβαρά να πάρω άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης γιατί νομίζω με γκάστρωσαν. Αν κρινω και απο την σταση που εχεις παρει στη φωτογραφια νομιζω οτι εισαι σε προχωρημενη. Επισης το κοβω να ειναι διδυμα. Ενα κοριτσι και ενα αγορι. Με το καλο!!!!!!!!!
Στο esos.gr γράφει για όλες τια αποσπάσεις που έγιναν φέτος μέχρι στιγμής , και γράφει για ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ , αναμένουμε σήμερα , ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ!!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14038:oles-oi-apospaseis-ekpaideitikon-pou-eginan-gia-to-sx-etos-2011-12
Παράθεση από: Agse στις Αυγούστου 31, 2011, 01:29:22 amΠαράθεση από: decadence στις Αυγούστου 31, 2011, 12:55:41 amαν κάποιος δεν έχει κάνει αίτηση απόσπασης στην α' φάση, μπορεί να κάνει στη β'?Όταν λέμε
Παράθεση από: decadence στις Αυγούστου 31, 2011, 12:55:41 amαν κάποιος δεν έχει κάνει αίτηση απόσπασης στην α' φάση, μπορεί να κάνει στη β'?Όταν λέμε
αν κάποιος δεν έχει κάνει αίτηση απόσπασης στην α' φάση, μπορεί να κάνει στη β'?