0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε 4 ήμουν πέρυσι, συστεγαζόμενα ανά δύο. Μια χαρά ήταν.Αν επιτρέπεται που αποσπάστηκες κ με πόσα μόρια;
ΠΕ06 είμαι και εγώ, όχι στην ειδική κατηγορία. Αν δε σε βάζω σε μεγάλο κόπο ψάχνω για Α,
Γνωρίζετε άτομα που να ανήκαν σε ειδική κατηγορία και να μην την πηραν την απόσπαση???
Παράθεση από: sofoula2005 στις Αυγούστου 31, 2011, 08:04:03 pmΓνωρίζετε άτομα που να ανήκαν σε ειδική κατηγορία και να μην την πηραν την απόσπαση???Γνωστη μου με σοβαρο προβλημα υγειας δεν πηρε για θεσσαλονικη. Ειδικοτητα οικονομολογος. Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο γινονται οι αποσπασεις. Αν δεν μπορει καποιος που εχει σοβαρο προβλημα να ερθει τοτε για ποιο λογο γινονται οι αποσπασεις.
Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που μπήκες. Να είσαι καλά!
Mηπως ξερετε τι ακριβως συμβαινει με τις αποσπασεις συζυγων ενστολων? Αρκει η προϋποθεση να ειμαι συζυγος ενστολου ή πρεπει να υπαρχει και αλλη προϋποθεση? Κατεθεσα αιτηση ως συζυγος ενστολου και ενω περιμενα πως μαλλον θα παρω αποσπαση κατα προτεραιοτητα, τελικα πηρα την αποσπαση απο τη δευτερη κατηγορια (πυσδε με πλεονασμα) και οχι κατα προτεραιοτητα. Αν του χρονου επιθυμω να αποσπαστω και για καποιο λογο δεν υπαρχει πλεονασμα στο πυσδε της οργανικης μου (χλωμο βεβαια..), τι γινεται ?
Εφοσον λοιπον, δοθηκε προθεσμια μεχρι τις 2/9 να παρουσιαστουμε στο πυσδε αποσπασης, δεν χρειαζεται να παμε στην οργανικη μας. Σωστα;
Μπορούμε να δούμε κάπως με πόσα μόρια πήγε ο τελευταίος από μια ειδικότητα σε κάποια περιοχή χωρίς να βγάλουμε τα μάτια μας σε χιλιάδες ονόματα;