0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζετε άτομα που να ανήκαν σε ειδική κατηγορία και να μην την πηραν την απόσπαση???
ναι και προφανως ουτε και εκει υπάρχει...τι να πω??
εννοειται πως δεν ειμαι νεοδιοριστη...
Οι έμμεσα ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βγάλουν κάποιο συμπέρασμα από τον αριθμό ή τις περιοχές που έγιναν αποσπάσεις; Έχει νόημα πχ να μαρκάρει κάποιος πόσοι έφυγαν με απόσπαση από συγκεκριμένη περιοχή ώστε να συμπεράνει ότι προέκυψαν κενά εκεί; Μιλάω κυρίως για αναπληρωτές και όσους απέμειναν να περιμένουν διορισμό.
Παράθεση από: pe06 στις Αυγούστου 31, 2011, 07:39:25 pmMηπως ξερετε τι ακριβως συμβαινει με τις αποσπασεις συζυγων ενστολων? Αρκει η προϋποθεση να ειμαι συζυγος ενστολου ή πρεπει να υπαρχει και αλλη προϋποθεση? Κατεθεσα αιτηση ως συζυγος ενστολου και ενω περιμενα πως μαλλον θα παρω αποσπαση κατα προτεραιοτητα, τελικα πηρα την αποσπαση απο τη δευτερη κατηγορια (πυσδε με πλεονασμα) και οχι κατα προτεραιοτητα. Αν του χρονου επιθυμω να αποσπαστω και για καποιο λογο δεν υπαρχει πλεονασμα στο πυσδε της οργανικης μου (χλωμο βεβαια..), τι γινεται ?δεν αρκει να εισαι συζυγος ενστολου.πρεπει και να υπαρχουν λειτοργικα κενα στην περιοχη που ζητας ή σε ομμορο πυσδε.επισης πρεπει να ειχες ηδη κανει γαμο πριν τη ληξη των αιτήσεων στις 30/06.
Mηπως ξερετε τι ακριβως συμβαινει με τις αποσπασεις συζυγων ενστολων? Αρκει η προϋποθεση να ειμαι συζυγος ενστολου ή πρεπει να υπαρχει και αλλη προϋποθεση? Κατεθεσα αιτηση ως συζυγος ενστολου και ενω περιμενα πως μαλλον θα παρω αποσπαση κατα προτεραιοτητα, τελικα πηρα την αποσπαση απο τη δευτερη κατηγορια (πυσδε με πλεονασμα) και οχι κατα προτεραιοτητα. Αν του χρονου επιθυμω να αποσπαστω και για καποιο λογο δεν υπαρχει πλεονασμα στο πυσδε της οργανικης μου (χλωμο βεβαια..), τι γινεται ?
Παράθεση από: gumus στις Αυγούστου 31, 2011, 08:26:31 pmΠαράθεση από: pe06 στις Αυγούστου 31, 2011, 07:39:25 pmMηπως ξερετε τι ακριβως συμβαινει με τις αποσπασεις συζυγων ενστολων? Αρκει η προϋποθεση να ειμαι συζυγος ενστολου ή πρεπει να υπαρχει και αλλη προϋποθεση? Κατεθεσα αιτηση ως συζυγος ενστολου και ενω περιμενα πως μαλλον θα παρω αποσπαση κατα προτεραιοτητα, τελικα πηρα την αποσπαση απο τη δευτερη κατηγορια (πυσδε με πλεονασμα) και οχι κατα προτεραιοτητα. Αν του χρονου επιθυμω να αποσπαστω και για καποιο λογο δεν υπαρχει πλεονασμα στο πυσδε της οργανικης μου (χλωμο βεβαια..), τι γινεται ?δεν αρκει να εισαι συζυγος ενστολου.πρεπει και να υπαρχουν λειτοργικα κενα στην περιοχη που ζητας ή σε ομμορο πυσδε.επισης πρεπει να ειχες ηδη κανει γαμο πριν τη ληξη των αιτήσεων στις 30/06.Εχω μια ενσταση σ' αυτο!! Εκανα αιτηση με πρωτη επιλογη τη Γ΄Αθηνας. Τελικα στη Γ' Αθηνας αποσπαστηκαν 30 συναδελφοι της ειδικοτητας μου. 2 κατα προτεραιοτητα και 28 απο πυσδε με πλεονασμα μεταξυ των οποιων και εγω. Αρα στη Γ' Αθηνας υπηρχαν τουλαχιστον 30 κενα στην ειδικοτητα μου. Με δεδομενο οτι ειμαι παντρεμενη 5 χρονια δεν μπορω να καταλαβω πως αυθαιρετα εθεσαν ενα οριο και μοιρασαν τα 30 κενα σε 2 στους κατα προτεραιοτητα και 28 στην αλλη κατηγορια. Δεν εχει λογικη αυτο γιατι ο νομος δεν οριζει καποιο συγκεκριμενο οριο και ουτε η εγκυκλιος αποσπασεων καθοριζε ποσοστο (δεν μπορουσε αλλωστε να καθοριζει βασει του νομου).
Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα το εκτιμουσα, αν καποιος μπορει να νε βοηθησει. Θα το περιγραψω σε σκελη για να μη σας μπερδεψω:1) Δεν εχω παρει αποσπαση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ σε καμια απο τις περιοχες που δηλωσα, ομως2) Εχω πανω απο τη βαση του τελευταιου αποσπασθεντα και στις πεντε προτιμησεις που δηλωσα3) Λαμβανοντας υποψη οτι εχω κανει αιτηση και για αποσπαση σε πειραματικο, υποθετω οτι εχω αποσπαστει σε πειραματικο. Ομως4) Ταυτοχρονως, για την περιπτωση που δε θα επαιρνα αποσπαση, καταθεσα αιτηση για αδεια ανατροφης ανευ αποδοχων απο 1η Σεπτεμβριου, την οποια η διευθυνση μου κρατα σε εκκρεμοτητα μεχρι να ανακοινωθουν οι αποσπασειςΛαμβανοντας υποψη τα παραπανω, τι πρεπει να κανω:α) Να παρουσιαστω στην οργανικη μου στα Χανιαβ) Να περιμενω τις αποσπασεις στα πειραματικα;Και με την αιτηση αδειας τι να κανω;α) Να την ανακαλσω; Κι αν δεν παρω αποσπαση, τι γινεται;Και στο σχολειο με ποιο επιχειρημα δε θα παρουσιαστω, οτι ειναι πολυ πιθανο να παρω αποσπαση σε πειραματικο;
κατάλαβα τι λες!τελικά όμως εσυ πήγες στο πυσδε της πρωτης επιλογής σου αλλα οχι απο την κατηγορία κατα προτεραιότητα.σωστά;αρα,για φετος δεν εχει νοημα να κανεις ενσταση!
Θα μας μουρλανει το υπουργειο .Κανεις ΠΕ 11 για Θεσσαλονικη Κιλκις Πελλας και ομορους νομους .Μηπως εγινε καποιο λαθος;Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!