0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω πρεπει κανονικα να παω απο Αθηνα σε ορεινο χωριο των Χανιων με δυο παιδια, 15 μηνων και 3 χρονων. Και χωρις αλεξιπτωτο!
Παράθεση από: doroth στις Αύγουστος 31, 2011, 04:18:18 μμΕγω πρεπει κανονικα να παω απο Αθηνα σε ορεινο χωριο των Χανιων με δυο παιδια, 15 μηνων και 3 χρονων. Και χωρις αλεξιπτωτο!Η υπουργό μας ειπε προχθες σε δημοσογράφο στη τηλ. οταν ρωτηθηκε..τι θα γίνει , πότε θα προλάβουν οι εκπαιδευτικοι να είναι στις θέσεις τους αφου δεν έχουν βγει οι αποσπάσεις.... "Δεν ξέρω, πετώντας? κολυμπώντας?" Αυτή μας ειρωνευεται και εμεις λέμε ευχαριστώ... μπραβο μας έιμαι άξιοι της μοίρας μας!!!!!!!!!!
Και ξαναρωτώ: Είναι δυνατόν από το νομό Άρτας να μην έδωσαν απόσπαση σε κανέναν ρε παιδιά, στον πίνακα με πλεονάσματα;;;; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος;;
ΚΠαράθεση από: Amarilis23 στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 12:08:04 πμΚαι ξαναρωτώ: Είναι δυνατόν από το νομό Άρτας να μην έδωσαν απόσπαση σε κανέναν ρε παιδιά, στον πίνακα με πλεονάσματα;;;; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος;; και γω αρτα ειμαι.ουτε μπηκε ουτε βγηκε κανεις!γιατι αραγε;