0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Amarilis23 στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 01:35:29 pmΩχ!Και γω που δεν ανέφερα τη Διεύθυνση στην οποία την είχα υποβάλει για πρώτη φορά; Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; (Στην ίδια Διεύθυνση την υπέβαλα και τώρα)Θέλω να πιστεύω ότι το πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου δίνει μοναδικούς αριθμούς πρωτοκόλλου απ' όποια Διεύθυνση κι αν την υποβάλεις. Φαντάζομαι πως αφού είναι στην ίδια Διεύθυνση δεν συντρέχει κανείς λόγος ανησυχίας.
Ωχ!Και γω που δεν ανέφερα τη Διεύθυνση στην οποία την είχα υποβάλει για πρώτη φορά; Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; (Στην ίδια Διεύθυνση την υπέβαλα και τώρα)
Σημερα υπεβαλα την αιτηση θεραπειας.εγραψα στον αποστολεα μεσω ποιας διευθυνσης υποβαλω την αιτηση..μου ειπαν οτι το κυσδε θα συνεδριασει στα μεσα της εβδομαδας που ερχεται.επισης εμαθα οτι η δευτερη φαση ειναι θεμα γνωριμιων.τι γινεται τελικα;αφου λειτουργικα κενα υπαρχουν γιατι δεν λαμβανουν υποψη τα σοβαρα οικογενειακα προβληματα που επικαλουμαστε;κ γιατι να χρειαζεται να τρεχουμε απο πισω απο τους αιρετους;προσωπικα το θεώρω πολυ υποτιμητικο να το κανω.αφου λειτουργικα υπαρχουν γιατι να παω παρακαλωντας για τα αυτονοητα;
Παράθεση από: maria1978 στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 02:39:45 pmΣημερα υπεβαλα την αιτηση θεραπειας.εγραψα στον αποστολεα μεσω ποιας διευθυνσης υποβαλω την αιτηση..μου ειπαν οτι το κυσδε θα συνεδριασει στα μεσα της εβδομαδας που ερχεται.επισης εμαθα οτι η δευτερη φαση ειναι θεμα γνωριμιων.τι γινεται τελικα;αφου λειτουργικα κενα υπαρχουν γιατι δεν λαμβανουν υποψη τα σοβαρα οικογενειακα προβληματα που επικαλουμαστε;κ γιατι να χρειαζεται να τρεχουμε απο πισω απο τους αιρετους;προσωπικα το θεώρω πολυ υποτιμητικο να το κανω.αφου λειτουργικα υπαρχουν γιατι να παω παρακαλωντας για τα αυτονοητα;Ακριβώς αυτά τα τελευταία σου λόγια σκεφτόμουν και γω..Γιατί να εξαρτώμαστε από τους αιρετούς;
Παράθεση από: Amarilis23 στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 02:49:18 pmΠαράθεση από: maria1978 στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 02:39:45 pmΣημερα υπεβαλα την αιτηση θεραπειας.εγραψα στον αποστολεα μεσω ποιας διευθυνσης υποβαλω την αιτηση..μου ειπαν οτι το κυσδε θα συνεδριασει στα μεσα της εβδομαδας που ερχεται.επισης εμαθα οτι η δευτερη φαση ειναι θεμα γνωριμιων.τι γινεται τελικα;αφου λειτουργικα κενα υπαρχουν γιατι δεν λαμβανουν υποψη τα σοβαρα οικογενειακα προβληματα που επικαλουμαστε;κ γιατι να χρειαζεται να τρεχουμε απο πισω απο τους αιρετους;προσωπικα το θεώρω πολυ υποτιμητικο να το κανω.αφου λειτουργικα υπαρχουν γιατι να παω παρακαλωντας για τα αυτονοητα;Ακριβώς αυτά τα τελευταία σου λόγια σκεφτόμουν και γω..Γιατί να εξαρτώμαστε από τους αιρετούς;τι ειδικοτητα εχεις!θελεις να μπεις η να βγεις απο αρτα;εγώ να βγω.ειδικα για την αρτα ξερω πως ενας πηρε...τι θα κανουμε;θελόυν να μας δουν να κλαιγόμαστε μηπως;
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 21 ΩΡΕΣ!ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.