0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: TAS στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 01:56:33 μμΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 21 ΩΡΕΣ!ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Εγω παντα εκανα το ωραριο μου συμφωνα με τα χρονια υπηρεσιας.Αν ισχυει αυτο πρεπει να δουμε εγγραφως που το προβλεπει η διαδιακασια
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 21 ΩΡΕΣ!ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.
Εγώ κάτι δεν έχω καταλάβει. Έχουν δημοσιευθεί αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΔΕ από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ
ευχαριστώ ΤΑΣ, γιατί στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας μου είπαν 25
ΟΚ....αλλά πού είναι αυτες οι αποσπάσεις?
Elena K τις αιτήσεις θεραπείας τις στέλνετε όλες μαζί και μέχρι πότε έχετε διορία? Το ρωτάω γιατι θα πάω Δευτέρα...
Παράθεση από: gallika στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 05:46:53 μμElena K τις αιτήσεις θεραπείας τις στέλνετε όλες μαζί και μέχρι πότε έχετε διορία? Το ρωτάω γιατι θα πάω Δευτέρα...Εγώ τις μαζεύω κάθε μέρα και τις στέλνω όλες στο Υπουργείο κατά τις 14:00. Πρώτα με fax και μετά ταχυδρομικά. Προθεσμία δεν υπάρχει. Δεν έχουν ανακοινώσει πότε θα συνεδριάσουν ξανά. Οπότε φαντάζομαι ότι δε θα έχεις πρόβλημα για τη Δευτέρα.
Παράθεση από: Elena_K στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 05:53:48 μμΠαράθεση από: gallika στις Σεπτέμβριος 01, 2011, 05:46:53 μμElena K τις αιτήσεις θεραπείας τις στέλνετε όλες μαζί και μέχρι πότε έχετε διορία? Το ρωτάω γιατι θα πάω Δευτέρα...Εγώ τις μαζεύω κάθε μέρα και τις στέλνω όλες στο Υπουργείο κατά τις 14:00. Πρώτα με fax και μετά ταχυδρομικά. Προθεσμία δεν υπάρχει. Δεν έχουν ανακοινώσει πότε θα συνεδριάσουν ξανά. Οπότε φαντάζομαι ότι δε θα έχεις πρόβλημα για τη Δευτέρα.Eγαζεσαι σε Διευθυνση; Και εγω που πηγα σημερα μου ειπαν οτι το μεσημερι αυτες που θα μαζεψουν θα τις στειλουν. Αυριο τις αλλες κ.ο.κ. Δεν μου ειπε τιποτε για το μεχρι ποτε θα δεχονται. Υπαρχει ή οχι καταληκτικη ημερομηνια;
Συγχαρητήρια σε όσους πήραν απόσπαση, καλή υπομονή στους υπόλοιπους.Γνωρίζει κανένας αν εξετάστηκαν και οι ετεροχρονισμένες αιτήσεις απόσπασης ή θα πάνε στη 2η φάση με τις επανεξετάσεις-θεραπείες?Ρωτάω γιατί αν είχαν εξεταστεί και οι ετεροχρονισμένες θα είχα πάρει (βάσει των μορίων του τελευταίου), οπότε να γνωρίζω πως θα κινηθώ.Το μωράκι στην κοιλιά της γυναίκας μου μας εμφανίστηκε στις 11 Ιουλίου