*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2011  (Αναγνώστηκε 568224 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2011
« Απάντηση #2604 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 10:30:48 pm »
το συστημα πως το τσεκαρεις? γιατι εμενα μου ειπαν οτι επειδη πηρα αποσπαση (παρολο που ηταν η τελευταια μου επιλογη) δεν με εβλεπε το συστημα στις συμπληρωματικες για να με πανε εκει που πηγανε κ οι αλλοι με προτεραιοτητα που ειχαν δηλωσει μονο μια επιλογη!!

αυτο το συστημα ξερουν να το χειριζονται τελικα? γιατι κ το ανοιξουν οι διευθυνσεις αν οι ξινες ολες εκει κανουν λαθος παλι εγω παρολο που εχω κανει 3 ενστασεις κ εχω κ δικιο οπως μου ειπανε στο υπουργειο παλι απεξω θα μεινω!!!

Τελικά με αυτή την περιβόητη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:32:13 »

Αποσυνδεδεμένος jsmith_221

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2605 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 05:45:12 pm »
Μπορείς να δώσεις σε ποιο τηλ μίλησες για να αρχίσουμε να παίρνουμε και εμεις?
Λίγο υπομονή κάναμε ήδη. Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε στο status "τρελή υπομονή" εδώ και καιρό.

Αποσυνδεδεμένος Elena_K

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ....για ότι δεν έκανες.... καλά να πάθεις!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2606 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 05:50:56 pm »
το συστημα πως το τσεκαρεις? γιατι εμενα μου ειπαν οτι επειδη πηρα αποσπαση (παρολο που ηταν η τελευταια μου επιλογη) δεν με εβλεπε το συστημα στις συμπληρωματικες για να με πανε εκει που πηγανε κ οι αλλοι με προτεραιοτητα που ειχαν δηλωσει μονο μια επιλογη!!

αυτο το συστημα ξερουν να το χειριζονται τελικα? γιατι κ το ανοιξουν οι διευθυνσεις αν οι ξινες ολες εκει κανουν λαθος παλι εγω παρολο που εχω κανει 3 ενστασεις κ εχω κ δικιο οπως μου ειπανε στο υπουργειο παλι απεξω θα μεινω!!!

Ακόμη το σύστημα δεν έχει ανοίξει. Την Παρασκευή έστειλαν mail το οποίο λέει αν μη στέλνουμε στο Υπουργείο τις ενστάσεις-επανεξετάσεις-ανακλήσεις-συμπληρώσεις και να περιμένουμε να ανοίξει το σύστημα.... το οποίο μέχρι τώρα...μια χαρά το χειριζόμαστε...
Με εκτίμηση...
Μία από τις "ξινές" που αναφέρεις παραπάνω...

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2607 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 06:06:56 pm »
Υπουργείο Παιδείας: Διαθέσεις - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ πλεοναζόντων εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Δείτε τις περιοχές και τα ονόματα

http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44662

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:32:13 »

Αποσυνδεδεμένος GRETEL

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2608 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 09:35:55 pm »
Aντε βρε νάναι καλά το υπουργείο και η "αγαπητή" Hanna-bal Lector που φρόντισε να παρατείνω τις διακοπές μου στέλνοντάς με νησάκι να πληρώνω ξενοδοχεία για να μείνω, να μη χάσω και το χρωματάκι που πήρα, μέχρι να αποφασίσουν να τις βγάλουν τις ρημάδες, να συνεδριάσουν γι'αυτή τη β'φάση να δούμε κι εμείς τί θα κάνουμε.

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αποσυνδεδεμένος lelac

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2609 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 09:21:53 am »
αυτό που άκουσα είναι οτι εστάλη χαρτί στις Δ/νσεις να μην προωθούν άλλες αιτήσεις επανεξέτασης!!! τωρα τι μπορεί να σημαίνει αυτό... ακούγεται πάντως ότι δε θα κάνει ούτε στη β' φάση!!! καταρχάς, στα ΜΜΕ δεν αναφέρθηκε τίποτα και αν μπορεί κάποιος να τη χτυπήσει, αυτά είναι τα ΜΜΕ!!! καλή σχολική χρονιά στους συναδέλφους, καλή υπομονή και καλό κουράγιο σε όλους όσοι αναγκαστήκαμε να αφήσουμε πίσω την οικογένειά μας!!!και όχι μόνο!!!!hasta la vista...

Αποσυνδεδεμένος troll

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2610 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 10:28:38 am »
Παιδια να σας ρωτησω κατι; μετα την αποσπαση μου(κατα προταιρεοτητα) τοποθετηθηκα σε σχολειο που δεν συμπληρωνω ωρες οποτε μπορει να με στειλουν και σε αλλο και μαλιστα καθε μερα!στο διπλανο λυκειο τοποθετησαν αλλον με πληρες ωραριο. εγω εχω 34 μορια και 2 μωρα, ενω αυτος  7 μορια ελευθερος και οχι ειδικη κατηγορια! αν κανω αιτηση επανεξετασης τοποθετησης υπαρχει περιπτωση να μας αλλαξουν; να σημειωσω οτι δεν τον βλεπω αρνητικο για κατι τετοιο.
  οι τοποθετήσεις γίνονται με βάση τα μόρια... αν αυτος έχει 7 μορια είναι παράνομος...και εννοειται βισμα... Θα πας σε πρωτη φαση να τους το πεις και να τους επισημάνεις ότι οι τοποθετησεις γίνοναι βαση μορια, παντρεμενος, εντοπιοτητα, παιδια κλπ
2. Ζητα εππίσης τον πίνακα με τη μοριοδοτηση σας..κανονικά θα πρπει να υπάρχει...πολλοι τον κρατουν κρυφο...δειξτους ότι γνωρίζεις τη διαδικασία...και οτι θα κανεις ότι ειναι απαραίτητο σε περίπτωση που δεν ακολουθήσουν το νομο
3. εννοειται ότι θα σε βάλουν και σε άλλο σχολείο και εννοειται ότι μπορεί να είναι και την ίδια μέρα...

Πρέπει να διευκρινήσεις το εξής:
α) Ο συνάδελφος έχει 7 μόρια που αντιστοιχούν στα έτη προϋπηρεσίας του, ή πρόκειται για μόρια που έχει μαζέψει από τη θητεία του γενικά;
β) Εσύ είσαι κατηγορία "απόσπαση κατά προτεραιότητα". Εάν εκείνος είναι στη διάθεση, η δική του περίπτωση εξετάζεται νωρίτερα (άλλο εάν ανακοινώθηκε ταυτόχρονα), βάσει νόμου δεν συνεξετάζονται οι περιπτώσεις. Επομένως μπορεί απλά να δήλωσε και να τοποθετήθηκε.
γ) Θετικό το ότι είναι συζητήσιμος. Μπορείτε να βρείτε μεταξύ σας μία χρυσή τομή και να την προτείνετε εσείς στο ΠΥΣΔΕ. Επειδή θα τους γλυτώσετε από τον πονοκέφαλο, ίσως τότε προβούν σε μία τροποποιητική πράξη τοποθετήσεων για την περίπτωσή σας. Καλύτερα να τα βρίσκουμε μεταξύ μας, παρά να μεσολαβούν αιρετοί.  ::)
Πρέπει να νευριάσουμε... /  Όταν είσαι
άξιος είσαι ΠΑΝΤΟΥ, Επιλεκτικά άξιος δεν υπάρχει.
(Και ακέραιος.. βεβαίως - βεβαίως)

Αποσυνδεδεμένος mkoum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2611 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 04:12:48 pm »
Ηρθαμε και οι 2 με αποσπαση.Εγω ανηκω στην κατηγορια κατα προτεραιοτητα και εχω 34 μορια ενω αυτος 7 οπως βγηκαν τα μορια των αποσπασεων.

Αποσυνδεδεμένος mkoum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2612 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 04:40:30 pm »
Να σημειωσω οτι τα σχολεια τα ειχαμε δηλωσει και οι 2 με την ιδια σειρα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0404

• Έμπειρο μέλος
  • Ask Kosh
    • Προφίλ
« Απάντηση #2613 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 04:56:51 pm »
Ηρθαμε και οι 2 με αποσπαση.Εγω ανηκω στην κατηγορια κατα προτεραιοτητα και εχω 34 μορια ενω αυτος 7 οπως βγηκαν τα μορια των αποσπασεων.

Οι τοποθετήσεις γίνονται βάσει των μορίων μετάθεσης, όχι απόσπασης (εκτός αν γνωρίζετε καμία επικαιροποιημένη έκτακτη άνωθεν εντολή). Ο συγκεκριμένος συνάδελφος υπάρχει περίπτωση να έχει λίγα μόρια απόσπασης που μάζεψε π.χ. με ισάριθμα έτη προϋπερησίας (δεν έχει όμως μόρια κοινωνικών κριτηρίων), αλλά μπορεί να έχει πολλά μόρια λόγω υψηλής μοριοδότησης δυσμενών συνθηκών στα προηγούμενα έτη υπηρεσίας του. Είναι ένα σενάριο...
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

Αποσυνδεδεμένος mkoum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2614 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 05:04:23 pm »
Απο οτι γνωριζω (ανακοινωση ΠΥΣΔΕ) οι τοποθετησεις εγιναν βασει των μοριων αποσπασης!

Αποσυνδεδεμένος jsmith_221

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2615 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 05:26:46 pm »
Από όσο έχω ενημερωθεί και έχει αναφερθεί και κάπου παραπάνω, οι Δ/νσεις ελάβαν την Παρασκευή email στο οποίο τους ανακοίνωσαν να κρατάνε όλες τις αιτήσεις (ενστάσεις, επανεξέταση κτλ) μέχρι νεοτέρας.

Λογικά σιγά, σιγά.. κάτι πάει να κινηθεί. Είδωμεν.

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0404

• Έμπειρο μέλος
  • Ask Kosh
    • Προφίλ
« Απάντηση #2616 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 05:27:49 pm »
Απο οτι γνωριζω (ανακοινωση ΠΥΣΔΕ) οι τοποθετησεις εγιναν βασει των μοριων αποσπασης!

Δε νομίζω ότι το ΠΥΣΔΕ σας ακολούθησε τη σωστή οδό αν έκανε τις τοποθετήσεις βάσει των μορίων απόσπασης! Απ' όσο ξέρω, το σύνολο των μορίων μετάθεσης (πλην πρώτης προτίμησης βέβαια) είναι το κριτήριο. Έτσι έγινε και σε μας, αλλά και σε πολλά ΠΥΣΔΕ που γνωρίζω.  ???
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

Αποσυνδεδεμένος mkoum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2617 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 05:35:28 pm »
Ακομα και ετσι να ειναι εγω εχω 42,75 και ο συναδελφος 42,03!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)